paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Jack Wolfskin

122 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Hanki omat Jack Wolfskin -vaatteesi verkkokaupasta

Jack Wolfskin on saksalainen yritys, joka on erikoistunut ulkoiluvaatteisiin. Yritys perustettiin vuonna 1981 innovaationa suunnitella ja valmistaa vaatteita ihmisille, jotka rakastavat ulkoilmaelämää ja luontoa. Oltiin sitten erämaassa, vuoristossa, tai kaukana maailman äärissä, Jack Wolfskin tarjoaa ensiluokkaisia ulkoiluvaatteita, joilla tunnet olosi kotoisaksi, olit sitten missä hyvänsä. Tämän tuotemerkin vaatteet ja jalkineet uhmaavat tuulia, sateita, lunta ja kylmää pitäen ihmiset lämpiminä ja kuivina rankemmassakin säässä. Jack Wolfskin on tunnettu ensiluokkaisista ulkoiluvaatteistaan ympäri maailman ja kehitystyö jatkuu edelleen tarkan valvonnan alla. Yritys on useilla patenteilla ja innovatiivisella teknologialla, sekä asiakkaiden palautteiden ansiosta noussut yhdeksi reppuja, laukkuja, telttoja ja makuupusseja. Bikester.fi verkkomyymälässä on nyt laaja valikoima Jack Wolfskin tuotteita kuten esimerkiksi:
  • Softshell -takkeja
  • päähineitä
  • reppuja
Jack Wolfskin malliston takit ovat korkealaatuisia joka sään takkeja, joista erottuvat tyylikkäät ja trendikkäät softshell -takit. Ne ovat mahtavia välikelin takkeja aikana, jolloin on vaikea valita oikeanlaista takkia. Tämä siksi, että softshell -takki on kevyt ja ohuempi kuin talvitakki, mutta sisältää lämpimän vuoren. Takki hylkii myös vettä tiettyyn pisteeseen saakka, joten pieni tihku ei ole haitaksi. Takki on täydellinen viileämmällä ilmalla ulkoillessa tai pyöräillessä vaikkapa töihin. Bikester tarjoaa laajasta valikoimastaan tyylikkäitä softshell - takkeja sekä naisille että miehille. Jack Wolfskin suunnittelee myös erilaisia päähineitä, joita Bikester.fi verkkomyymälässä on laaja valikoima. Valikoima sisältää perinteisiä erinomaisesti ulkoiluun sopivia pipoja, jotka on valmistettu pehmeästä fleece -kankaasta sekä villasta, ja Balaclava -päähineitä, jotka suojaavat lähes koko kasvoja jättäen silmät paljaaksi. Tämä päähine sopii hyvin käytettäväksi kylmänä ja tuulisena päivänä. Erityisesti korvia suojaamaan sopii hienosti myssy, jossa on tyylikkäät laput korvien kohdalla, sekä hauskat tupsut koristamassa myssyn nyörejä.

Reput ovat tämän tuotemerkin erikoisuus, sillä Jack Wolfskin -reput ja rinkat ovat erittäin käytännöllisiä, sillä niissä suunnittelu on mennyt hieman tavallista pidemmälle. Valmistamalla vettähylkiviä ja patikointiin soveltuvia tuotteita, sekä lisäämällä kekseliäitä yksityiskohtia on Jack Wolfskin onnistunut tekemään laadukkaita varusteita. Jack Wolfskin reppuvalikoima tyydyttää varmasti vaativammankin kuluttajan odotukset. Tuotteet on jaettu käytännöllisesti eri ryhmiin riippuen siitä, mihin tarkoitukseen reppua käytetään, mikä tekee oikean repun valinnasta helppoa ja kätevää. Valikoimasta löytyy reppuja talviurheilukäyttöön, kiipeilyyn, usean päivän vaellukseen, lyhyelle vaellusretkelle, pyöräilyyn ja jokapäiväiseen käyttöön, joten tarjonta on erittäin runsas, eikä jätä patikoitsijaa pulaan.

Ulkoilu on sydämenasia

Jack Wolfskin haluaa tuotteillaan kannustaa ihmisiä ulkoilemaan ja tutustumaan luontoon, ja se onnistuu parhaiten asianmukaisilla vaatteilla. Oikein puettuna voi luonnosta nauttia hieman huonommassakin säässä, jolloin tämän tuotemerkin vaatteet ja asusteet ovat omiaan pitämään jalat kuivina ja kehon lämpimänä aina varpaista päälakeen saakka. Kun Jack Wolfskin pukee sinut, voit aina tuntea olosi kotoisaksi jopa ulkoillessasi, sillä tämän tuotemerkin tuotteissa yhdistyvät paras mahdollinen toiminnallisuus ja erinomainen viihtyvyys. Kaikki tuotteet valmistetaan asiakkaiden vaatimuksia ja toiveita noudattaen ottaen huomioon eri käyttötarkoitukset, sekä valmistaen tuotteet mahdollisimman kestäviksi. Jack Wolfskin tarjoaa mukavan tavan liikkua luonnossa ja tutkia uusia ympäristöjä, ja oikein pukeutuneena se on elämys, josta saattaa tulla uusi ja hauska harrastus.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes