paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Jopa 20% alennus - Creme City Bikes - Klassikkokaupunkipyörät Cremeltä

KHE

0 Tuotetta
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Osta KHE BMX -pyörä ja -pyöränosat edullisesti netistä Bikester.fi

KHE on Saksan vanhimpia ja suurimpia BMX pyörien valmistajia, jolla lähes kaikki mitä BMX-pyöräilyn maailmaan sisältyy. KHE on lyhenne nimestä Karlsruhe, joka on kaupunki Saksassa. KHE tuotemerkin perustivat kaksi veljestä Thomas ja Wolfgang Göring vuonna 1988. Veljekset harrastivat freestyleä ja alkoivat valmistaa osia BMX polkupyöriin saadakseen osia, joita ei ollut markkinoilla. Vuonna 1990 he päästivät markkinoille ensimmäisen runkonsa, jonka molemmat osat oli suunnitellut flatland -legenda Albert Retey. Muutaman vuoden päästä he eivät valmistaneet ainoastaan osia vaan kokonaisia polkupyöriä. Tästä on KHE kasvanut todelliseksi BMX-urheilun kuninkaaksi, jonka tuntevat hyvin BMX ammattilaiset ja harrastajat. Voit tutustua tähän uskomattomaan tuotemerkkiin nyt myös Bikester.fi sivustolla, josta löydät BMX-pyörän ammattilaiselle tai harrastajalle. Selaa KHE valikoimaamme ja löydät muun muassa seuraavia tuotteita::
  • Evo0.F
  • Park 1
  • Maceto Pro
  • BMX osat
BMX on lyhenne englannin kielen sanoista Bicycle Motocross. Se on pyöräilymuoto, jossa ajetaan varta vasten suunnitelluilla 20-tuumaisilla polkupyörillä. BMX-pyöräily sai alkunsa Kaliforniassa 60-luvulla, kun motocross-kuljettaja Ron Mackler rakensi paikallisten nuorten kanssa hiekasta pieniä motocross-ratoja jäljittelevän radan pyörille. Maailman ensimmäiset BMX-kisat pidettiin Palms Parkissa vuonna 1969. Tässä lajissa huonommin menestyneet keksivät alalajin nimeltä freestyle, jossa tehtiin pyöräillä erilaisia temppuja. Tästä on BMX-pyöräily laajentunut huomattavasti, ja nykyään on useita alalajeja, joissa voidaan kilpailla näillä näppärillä pyörillä. Nykyään BMX-pyörät valmistetaan pääasiallisesti cromosta, teräksestä tai alumiinista. KHE on tietenkin ollut alusta asti mukana BMX-pyörien kehityksessä ja tänään KHE on suuri tähti BMX-maailmassa. KHE on suunnitellut ja valmistanut Evo-pyörät, joita löytyy useita, kuten 0.4, 0.3 ja 0.F. Kaikki Evot on rakennettu 4130 CroMo rungolla, haarukalla ja tangolla. KHE on ylpeä voidessaan osoittaa osaamistaan erilaisilla BMX-pyörä versioilla. KHE on suunnitellut ja nimennyt polkupyöränsä persoonallisesti, kuten Maceto ja Root. Root on laatupyörä, joka on ehdoton innokkaalle ja aloittelevalle taitopyöräilijälle. Jokainen pyörä on kehitetty suurella intohimolla luoda täysin uudenlaisia temppupyöriä, parempia, tyylikkäämpiä ja hyökkäävämpiä, joten KHE valikoimasta voi poimia minkä hyvänsä BMX-pyörän ja saa takuulla korkealaatuisen pyörän itselleen.

KHE Pyörät nettikaupasta

BMX-pyörien lisäksi KHE suunnittelee ja valmistaa myös polkupyörän osia siltä varalta, että pyörään tarvitaan uusia osia, tai halutaan vaikkapa rakentaa täysin omanlainen BMX-kiituri . KHE valmistaa runkoja, haarukoita, ohjaustankoja ja muita pienempiä tarvikkeita. Runkoja löytyy viittä eri mallia, joista voi valita mieleisen. Esimerkiksi The Le Navire PRO runko on Kevin Guerdnerin käsialaa. Haarukoita on saatavilla useita eri malleja, sekä ohjaustangoista löytyy montaa eri tyyliä. Bikester tarjoaa myös korkealaatuisia KHE BMX-pyörän osia, kuten dirt-, street- ja flatrenkaita. Uuteen ohjaustankoon löytyy valikoimastamme Prism ohjainlaakeritarvikkeita ja tyylikkäitä kädensijoja. Satulatoppa on myös hyödyllinen tarvike, jolla satula saadaan paikalleen. KHE on valmistanut myös erilaisia kiinnikkeitä istuinkannattimiin, sekä muihin paikkoihin, eikä sovi unohtaa alumiinipolkimia, jotka ovat erittäin kevyet. KHE:n valikoimasta löytyy ketjut ja rattaat, sekä keskiöt ja satulat. Valikoima pursuaa upeita BMX osia, joista saa aikaan oman BMX taideteoksen. Kaikkien osien lisäksi KHE on laajentanut myös tekstiilipuolelle, sillä yritys on suunnitellut trendikkäitä T-paitoja, julisteita, joissa on tuotemerkin logo ja säärisuojia, sekä erilaisia tarroja.

BMX

BMX on todellinen temppupyörä, sillä esimerkiksi ”Gyro” on ominaisuus, joka on mahdollistanut ohjaustangon pyörittelyn ilman, että vaijerit menevät sekaisin. Akselitapit, joka on pidennetty akseli, joka tekee mahdolliseksi liukumisen luiskaa pitkin rampin yläreunassa, tai muilla kaupungilta löytyvillä asioilla, kuten kaiteilla. BMX-pyöräily on elämäntapa ja enemmän harrastus kuin kulkuväline. Kiinnostuneelle BMX-harrastajalle löytyy eri alalajeja, joissa voi kilpailla tai muuten vain harrastaa. Freestylelajit ovat dirtti, ramppi, street ja flätti. Racing on alkuperäinen BMX:n muoto. Racing radat ovat kopioita erilaisista motocross-radoista, mutta pyörille sopivammassa muodossa. BMX-racingissä ajetaan radoilla takaa aikaa ja toisia kilpailijoita vastaan, eikä tehdä temppuja. BMX-historiasta löytyy tietoa, että BMX sanan keksijän henkilöllisyys on hieman epävarma, sillä ensimmäisiä ratoja ja kisoja kun kutsuttiin pedal crossiksi. Ron Mackler käytti lyhennettä BMX selittäessään lajia lehdistölle. BMX-nimen keksijänä pidetään kuitenkin yleisesti Bicycle Motocross Newsin julkaisijaa, joka on nimeltään Elaine Holt.

TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.