paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Kona Rove

6 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Kona

KONA ROVE -sarja - Monipuolisuus avainasemassa

Mukavat filigraanipyörät KONA ROVE -sarjasta mahdollistavat hauskanpidon missä tahansa. Cyclocross pyörällä tunnet olosi mukavaksi maantiellä, sora- tai metsäteillä ja missä ajat riippuu aivan itsestäsi. Lähde pitkälle retkelle, tutki teiltä poikkeavia polkuja tai käytä arkipyöränä työmatkoilla ja ostoksilla. Erilaiset ROVE -mallit ovat saatavissa teräs- tai alumiinirungoilla yhdistettyinä jäykkiin haarukoihin valmistettu joko hiilikuidusta tai alumiinista. Nämä tarjoavat riittävästi pelivaraa voidaksesi ajaa leveämmillä renkailla. Niin kuin cyclocrossiin kuuluu, levyjarrut on asennettu pyöriin. Pitkiin ylämäkiin tai jyrkkiin alamäkiin löytyy laaja valikoima vaihteita. Mikään ei ole mahdotonta!

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kone Rove -pyörä on oikea valinta monipuoliselle pyöräilijälle

Kanadalainen Kona perustettiin vuonna 1988, ja vaikka yrityksen omistavatkin edelleen perustajakaksikko Gerhard ja Heilbron, paljon on ehtinyt muuttua yrityksen 30 vuoden matkan aikana. Valikoima on esimerkiksi laajentunut merkittävästi, ja Konalta löydätkin runsaan valikoiman erilaisia maasto-, maantie- ja cyclocross-pyöriä. Yritys tunnetaan pyörämaailmassa huumorintajustaan ja leikkisästä otteestaan, ja esimerkiksi pyörämallien nimiin on usein piilotettu sanaleikki tai vitsi. Kona Rove -mallisto edustaa niin kutsuttuja gravel-pyöriä, jotka sopivat monelle eri alustalle, ja ovatkin ehdottomasti paras valinta käyttäjälle, joka pyöräilee sekä arkena että vapaa-ajallaan. Näissä pyörissä saat todella vastinetta rahoillesi!

Kona Rove -pyörissä yhdistyvät vauhti, kestävyys ja upea muotoilu

Kona Rove -malliston tunnuslause on ”Multi-surface, multi-purpose” – nämä monipuoliset pyörät sopivat siis monille eri alustoille ja moneen eri käyttöön. Rove-pyörien ehdoton vahvuus onkin se, että maastolenkkien lisäksi pyörät sopivat erinomaisesti myös esimerkiksi työmatkapyöräilyyn. Yhdistäen maantiepyörien ja cyclocross-pyörien ominaisuuksia, nämä polkupyörät ovat vauhdin ja kestävyyden täydellinen liitto. Monipuolisten käyttökohteidensa ansiosta Rove-malliston polkupyörä ei varmasti jää varaston nurkkaan pölyttymään!
Rove-malliston pyörät eroavat toisistaan teknisiltä ominaisuuksiltaan, ja suosittelemmekin tutustumaan kaikkiin malleihin, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan pyörän. Eroja on esimerkiksi rungon materiaaleissa, ja vaikka käyttötavalla on merkitystä tällaisissakin kysymyksissä, niin on myöskin henkilökohtaisilla mieltymyksillä. Malliston pyöriä, kuten Kona Rove NRB ja Kona Rove LTD -pyöriä, yhdistää kuitenkin modernin retro muotoilu, jonka henkii kestävyyttä ja vakautta. Jo ulkonäöstä voi päätellä, että näillä pyörillä pärjää niin kaupungin keskustan asfalttiviidakossa kuin juurakoiden peittämällä metsäpolullakin!

Kaikki tarvittava pyöräilyyn Bikesterilta

Olemme koonneet yhteen osoitteeseen runsaan valikoiman varaosia, erilaisia varusteita, pyöräilyvaatteita sekä tietysti itse polkupyöriä, joten mitä tahansa etsitkin, löydät sen meiltä. Koska myymme vain alan huippumerkkien parhaita tuotteita, Bikesterilta tilatessasi voit aina olla varma siitä, että ostat laatua! Ja koska haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostoksiisi, tarjoamme ostoksillesi 100 päivän avokaupan sekä maksuttomat palautukset.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes