paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Knog

49 Tuotetta
Knog kuva
Knog

Knog - uniikkeja pyörävarusteita rohkeaan, nykyaikaiseen tyyliin

Jos pidät tyylikkäistä pyörävaloista, pidät Australialaisyritys Knogin tuotoksista. Knogin suunnittelijat ja insinöörit ovat tunnettuja luovuudestaan ja tieto-taidostaan. Hugo Davidson ja Malcom McKechnie perustivat Knogin Melbournessa vuonna 2003 ja yritys myy tänä päivänä raflaavia valojansa, lukkojansa yli 60 maahan.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Hanki Knog -polkupyörän tarvikkeet edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

Knog on tuotemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa valoja, lukkoja, sekä muita tarvikkeita polkupyöriin. Hugo Davidson ja Malcolm McKechnie perustivat ainutlaatuisen australialaisen yrityksen, joka tänään toimittaa Knog tuotteita yli 45 maahan. Knog on tiimi luovia suunnittelijoita ja insinöörejä, jotka kieltäytyvät noudattamasta ketään tai mitään. Tiimin sitoo yhteen intohimo venyttää rajoja, ja haastaa nykyajan suunnittelu ja mullistavan tapamme nähdä valot ja lukot. Knog etsii jatkuvasti uusia tapoja tarjota tuoreita ja innovatiivisia tuotteita, jotka mahdollistavat pyöräilijöiden, kävelijöiden ja kaupungissa seikkailijoiden ympäri maailman löytää vapauden tunteen, pitää hauskaa ja elää tässä hetkessä. Knog tarjoaa uuden ajan valaistusratkaisuja, sekä uusia tapoja suunnitella lukkoja ja muita tarpeellisia tarvikkeita, joita liikkeellä oleva kuntoilija saattaa tarvita. Selaa Bikester.fi sivuston laajaa valikoima ja löydät sieltä muun muassa:
  • polkupyörän valoja
  • lukkoja
  • ajotietokoneita
  • lisätarvikkeita

Knogin alaa ovat valot, lukot sekä pienet asiat jotka helpottavat pyöräilijän arkea

Knog suunnittelee ja valmistaa polkupyörän tarvikkeita, kuten valoja, lukkoja, sekä muita tarpeellisia tarvikkeita. Knogin tapa suunnitella tuotteitaan lähtee tavasta pystyä ajattelemaan pidemmälle kuin mitä muut tekevät. Silloin on tuloksena joskus futuristisia tuotteita, mutta myös tuttuja tuotteita omaperäisellä tavalla valmistettuna. Knog valmistaa tyylikkäitä ja ajatuksia herättäviä polkupyörän valoja, kuten tuotemerkin Blinder-takavalot. Turvaa pyöräilysi tyylikkäästi hieman ekologisemmin ja tule varmasti nähdyksi, sillä Blinder valoissa on neljä punaista LED-lamppua ja ulkomuoto vaihtelee neliöstä pystysuoraan valoon. Valoissa on viisi eri valoasetusta. Blinder etuvalot ovat kirkkaan valkoisia, joissa palaa neljä kirkkaan valkoista LED-valoa. Takavaloja löytyy ristin-, kukan-, pääkallon-, ja sydämenmuotoisia. Lamppujen kehyksissä on käytetty useita eri värityksiä, kuten sinistä, punaista, keltaista ja mustaa väriä. Etupaneeli on anodisoitua alumiinia. Näkyvyys on jopa 500 m ja painoa vain 15 g, sekä 100% vedenpitävä. Knogin Beetle-valot ovat saatavilla pareittain, taakse ja eteen, ja valoissa on punainen ja valkoinen LED-lamppu. Nämä valot on helppo kiinnittää polkupyörän tankoon silikonia olevan materiaalin vuoksi. The Frog Strobe valot ovat päivitetty versio suositusta Frog valosta, jossa on 25 lumenia ja erittäin joustava ja nerokas silikonirunko kiinnittyy helposti kaikenlaisiin tankoihin ja muuallekin. Lampussa on jatkuva/vilkkuva valo, sekä kolme eri vilkkunopeutta. Paino ainoastaan 19 grammaa.

Knog Pyöräilytarvikkeet

Yksinkertaisia ja toimivia ratkaisuja pyöräilijän perusongelmiin!

Knogin lukot ovat erinomaisia ja suosittuja pyöräilijöiden keskuudessa ja valikoimasta löytyy tyylikkään värisiä Hard Combo-vaijerilukkoja, u-lukkoja, Party-vaijerilukkoja, Fisticuff-lukkoja, Kransky vaijerilukkoja runkopidikkeellä ja Knog Fatty ketjulukot. Kaikki Knogin polkupyörän lukot ovat herkullisen kirkkaan värisiä ja tukevia lukkoja. Ajotietokone on mukava apuväline polkupyörässä. Knog on suunnitellut käteviä langattomia ja iloisen värisiä Nerd ajotietokoneita, jotka kiinnittyvät ilman työkaluja ohjaustankoon tai ohjainkannattimeen. Laitteessa on useita eri toimintoja, kuten esimerkiksi nopeus, kello, keskinopeus, maksiminopeus, nopeuden vertailu keskinopeuteen, päivämatka, kokonaisaika, kokonaismatka, pariston tyhjenemisen ilmaisin, automaattinen näytettävien tietojen vaihto, taustavalo, pyörän valinta (voi käyttää kahdessa pyörässä vuorotellen). Lisäksi laite on vesitiivis. Lisävarusteena löytyy lähetin, joka on saatavilla erivärisinä versioina.

Polkupyörään tarvitaan myös erilaisia pidikkeitä ja kiinnikkeitä hankittaessa erilaisia laitteita ja tavaroita polkupyörään. Polkupyöräkin tarvitsee välillä korjausta tai kiristelyä, ja siihen sopii Knogin 20 Tool minityökalusarja, joka mahtuu todella pieneen tilaan. Polkupyörän laukkuihin on saatavilla Knogin suunnittelemia innovatiivisia runkokiinnikesarjoja, joilla laukut pysyvät siinä missä pitäkin. Knog on valmistanut myös erilaisia ajohanskoja, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja mukavuuden. Hanskoja löytyy myös kynsikkäinä. Käsineitä on saatavilla erivärisinä ja erilaisin kuvituksin. Polkupyörän laukkujen lomassa Knog on suunnitellut liudan tyylikkäitä Neat Dog reppuja, jotka sopivat niin pyöräilyyn kuin muuhun vapaa-aikaan. Repussa on tilavat sivutaskut, sadesuoja eli reppu on tiivis sisältä ja vedenkestävä. Tai vaihtoehtoisesti The Pug Dog, joka on sopiva älypuhelinlaukuksi. Boig Dog laukku on trendikkäästi muotoiltu olkalaukku, joka sopii lähes minne vain. Laukun kanssa sopii erinomaisesti Knogin oma lompakko. Jos olet innokas Knog fani, voit ilostuttaa päivääsi hankkimalla Knogin suunnitteleman T-paidan, jossa on tyylikös kuva, sekä teksti "Stay in School", ja tietenkin selkeästi erottuva Knogin oma logo. Materiaali on 100% puuvillaa ja pääntie on pyöreä. Paitaa on saatavilla mustana ja valkoinen. Jalkaasi voit vetäistä tuotemerkin tyylikkäät sukat ja päähän sopii pyöräilykypärän alle hehkeä lippis, jossa on hienosti esillä tuotemerkin logo.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes