paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Kona Sutra

4 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Kona

KONA Sutra - Joustava matkakumppani

Kanadalaisamerikkalaisvalmistaja KONA on ollut aktiivinen polkupyörätuotannon laajalla kentällä 80-luvun loppupuolelta asti. Alun perin yritys erikoistui etu- ja täysjousitettuihin maastopyöriin downhill-sektorilla. Ei siis ole kovinkaan yllättävää, että tätä tietotaitoa hyödynnetään myös KONA:n retkipyöriin, kuten Sutraan - pyörä, joka vaikuttaa onnistuneelta sekoitukselta maantiepyörästä ja maastopyörästä. Polkupyörän runko ja rakenne yhdistävät maastopyörän perustan edut retkipyörän mukavuuteen ja tukevat pyöräilijää sekä asfalttiteillä että kinttupoluilla.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kona Sutra on retro ja moderni yhtä aikaa

Pohjois-Amerikasta kotoisin olevat Konan pyörät ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja korkealaatuisten osien, innovatiivisten ratkaisujen ja kauniiden muotojen ansiosta. Tämä pyörä ei ole mikään poikkeus, sillä siinä yhdistyy innovatiivisella tavalla Konan kokemus maasto- ja alamäkipyöristä, mikä tekeekin siitä mainion retkipyörän. Tämän pyörän selässä taittuvat aivan yhtä lailla niin kaupunkien asfalttiviidakot kuin erämaiden mäntymetsässä vilisevät polutkin.

Kevyt teräsrunko kestää kovempaakin menoa

Kaunis trekking- eli retkipyörä on suoraviivainen, mutta siinä yhdistyvät laadukkaat osat ja korkealuokkainen muotoilu. Pyörän timanttirunko on valmistettu teräksestä, mutta koko pyörässä on painoa alle 13 kg, eli yllättävän vähän! Tämä johtuu siitä, että pyörään on - Konan tuntien - kiinnitetty laadukkaita osia, kuten esimerkiksi alumiininen Konan oma satulatolppa ja etuhaarukka, mutta sen lisäksi siinä on kevyet alumiinivanteet. Tämän kokonaisuuden liikkeestä vastaa Shimanon kampi ja laadukas vaihteisto, jonka välitys riittää vaativampaankin menoon. Mekaanisten levyjarrujen ansiosta alle 13-kiloinen pyörä pysähtyy alta aikayksikön. Kun kaikki tämä rullaa Schwalben renkaiden päällä, on vauhdin hurma taattu. Vauhtia lisää myös alhaalla oleva painopiste, sillä 28-tuumaisen pyörän päällä on todella hyvä nojailla Konan kehittämään Road-malliseen ohjaustankoon, jonka avulla pyörän päällä saa aerodynaamisen asennon.

Tämän pyörän kyydissä viihtyvät kaikki, ja se soveltuukin hyvin ennalta suunnittelemattomaan ajoon, esimerkiksi jos päätätkin työmatkallasi poiketa hieman metsän siimekseen. Laadukkaiden renkaiden painetta saa nostettua maantieajoa varten, mutta metsään saapuessa renkaiden paineita voi laskea hieman, jotta saavuttaa paremman tarttumapinnan maastoon ja helpottaa käpyjen ja pienten kivien mukanaan tuomia haasteita.

Bikester toimittaa retkipyöräsi ja kaikki tarvikkeet hetkessä

Meiltä Bikesterilta saat aina nopeat toimitukset polkupyörille ja tarvikkeille. Suosittelemme, että valitset laajasta valikoimastamme myös uuteen Kona Sutraasi sopivat polkimet - voit valita lukkopolkimet tai tavalliset polkimet, se riippuu sinusta. Tilaa kaikki kerralla, jolloin säästät sekä aikaa että rahaa ja olet pian maanteiden kuningas tai kuningatar.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes