paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Kompressiohousut

46 Tuotetta
Valmistaja
 • 27
 • 2
 • 1
 • 7
 • 5
 • 1
 • 2
 • 1
Tuoteperhe
 • 3
 • 6
 • 4
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kompressiohousut liikkuvaan elämäntyyliin

Sporttiset, ihonmyötäiset ja teknisesti edistykselliset kompressiohousut ovat olennainen osa onnistunutta treeniä ja siitä palautumista. Kompressiohousujen tulee olla todella mukavat jalassa sekä istua täydellisesti, sillä kukapa haluaisi treenata liian väljissä tai kireissä housuissa, jotka eivät edesauta treeniä ja siitä palautumista. Oikeanlaiset urheiluvaatteet auttavat sinua liikkumaan mukavammin ja rennommin, samalla kun lihaksesi tekevät työtä. Valikoimastamme löydät monta tuotemerkkiä, jotka tarjoavat kompressiohousuja ja -trikoita sekä miehille että naisille. Kompressiotrikoot hyödyttävät niin liikunnan, että palautumisen aikana ja ne kannattaakin pukea päälle hyvissä ajoin ennen urheilusuoritusta ja riisua vasta venyttelyn jälkeen, jotta niistä saisi irti kaikkein suurimman hyödyn.

Tekniset, mukavat ja sporttiset kompressiohousut

Mitä kompressiotrikoot sitten tekevät sellaista, mitä tavalliset treenitrikoot eivät? Ensinnäkin ne tukevat elimistön hapenkuljetusta treenin aikana auttamalla elimistöä kuljettamaan pois maitohappoa työtä tekevistä lihaksista. Ne myös auttavat vähentämään mahdollisia aktiiviliikunnasta aiheutuvua rasitusvammoja ja kramppeja, tehostaen siten verenkiertoa liikunnan aikana ja sen jälkeen. Niiden on väitetty myös parantavan aineenvaihduntaa sekä “keventävän” liikuntasuoritusta eli vähentämään lihasjännitystä sen aikana. Ne nopeuttavat kaiken tämän lisäksi myös palautumista.

Miesten kompressiotrikoot ovat eritoten miesten vartalon muotoihin suunniteltuja malleja, joiden tekniset ominaisuudet, kuten puristusalueet, on suunniteltu ja muotoiltu miesten tarpeisiin sopien. Trikoot on yleensä varusteltu leveillä vyötärönauhoilla sekä kompressioalueilla reisissä ja pohkeissa (kokopitkät mallit) ja niiden haarus on muotoiltu miehet huomioiden. Kompressiohousut miehille on pakkohankinta kaikille aktiivisesti liikkuville köriläille, jotka haluavat lisätä suorituskykyään vain vetämällä jalkaansa tekniset trikoot.

Naisten kompressiotrikoot ovat taas erityisesti naisten muotoihin soveltuvia, astettaisen kompression aikaansaavia treenihousuja, jotka tukevat naisten lihaksistoa juurikin sieltä missä puristusta tarvitaankin. Kompressiohousut naisille on aivan yhtä teknisiä kuin miehillekin suunnatut mallitkin, minkä lisäksi ne ovat myös hygieenisiä, niissä on litteät saumat ja niiden materiaali kuljettaa kosteutta pois iholta - aivan kuten miestenkin housut. Olipa etsinnässä sitten naisten tai miesten kompressiohousut, löydät ne helposti Bikesterin upeasta valikoimasta!

Shoppaile helposti kotisohvaltasi käsin

Meiltä löytyy varmasti jokaiselle sopivat kompressiotrikoot ja muut kompressiovaatteet. Teet tilauksen helposti ja toimitamme sen nopeasti. Annamme tuotteille lisäksi 100 päivän palautusoikeuden, mikä on todella tärkeää kompressiovaatteiden yhteydessä, sillä voit nyt sovittaa niitä kotisi rauhassa.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes