Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Kask Mojito

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 2
  • Naiset 2

Värit

  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kask Mojito Cubed WG11 Pyöräilykypärän , sininen
Kask Mojito Cubed WG11 Pyöräilykypärän , sininen sininen
Kask
Mojito Cubed WG11 Pyöräilykypärän , sininen
OVH 139,95 € 97,95 €
  • Versiot: L | 59-62cm
- 30 %
Kask Mojito Cubed WG11 Pyöräilykypärän , sininen
Kask Mojito Cubed WG11 Pyöräilykypärän , sininen sininen
Kask
Mojito Cubed WG11 Pyöräilykypärän , sininen
OVH 139,95 € 92,95 €
  • Versiot: L | 59-62cm
- 33 %

Huipputekniset, sporttiset KASK Mojito -pyöräilykypärät

Italialainen KASK tunnetaan korkealaatuisten suojakypärien valmistajana, joka kehittää markkinoille luotettavan turvallisuuden takaavia kypäröitä. KASK valmistaa kypärät lukuisiin eri tarpeisiin – pyöräilyyn, lasketteluun, vuorikiipeilyyn, ratsastukseen sekä pelastus- ja turvallisuustarkoituksiin. Huolellisen kehitys- ja suunnittelutyön tuloksena syntyvät kypärät on suunniteltu tarpeisiin sopivaksi siten, että kukin edellä mainituista liikuntalajeista ja työkategorioista on katettu mitä toimivimmilla ja turvallisimmilla kypärillä.

KASK on perustettu Italiassa vuonna 2004 ja suhteellisen lyhyestä iästään huolimatta kyseessä on brändi, jonka suosio kasvaa jatkuvasti. Yritys toimii yhteistyössä Italian kypärämarkkinoita johtavien tehtaiden ja lahjakkaan suunnitteluryhmän kanssa, jotta markkinoille saadaan vain parasta laatua ja mahdollisimman pitkälle kehittynyttä turvallisuutta. KASK on jo nyt palkittu saavutuksistaan lukuisin huomionosoituksin ja yrityksellä on hallussaan muun muassa ISPO- ja Eurobike-palkinnot. Erinomainen esimerkki KASKin pitkälle viedystä tuotekehityksestä ovat KASK Mojito -pyöräilykypärät, joiden lukuisat tekniset ominaisuudet ovat brändille tuttuun tapaan täydelliseksi hiottuja. Turvalliset Mojito-kypärät tarjoavat optimaalisen suojauksen lisäksi myös virtaviivaisen sporttisen ilmeen jokaiselle modernille fillaristille. KASK Mojito -kypärän hankkimalla olet fiksusti varustautunut ja täydennät pyöräilyasusi ilmettä upeasti.

Kask Mojito Punainen Pyöräilykypärä

Turvalliseksi todistettu, painoltaan kevyt kypärä

KASK tutkii jatkuvasti uusia tapoja säilyttääkseen vankkumattoman tasapainon tuotteidensa toiminnallisuuden, turvallisuuden ja muotoilun välillä. Markkinoille tulevat uudet KASK-kypärät ovat aina täynnä viimeisintä kypäräteknologiaa, joten nämä kypärät palvelevat kaikkein vaativimpiakin asiakkaita. Tämä pätee myös KASK Mojito -pyöräilykypärien kohdalla. Mojito-kypärien optimaalinen ilmanvaihtojärjestelmä lisää ilmavirtaa kypärän sisällä, pitäen olosi viileänä kuumimpinakin kesäpäivinä. Lisäksi KASKin eksklusiivinen, ergonominen Octo Fit -kiinnitysjärjestelmä takaa kypärän turvallisen ja miellyttävän käytön. Korkealaatuinen Blue Tech -pehmuste viimeistelee käyttömukavuuden.

Mojito-kypärä tarjoaa käyttäjälleen loistavan istuvuuden ja mukavuuden tingityllä painolla. Mojiton paino on nimittäin vaivaiset 230 grammaa. Viimeisimmät KASK Mojito-kypärät ovat turvallisempia kuin koskaan aiemmin ja ne ovat läpäisseet vaativat eurooppalaiset turvallisuusstandardit sekä arvostetun WG11-testin. Mojito-kypärät tarjoavat erinomaisen suojan sekä edestä, takaa että ylhäältä kohdistuvissa törmäyksissä.

KASK Mojito -kypärä on suunniteltu sisältämään ikoninen takaosa, brändille tunnusomainen etuosan muotoilu sekä klassiseen tapaan pyöristetyt sivut. Kypärää on saatavilla jopa kuudella tyylikkäällä ja huomiota herättävällä värillä. Mojito-kypärän löydät vaivattomimmin meiltä Bikesterilta. Tutustu ajankohtaiseen valikoimaamme ja tilaa pyöräilyäsi täydentämään parhaan turvallisuuden tarjoava KASK Mojito -kypärä, jonka upea muotoilu saa sinut janoamaan uusia seikkailuja fillarisi selässä.

Pyöräilyvarusteet netistä, laatua uhkuvasta valikoimasta

Bikesterin laadukkaasta valikoimasta tilaat niin pyöräilykypärät kuin muut pyöräilyvarusteet kypäristä kenkiin vaivatta, ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden ja tarjoaa saataville laadukkaan, kattavan valikoiman tunnettujen brändien valmistamia varusteita, komponentteja ja polkupyöriä. Mikäli löydät ostoskoriisi tuotteita yli 99 euron arvosta, toimitamme ne sinulle maksutta. 30 päivän avokaupan ansiosta harkitset ostoksiasi kiireettä kotisi rauhassa. Tervetuloa Bikesterille tekemään sujuvasti rullaavia ostoksia!