paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Isostar

1 Tuote
Hinta
Lajittele
Sivu 1 /
1

Sveitsiläinen Isostar – energiavalmisteiden edelläkävijä

Urheilussa käytettävien energiaa tarjoavien ravintoaineiden ja välipalojen käyttö on lisääntynyt viime vuosien aikana suuressa mittakaavassa. Tätä nykyä lisäravinteita on saatavilla monessa eri muodossa. Yksi energiavalmisteiden uranuurtajista on alansa ehdoton edelläkävijä Isostar. Tuotemerkki perustettiin Sveitsissä jo vuonna 1977, kun brändi päätti kehittää kaikkien aikojen ensimmäisen urheilijoille kehitellyn energiajuoman. Siitä lähtien Isostar on tarjonnut moninaisia energiaratkaisuja vaativille urheilijoille. Tuotteet on kehitetty kuuntelemalla ammattiurheilijoita sekä heidän tarpeitaan. Lopputuloksena on optimaalisimmat ratkaisut energian tarjoamiseen tosissaan urheileville!

Isostar valmistaa energialisät ennen, jälkeen ja treenin aikana nautittaviksi

Isostar on jokaisen urheilijan luottonimi, joka valmistaa kattavassa tarjonnassa energiapatukat, energiageelit ja -jauheet, joita löytyy markkinoilta useassa herkullisessa maussa. Isostarin urheiluravinto on jokaisessa ilmenemismuodossaan kehitetty täyttämään optimaalisesti urheilijan vaativat tarpeet antaen energiapiikin juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Brändin valikoimasta löytyy omat tuotteensa niin ennen ja jälkeen treenin kuin sen aikanakin nautittaviksi. Myös maut on hiottu kohdalleen, ja tuotteista on saatu sekä tehokkaita että myös maistuvia! Tutustu Bikesterilla ajankohtaiseen Isostar valikoimaan ja klikkaa omat energialisäsi tuleviin treeneihin!

Nettikauppa, joka loihtii luottovarusteet ja täyttää energiatarpeen

Bikesterin valikoimista löydät pyöräily- ja urheilumaailman laadukkaimmat luottovarusteet. Verkkokaupassamme pääset ostoksille juuri silloin kun itse haluat, ja loihdit itsellesi parhaimmat varusteet lempilajiisi helposti ja näppärästi. Kun sitten löydät sporttisen elämäntapasi täydentävät ratkaisut meiltä, Bikester toimittaa tilauksesi aina nopeasti perille – jopa 100 päivän pituisella avokaupalla. Tilaa meiltä sekä varusteesi että ravintolisäksi tehokas energiaboosti, jonka avulla jaksat treenata pidempään!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes