paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kona Dew

5 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kona Dew -mallisto pitää sisällään laatupyöriä suuressa kirjossa

Kanadalainen Kona valmistaa laajassa valikoimassa monen mallisia maantie-, maasto-, hybridi-, sähkö- ja cyclocross-pyöriä. Tämä vuonna 1988 perustettu yritys on vakiinnuttanut viimeisten vuosikymmenten aikana paikkansa yhtenä markkinoiden laadukkaimpien pyörien valmistajista, eikä voittoisalle taipaleelle näy loppua! Raudankovan laatumerkin siipien suojasta löytyy monenmoista fillaria, joita on saatavilla useassa hintaluokassa, kaikille kukkaroille sopien. Yksi brändin suosituista tuotantolinjoista on Kona Dew -mallisto, johon kuuluu laadukkaita maantie- ja kaupunkipyöriä sekä hybridejä ja sähköpyöriä.

Laadukas pyörähankinta, joka sopii pienempäänkin budjettiin

Kona Dew -hybridipyörät ovat järkihankinta silloin, kun laatupyörän haluaa hankkia kohtuulliseen hintaan ilman, että hankinta kävisi liioin kukkaron päälle. Puhumattakaan siitä, että hybridipyörät taipuvat käyttöön niin maastossa, kaupungissa kuin maantieajossakin, minkä ansiosta ne sopivatkin erinomaisesti käyttöön silloin, jos pyöräily ei tapahdu aina samoissa olosuhteissa, vaan siihen sen sijaan kaipaa vaihtelua.

Kona Dew -sarjan alta löytyy muun muassa Kona Dew Plus -mallisto, johon kuuluvat alumiinirunkoiset hybridipyörät hydraulisin levyjarruin. Nämä pyörät on varustettu Shimanon vaihteistolla ja kampisarjalla sekä viimeistelty Konan itsensä valmistamin komponentein. Kona Dew Deluxe puolestaan on pyöräperhe, jonka jäseniin kuuluu niin trekking- kuin hybridipyöriäkin. Nämä pyörät on nekin varustettu niin ikään Shimanon vaihteistolla ja kampisarjalla. Erona Plus-mallistoon nämä Deluxe-perheen jäsenet on maustettu nimensä mukaisesti lisäannoksella luksusta, mitä tulee niiden komponenttien kokoonpanoon – kuitenkin siten, että pyörän hinta pysyy edelleen kohtuullisena. Olipa etsinnässä sitten miesten tai naisten pyörä tai vaihtoehtoisesti unisex-fillari, Kona Dew -pyörien joukosta löytyy taatusti oma luottoyksilönsä jokaiseen menoon ja tarpeeseen!

Rullaa kätevästi ostoksille pyörätaiturin luokse – vaikka mobiilissa!

Kun aikeissa on löytää alle laadukas fillari, joka allaan on ilo päästellä niin maastoa kuin maanteitäkin pitkin, on tullut aika vierailla meillä. Rullaa ostoksille ja saat tilaamasi tuotteet pikapikaa perille!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes