paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Kona Process

14 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kona Process on kuin pyöräilyn timanttikoristeinen kultainen Fabergén muna

Tätä pyörää on usein yritetty matkia, mutta sitä ei koskaan ole saatu kopioitua, sillä se sisältää niin paljon huolellista taustatyötä, ettei kuka tahansa pysty luomaan sellaista tietotaitoa hetkessä. Tämä pyörä on tehty voittamaan, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, ettei sen selässä voisi nauttia ja pitää hauskaa! Tämä pyörä on enduropyörien ehdoton kuningas ja se selviää maastossa kuin maastossa, vaikka onkin rakennettu erityisesti vaativaan alamäkiajoon ja kilpailuihin. Sen selässä mikä tahansa maasto muuttuu tasaiseksi hiekkarannaksi, sillä sen jousitus ja rakenne ovat omassa sfäärissään. Kona Process on kestävä, pitkäikäinen ja todella agressiivinen enduro-pyörä, jonka perään kuolaa jokainen, olit sitten Laajavuoressa tai Andeilla.

Kona Process on kingi kaikissa kokoluokissa!

Valikoimastamme löytyy Kona Process -pyöriä niin lapsille kuin lapsenmielisille hurjapäille. Lasten 24-tuumainen pyörä on mainio pyörä kilpaurasta haaveileville lapsille, sillä sen selässä maastopyöräily tuntuu lastenleikiltä - ja juuri sitähän se onkin. Aikuisille löytyy useassa koossa olevia joko perusmaastopyörän 27,5-tuumaisia malleja että isommilla vanteilla varustettuja 29 tuuman malleja. Maastopyöräilyssä 29” pyörät alkavat vallata jalansijaa, mutta vielä löytyy harrastajia, jotka mielellään valitsevat perinteisemmän, pienemmän vannekoon. Meiltä kuitenkin löytyy kaikille kaikkea - niin maastopyöräilyyn, alamäkiajoon kuin enduroonkin.

Tämän pyörän tekniset ominaisuudet on hiottu huippuunsa ja Konan Process on täynnä huippuvalmistajien laadukkaita osia kiedottuna Konan innovatiivisiin runkoihin. Nämä täysjousitetut, hiilikuidusta, alumiinista tai sekoituksesta valmistetut pyörät ovat juuri sitä kuin miltä niiden kokoonpano kuulostaakin - täydellisiä maastoracereitä!

Palvelevasta verkkokaupastamme Kona Process -pyörät kätevästi

Sen lisäksi, että toimitamme yli 499€:n arvoiset pyörät veloituksetta, tarjoamme lisäksi 100 päivän palautusoikeuden. Avokaupan kruunaamiseksi lupaamme, myös että toimitamme tuotteet mahdollisimman nopeasti, postitamme tuotteesi jopa mahdollisuuksien mukaan jo saman arkipäivän kuluessa. Tilaa siis nyt nämä Kona pyörien pyörät koko maastopyöräilevälle perheellesi ja olette parin päivän sisällä jo valmiita uusiin koitoksiin uusien pyörienne selässä!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes