Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Koodi "dhb20" koskee koko dhb-valikoimaa
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Joe's No-Flats Plus Sealant Tubeless Muuntosarja XC Narrow FV

ID: 1414494

OVH 43,95 €
31,95 €
- 27 %
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Ei saatavilla verkkokaupasta

Kuvaus

Joe's No-Flats Plus Sealant Tubeless Muuntosarja XC Narrow FV

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Erittäin nopea, ympäristöystävällinen tiiviste tubeless-, tubular- ja sisäputkille, joka toimii kaikentyyppisten pyöränpyöräjärjestelmien kanssa. Joe's No Flats on luotettava, johtava ja innovatiivinen valmistaja, joka on palvellut uskollisesti ammattilaispyöräilijöitä maailmanlaajuisesti viimeisten 17 vuoden ajan.

Lateksipohjainen fromula tarjoaa erinomaisen tiivisteen suuriin, jopa 6 mm (¼ tuuman) reikiin. Se sopii tubeless-, tubular- ja sisäputkille ja on CO₂-yhteensopiva. Se soveltuu laajalle lämpötila-alueelle (-20ºC - +70ºC) ja laajalle painealueelle (15PSI - 100PSI).

Purista vain hieman ympäristöystävällistä tiivistysainetta venttiilin varren läpi, jotta putken sisäpuoli peittyy. Jos renkaaseen tulee pieni reikä tai viilto, tiiviste täyttää vuodon ja muodostaa erittäin kestävän tulpan, jonka ansiosta voit jatkaa pyöräilyä ilman renkaan vaihtamista. Tehokkaan puhkeamissuojan saavuttamiseksi lisää uutta tiivistysainetta 6-12 kuukauden välein määrästä ja sääolosuhteista riippuen.

Pyöräilitpä sitten huvin vuoksi tai käytit pyörääsi ajoneuvona, tämä yksinkertainen hakkerointi pitää sinut liikkeellä, etkä menetä edes rytmiä. Hanki se lastesi polkupyöriin, jotta tiedät, etteivät he koskaan joudu vaaralliseen tilanteeseen tyhjän renkaan takia. Kumpi on helpompaa, vaihtaa rengas turvattomassa paikassa yksin ja säässä kuin säässä, vai lisätä hieman tiivistysainetta? Se on helppo juttu! Tee pyöräilystä hauskempaa, turvallisempaa ja miellyttävämpää.

Yksityiskohdat

  • For 15-17 mm tyre width

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Maraton / XC
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
Tubeless Kit
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
1 x Tubeless Kit consisting of 2 x sealant, valves and rim tape
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
1414494
EAN
7290101185048

Asiakkaiden mielipiteet

Kerro mielipiteesi. Kirjoita ensimmäinen arvostelu!