paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kompressiosukat

200 Tuotetta
Valmistaja
 • 2
 • 1
 • 45
 • 71
 • 4
 • 8
 • 18
 • 2
 • 12
 • 9
 • 28
Tuoteperhe
 • 2
 • 7
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Tukevat kompressiosukat jalkaan ja jalkaa toisen eteen

Suomessa, Vierumäen urheiluopistossa, on tutkittu kompressiosukkien hyötyjä ja myös haittoja. Tulosten mukaan kompressiovaatteista on erityisesti hyötyä alaraajoissa ja siinä tapauksessa kompressiosukat ovatkin tervetulleita lääketieteellisestä hoitokäytöstä urheilijoiden jokapäiväisille treenikentille. Kompressiosukista on tullut yhä yleistyvämpi näky niin kuntosaleilla kuin juoksupoluillakin - tämän buumin selittää melko pitkälti ihmisten niissä havaitsemat hyödyt. Kompressiosukat hyödyttävät sekä liikunnan aikana ja sen jälkeen, sillä ne esimerkiksi ehkäisevät lihaskramppeja ja nopeuttavat laskimopalautusta ja näin ollen myös lieventävät juoksijoilla yleisesti ilmeneviä penikkavaivoja.

Kompressiosukat juoksuun, palloiluun ja pikkutunneille venyviin tanssi-iltamiin

Miesten kompressiosukat sopivat yhtä hyvin niin kaikkiin mukaviin äijäilyhetkiin, kuten jääkiekon sm-finaaliin tai iron man -triathlonille, kuin myös vaikkapa hempeilevään Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun finaalitanssiin. Kaikissa edellä mainituissa tilanteissa kompressiosukat hyödyttävät niiden kantajaa, sillä näihin tilanteisiin johtavat treenimäärät ovat huipussaan ja silloin lihaksilta kaivataan hiukan ekstraa. Tutkimuksissa on osoitettu, että kompressiosukkien avulla esimerkiksi pakaralihakset aktivoituivat viisi prosenttia enemmän kuin ilman sukkia ja tämä viisi prosenttia voi joissakin tilanteissa olla hyvinkin ratkaiseva tekijä. Naisten kompressiosukat on miesten sukkien tavalla suunniteltu estämään kramppeja ja alaraajojen turvotusta sekä nopeuttamaan palautumista.

Jotta kompressiosukat tulisivat käyttöön, on niiden oltava juuri oikean kokoiset. Kompressiosukkien käyttö tulisi aloittaa hyvissä ajoin ennen h-hetkeä, sillä jalat on hyvä totuttaa ensiksi niihin kohdistuvaan paineeseen ja sukkien mukanaan tuomaan puristukseen. Kompressiosukkia tulisi myös käyttää venyttelyn aikana, minkä lisäksi niitä voi myös käyttää matkalla treeneistä tai turnauksesta kotiin, jotta niistä saisi kaiken hyödyn irti.

Bikesterin laajasta nettikaupasta löytyy polvikorkuisia ja nilkkakorkuisia kompressiosukkia, ja kaikkea siltä väliltä - sekä miehille että naisille. Useamman tuotemerkin tarjoamista valikoimista löytyy sukkia kaikissa sateenkaaren väreissä ja kaikilla mahdollisilla tukiominaisuuksilla. Valitset vaan joukkueesi väreihin sopivan värin sekä urheilulajiisi ja omiin tarpeisiisi soveltuvan mitan. Huomioithan myös, että valikoimastamme löytyy sekä kesäisiä että myös talviurheilulajeihin soveltuvia kompressiosukkia.

Bikester on sukkien aarreaitta - nopean toimituksen lisäksi hyvää palvelua

Laajasta valikoimastamme näkee yhdellä klikkauksella enemmän kompressiosukkia kuin osaat edes kuvitellakaan. Suodata omien hakukriteeriesi mukaisesti tai etsi vapaalla haulla tekstikentästä. Saat meiltä aina jopa 100 päivän pituisen palautusoikeuden. Lisäksi tarjoamme maksuttoman toimituksen yli 99 euron ostoksille. Vältä kassajonoja ja tilaa nyt sukkasi meiltä, toimitamme ne todella nopeasti!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17. Pyydämme tietä ystävällisesti huomiomaan, ettäi meihin saa tänään puhelimitse yhteyyttä kansainvälisen naisten päivän vuoksi.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.