Pyöräkauppa netissä
MTB-kausi on täällä! | Kevään uudet MTB -vaatteet & -varusteet

Komperdell

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Komperdell Litepack Protector-reppu
Komperdell
Litepack Protector-reppu
159,95 € 98,95 €
- 38 %
  • Versiot: XS
Komperdell Litepack Protector-reppu
Lisätietoa

Komperdell tarjoaa itävaltalaista huippuosaamista retkeilijöille

Vuodesta 1922 toiminut itävaltalaisyritys Komperdell tunnetaan korkealaatuisten retkeilytarvikkeiden ja hiihtotarvikkeiden valmistajana. Aluksi yritys valmisti hiihtosauvoja hasselpähkinäpuusta, ja nykyisin sillä on laaja valikoima tarkasti suunniteltuja retkeilytuotteita vaativalle kuluttajalle. Komperdell on kautta historiansa tehnyt yhteistyötä ammattiurheilijoiden kanssa. Tuotteita kehitellään jatkuvasti laboratoriotestien ja urheilijoilta saatavan palautteen perusteella. Yritys on saanut tunnustuksia innovatiivisesta suunnittelustaan. Komperdell Litepack -reppu esimerkiksi voitti arvostetun Eurobike Awards -tunnustuspalkinnon ensimmäisenä myyntivuonnaan. Yrityksen toimintafilosofian mukaan asiakkaan täytyy olla paitsi tyytyväinen, lisäksi suorastaan vaikuttunut!

Heitä juomareppu selkään ja polkaise matkaan!

Pyöräilijät ovat ottaneet ilahtuneina vastaan Komperdellin erikoisvalmisteiset juomareput, jotka soveltuvat pyörälenkeille. Anatomisesti muotoiltu selkäosa takaa mukavuuden ja ilmavuuden myös kuumana päivänä. Juomaletku kulkee olkahihan sisällä huomaamattomasti mukana. Kevyt reppu tuntuu erittäin miellyttävältä selässä. Vyökiinnityksellä reppu pysyy mukana hölskymättä, samalla kun joustava materiaali takaa hyvän istuvuuden. Päälokerossa on helposti avattava ja suljettava vetoketjukiinnitys. Sivutaskuihin voi laittaa pikkuesineitä. Kantojärjestelmä on suunniteltu siten, että selkä rasittuisi mahdollisimman tasaisesti. Lantiovyö keventää kuormitusta, ja vartaloa mukailevat olkahihnat ovat säädettävissä. Tourpack ja Litepack ovat hyväksi havaitut mallit valikoimissamme.

Tourpack-reppu toimii selkää suojaavana hyötytarvikkeena turvaliivin tapaan. Se on saanut EN 1621-2-turvamerkinnän. Anatomisesti muotoiltu selkäosa takaa hyvän liikkuvuuden, ja myös olkapäiden liikkuvuuteen on kiinnitetty huomiota. Reppu sopii erinomaisesti päiväretkille. Repun sisällä on integroituna 2 litran vetoinen vesisäiliö. Pinnan tyylikäs heijastinnauha parantaa näkyvyyttä. Tourpack on jokaiselle pyöräilijälle sopiva reppu! Myös Komperdell Litepack -reppu istuu selässä täydellisesti. Reppu on suunniteltu taidokkaasti ilman ylimääräisiä irtosolkia - tai tuulessa lepattavia kiristysnyörejä. Heijastinnauha parantaa näkyvyyttä pimeällä. Teknisinä yksityiskohtina repussa on muun muassa oma taskunsa silmälaseille. Lasten Juniorpack-reppu on puolestaan tarkoitettu perheen pienemmille liikkujille. Myös juniorimalli on säädettävissä käyttäjänsä mittojen mukaan. Katso tällä hetkellä saatavilla olevat mallit Bikesterin sivuilta!

Bikesterin polkupyörätarvikkeet ovat hyvä investointi

Hyvät varusteet tekevät pyöräilyharrastuksesta hauskempaa. Jos ajat kilpaa, osaat varmasti arvostaa kilpaurheilijoille suunniteltuja tuotteitamme. Maksuton toimitus annetaan yli 99 € arvoisiin tilauksiin - osta siis kerralla tarvikkeet koko perheelle tai ilahduta pyörähullua ystävää merkkipäivänä! 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus mahdollistaa tuotteen palautuksen, jos ostos ei jostakin syystä olisikaan mieluinen. Tervetuloa 24 tuntia vuorokaudessa palvelevaan verkkokauppaan!