paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Kind Shock

50 Tuotetta
Kind shock kuva
Kind Shock

Kind Shock – pehmustettua pyöräilyä

Viime vuosina teleskooppisista satulatolpista on tullut ihan vakiovaruste pyöräilijöiden keskuudessa. Adrenaliinia kohottavia rinteitä noustessa tai laskiessa Kind Shockin satulatolpat tuovat sinulle verratonta mukavuutta. Tunne on kuin pilvillä pyöräily!

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Hanki Kind Shock -polkupyörän osat edullisesti netistä Bikester.fi

Kind Shock valmistaa polkupyörän osia ja eritoten istuintolppia ja iskunvaimentimia. Kind Shock, joka mielellään lyhentää nimensä KS, on yritys, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään tuoreimman markkinoilla olevan teknologian ja taidetta valmistaa tuotteita polkupyöriin. Tarkoituksena on löytää jatkuvasti uusia parannuksia polkupyöräteollisuudelle. Innovaatio on tuotemerkin brändi, ja siksi Kind Shock haluaa olla edelläkävijä esimerkiksi juuri tuotekehittelyssä ja uusien tuotteiden luomisessa. Tuotemerkin istuin kannatin-sarja on erinomainen esimerkki siitä, kuinka tästä innovatiivisesta tuotemerkistä on nopeasti tullut vertailukohde kun puhutaan istuinkannatin teollisuudesta. Tutustu tähän jännittävään tuotemerkkiin nyt Bikester.fi sivustolla ja selaa meidän Kind Shock valikoimamme. Meiltä löydät tuotemerkin innovatiiviset istuinkannattimet, joita löytyy muun muassa:
  • Suspension
  • Dropzone
  • eTen
  • LEV
  • Super Natural
Pyörä viimeistellään kahdella tärkeällä asialla, eli satulalla ja polkimilla – niillä osilla, joiden kautta ihminen ja pyörä yhdistyvät niin sanottuun symbioosiin. Tässä tulee mukaan Kind Shock, tunnettu polkupyörän osia valmistava tuotemerkki, joka valmistaa erilaisia pyörän osia, mutta tuotemerkin erikoisuutena ovat iskunvaimentajat, sekä erilaiset istuinkannattimet. Myös istuinkannattimen täytyy olla sopiva polkupyörän omistajalle. Istuinkannattimen halkaisijan on oltava oikean kokoinen, jotta putki sopii, sekä pysyy paikallaan. Istuinkannattimen ja rungon väliin on hyvä laittaa rasvaa, jottei se menisi jumiin. On muistettava, että hiilikuituosien pintaan ei laiteta rasvaa, koska muutoin niistä tulee liian liukkaat. Istuinkannatinta ei saa nostaa merkkiviivaa ylemmäksi ja lisäksi kevyimmissä istuinkannattimissa saattaa olla myös merkkiviiva jota syvemmälle kannatinta ei voi asettaa ilman rikkoutumisvaaraa. Istuinkannattimien materiaaleina käytetään alumiinia, terästä, titaania, sekä hiilikuitua. Nykyään korkealuokkaisia istuinkannattimia valmistavat tuotemerkit valmistavat ne hiilikuidusta. Näin tolpan rakenteesta saadaan kevyt, ja siihen saadaan ajomukavuutta lisäävää joustoa. Satulatolpan halkaisija riippuu rungon satulaputken sisäosan halkaisijasta, tavallisin koko uusissa maantiepyörissä on noin 27.2mm. Joissakin maantiepyörissä satulatolppa on integroitu runkoon, ja silloin satulatolppaa täytyy lyhentää pyöräilijän mittojen mukaan sopivaksi. Tällaisella ratkaisulla halutaan parantaa polkupyörän aerodynamiikkaa. Istuinkannatin on putki, joka yhdistää pyörän rungon ja satulan. Istuinkannatin asetetaan rungon satulaputken sisään, ja sen avulla satulan korkeutta voidaan säätää. Satulatolppa kiinnittyy pyörän satulan kiskoihin ja kiinnityssysteemin avulla voidaan yleensä säätää sekä satulan paikkaa että kulmaa.

Kind Shock Satulatolppa

Suspension istuinkannattimet ovat, kuten esimerkiksi Rio plus, jousitettuja istuinkannattimia. Rio plus kannattimen asentamiseen ei tarvita ylimääräisiä työkaluja vain kierteet. Dropzone istuinkannattimissa on viistompi pää, jolloin olet lähemmin yhteydessä maahan, kiviin ja mutaan. Istuinkannatin on alumiinia ja säätö, jota löytyy 75 mm, tapahtuu käsin. Tolpassa on integroitu lukituspultti. eTen on hirmu, joka on hinnoiteltu suorituskyvyn mukaan. eTen perustuu ilmajouseen ja hydraulisesti lukittuun kasettijärjestelmään, jolloin eTenillä on ominaisuuksia, jotka ylittävät kilpailijoiden tuotteet. LEV perhe on uutuus ja viimeisintä huutoa istuinkannattimien innovaatioissa. Hydraulisesti lukittu ja ilmajousitus ovat ominaispiirteitä, ja mukana on satulan alle tuleva säätövipu ja ohjaustankoon tuleva kaukosäätövipu. Super Natural on istuinkannatin jousella, jota voidaan säätää noin 100 mm. Alumiininen Super Natural on Kind Shockin uusi inkarnaatio, joka tarjoaa parasta mitä markkinoilta löytyy. Se on myös hissitolppa, jonka satulan korkeuden säätö käy nopeasti erilaisten ajotilanteiden mukaan. Istuinkannattimen halkaisija: 31.6 mm ja paino: 525g. Integroitu 2-pultti tarjoaa satulalle optimaalisen vakauden. Säätömekanismi tapahtuu ohjaustankoon tulevalla kaukosäätövivulla.

Istuinkannatin on asetettava niin syvälle putkeen, että maksimikorkeusmerkki ei näy. Väärin tai huonosti asennettu istuinkannatin saattaa aiheuttaa istuinkannattimen, tai jopa rungon putkien rikkoutumisen, ja tästä saattaa syntyä todellisen vaaran. Istuinkannatin kannattaa irrottaa ja voidella kerran vuodessa. Näin helpotat korkeudensäätöä jatkossa. Istuimen ollessa halutussa kohdassa on pultit kiristettävä riittävän tiukalle. Istuimen lukkoja on useita erilaisia, mutta yleensä niiden säätäminen tapahtuu samalla tavalla. KindShock valmistaa myös tarvikkeita esimerkiksi istuinkannattimiin, kuten lukituspultteja, kiristyspantoja, sovitinholkkeja, korkeapainepumppuja, vipuja ja vaijereita kaukosäätöön. Kaikki tuotemerkin pienet osat ovat tyylikkään värikkäitä. Istuinkannattimen jousen jäykkyyttä voidaan myös säätää ja vastapäivään kiertämällä jousitus jäykistyy, myötäpäivään kiertäen vuorostaan löystyy. Tule siis rohkeasti tutustumaan uusiin tapoihin tehdä pyöräilystäsi mukavampi kokemus!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes