Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6
Kink BMX:n perustaja Zack Phillips aloitti toimintansa nuoruudessaan, myyden itse tekemiä vaihto-osia BMX-kilpailuissa. Zackin aito into lajiin näkyy tänäkin päivänä yrityksen tekemisessä, jokainen Kink BMX-pyörä ollen suurella huolella valmistettu.

Kink BMX

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kink BMX – tyylikkääseen menoon vannoutuneille BMX-menijöille

New Yorkissa päämajaansa pitävä Kink BMX on vannoutuneiden BMX-pyöräilijöiden perustama tuotemerkki, joka ihastuttaa BMX-maailmassa tyylikkäällä muotokielellään. Kink BMX valmistaa markkinoille valmiiden pyörien lisäksi myös erikseen ostettavia BMX-runkoja ja osia, kuten forkit, polkimet, gripit, istuimet, renkaat ja kaiken muun mahdollisen. Jokainen Kink BMX -pyörän osa valmistetaan laadukkaista materiaaleista tarkkaan harkitusti, käyttäen hyväksi lajin parissa opittua tietämystä. BMX-pyöriä tehdään monessa eri kategoriassa, joista löytyy omansa niin lapsille kuin aikuisillekin. Aikuisten kokoiset drifterit, whipit, kickerit ja gapit on muotoiltu vauhdikkaaseen menoon, jossa ei tarvitse säästellä panoksia. Lasten mallistoihin kuuluvat coastit, roasterit ja pumpit puolestaan sopivat pienemmille huristelijoille, jotka haluavat fillaroida tyylillä ja lajiin tutustuttuaan siirtyä ehkä myöhemmin vaativamman BMX-huristelun pariin.
Kink BMX Curb BMX-pyörä

Fillarit, joiden jokainen harkittu osa muodostaa toimivan kokonaisuuden

Kaliforniassa 1960-luvulla alkunsa saanut BMX-pyöräily on tullut meillekin jäädäkseen. Vauhdikkaan BMX-lajin harrastajien määrä on kasvanut vuosikymmenestä toiseen, eikä ihme, sillä tämä motocrossista innoituksensa saanut vauhdikas laji saa helposti adrenaliinin nousemaan ja janoamaan lisää vauhtia. Lajin synnyn aikaan ei vielä tunnettu varsinaisia BMX-pyöriä, mutta tähän päivään mennessä ne ovat kehittyneet huikeasti, haettuaan ensin muotoaan erilaisten viritysten myötä. Modernit BMX-pyörät valmistetaan pääasiassa kromista, alumiinista tai teräksestä ja jonkin verran myös titaanista.

Kink BMX valmistaa laatufillarinsa kestävästä teräksestä ja höystää ne viimeisen päälle toimivilla ratkaisuilla, kuten esimerkiksi itse kehittämillään Kink Ridge -kampisarjoillaan ja Kink Sever -renkaillaan. Koska Kink BMX:n valitessasi kyseessä on intohimoisten BMX-pyöräilijöiden kehittelemä menopeli, voit olla varma siitä, että jokaisen pyöräsi osan toimivuus on testattu käytännössä ja todettu toimivan lajissa parhain päin. Meiltä Bikesterilta löydät kattavassa valikoimassa huippulaadukkaat Kink BMX -pyörät, joista löytyy niin aikuisten 20”-malleja, nuorten 14”- ja 16”-malleja kuin lasten 12”-mallejakin. Nämä häikäisevän upeaa muotokieltä puhuvat fillarit odottavat ottajaansa, valmiina kohti vauhdikasta menoa. Tsekkaa pyörien ominaisuudet tarkoista tuotekukavuksistamme ja valitse omasi!

Täydennä pyöräilyvarusteesi alan ykkösen hoteissa!

Meiltä Bikesterilta löydät kaiken tarvitsemasi pyöräilyyn. Saat aina kaikkiin yli 499 €:n arvoisiin pyöräkauppoihin ilmaisen toimituksen ja saman edun tarjoamme myös yli 99 €:n tarvikeostoksille. Molemmissa tapauksessa pääset aina nauttimaan 30 päivän avokaupastamme!