paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

inov-8

179 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Hanki inov-8 -urheilujalkineet nyt edulliseen hintaan osoitteesta Bikester.fi

inov-8 on brittiläinen jalkineyritys, joka perustettiin vuonna 2003. Tuotemerkki on tasaisesti kasvanut ja noussut johtavaksi tekniseksi maastojuoksu brändiksi. Koko uransa ajan inov-8 on jättänyt jälkensä historiaan, sekä tehnyt tilaa myös trail-, maasto-, ja fitnessmarkkinoilla kehittämällä kevyitä ja ergonomisesti muotoiltuja jalkineita, joka auttaa yksilöitä kehittämään heidän luontevinta juoksutyyliään. Inov-8 pitää ihmisjalkaa mekaanisen ja rakenteellisen suunnittelun mestariteoksena ja tuotemerkin perustana on luoda jalkineita jalan luonnollisen toiminnan ehdoilla. Suunnitellessaan maastokenkämallistoa, inov-8 haki opastusta sekä innoitusta jalasta itsestään, jonka 26 luuta ja monisuuntaiset nivelet auttavat sitä sopeutumaan täydellisesti vaihteleviin alustoihin. Inov-8 valmistaa myös erilaisia asusteita, erityisesti tuotemerkin reput ovat tunnettuja markkinoilla. Kaikki inov-8 tuotteet ovat kansainvälisten urheilijoiden testaamia, sekä suunnittelemia. Tänään inov-8:n valikoima kattaa kaikenlaiset juoksulajit ja alustat trailista suunnistukseen ja maantieltä metsäpoluille ja jalkineiden mahtava suunnittelu tekee kengistä erinomaiset jalkineet myös pyöräilyyn. inov-8 -tuotesarja on täydellinen ja harkitusti suunniteltu. Tuotemerkin jalkineet ovat erittäin toiminnallisia, teknisesti edistyksellisiä jatkaen näin kasvuaan valitsemillaan markkinoilla. Selaa Bikester.fi sivuston valikoimaa ja tutustu lähemmin inov-8 tuotteisiin. Valikoimasta löydät muun muassa:
  • F-Lite 195
  • Trailroc 245
  • Talon 212
  • F-Lite 220

Lisätietoa

Jalkineet ovat tärkein juoksussa ja kävelyssä tarvittava varuste, mutta ne ovat tärkeät myös pyöräilyssä. Jokaisen liikkujan herkkyysaste on erilainen, ja tästä syystä inov-8 on käyttänyt runsaasti aikaa erilaisten materiaalien tutkimiseen, jotta tämä innovatiivinen tuotemerkki löytäisi täydellisen yhdistelmän ja siten myös erittäin korkean mukavuustason. Maastokäyttöön tarkoitetut jalkineet myötäilevät tarkasti jalan muotoja, jolloin kenkä istuu erittäin varmasti ja tarkasti antaen tunteen, kuin juoksisi paljain jaloin ja juuri siksi inov-8 jalkineet sopivat hienosti pyöräilyyn. Road eli maantielle suunnitellut urheilukengät sopivat erinomaisesti pyöräilyyn ja tähän sopivat inov-8 F-Lite 195 kengät, jotka ovat erittäin kevyet ja kengissä on vahvistettu keskiosa, sekä erinomainen pito. Trailroc 245 on suorituskykyinen ja erinomaista pitoa tarjoava kenkä tuotemerkiltä. Trailroc 245 sopii erinomaisesti niin juoksuun kuin pyörälenkille, Kolmen Sticky Rubber -materiaalin sekoitus ulkopohjassa tarjoaa pitoa ja kestävyyttä kaikilla alustoilla, niin kuivalla kuin kosteammallakin kelillä. Kengän päällysosa on erittäin hengittävää, synteettistä materiaalia, ja välipohja on injektoitu EVA ja painoa löytyy 245 grammaa.

Inov-8 Kengät nettikaupassa

Talon 212 on markkinoiden keveimmät kilpamaastokengät, jossa on matala välipohja. Kengät tarjoavat mukavuutta, vakautta ja korkeaa suorituskykyä. Kengissä on Meta-flex-uurre, joka on anatomisesti sijoitettu jalkapöydänluiden etupuolelle. Fascia Band on jalkapohjan kalvojännettä jäljittelevä rakenne, joka lisää eteenpäin työntävää voimaa ja hidastaa väsymistä. Met Cradle-päällisen nauhakudokset on anatomisesti sijoitettu pitämään jalkaterä paikallaan jalkapöydän luiden päiden takana, sekä varmistamaan jalan tarkka istuvuus. Sticky Rubber Compound on erityisen pitävää kumiseosta, joka on kehitetty kiipeilykengissä olevaa tuttua kumiteknologiaa hyödyntäen. Takaa pidon märissä olosuhteissa, mutta kuluu melko nopeasti. Performance Last eli performance-lesti istuu tarkasti ja varmistaa, että jalan liike kengän sisällä pysyy mahdollisimman vähäisenä niin tasaisella maalla, kuin ylä- ja alamäissäkin. Jalkineiden paino on 424 grammaa.

inov-8 F-Lite 220 on erinomainen kenkä kirkkaalla, erittäin hyvän pidon omaavalla kumipohjalla, joka sopii hyvin esimerkiksi maastopyöräilyyn. Kenkien paino on noin 440g ja kengissä on Meta-flex™-uurre, joka on anatomisesti sijoitettu jalkapöydänluiden etupuolelle päästäen jalkaterän koukistumaan luonnollisesti. Fascia Band on jalkapohjan kalvojännettä jäljittelevä rakenne, joka lisää eteenpäin työntävää voimaa hidastaen väsymistä. Webbing Upper Support -nauhoitus kulkee päällysosan nailonkudosten läpi, jotka varmistavat istuvuuden jalkapöydän alueella, ja Performance Last eli performance-lesti istuu tarkasti ja varmistaa, että jalan liike kengän sisällä pysyy mahdollisimman vähäisenä.

Jalkineiden teknologia

inov-8 kenkien toiminnallinen päällysosa on kehitetty maksimoimaan urheilijan suorituskyky. Päällinen kengänetuosa ja ilti on valmistettu verkkokankaasta, jotta kenkä hengittäisi mahdollisimman hyvin, ja auttaisi maksimoimaan urheilusuorituksen&346; Erilaiset olosuhteet, kuten sade saa kengät kastumaan läpimäriksi, jolloin kengissä syntyy eräänlainen pumppumekanismi, joka poistaa kosteutta auttaen näin kenkää kuivumaan nopeasti. Kengät kuivuvat siis polkiessasi! Viileät ja kuivat jalat auttavat keskittymään urheilusuoritukseen. Gore-Tex on patentoitu mikrohuokoinen kalvo, joka valmistetaan paisutetusta PTFE -muovista, jota käytetään moniin tarkoituksiin. Gore-Tex -kalvo laminoidaan erilaisiin materiaaleihin, riippuen käyttötarkoituksesta. Vedenpitävyydestään huolimatta Gore-Tex -kangas hengittää; kalvon pienet huokoset estävät vesipisaroiden läpipääsyn vaatteen ulkopuolelta, mutta sisäpuolella oleva hienojakoisempi höyry pääsee sen sijaan kalvon läpi. Precision on yhtä kuin sopivuus on varmistettu vähäisellä sisäisellä liikkuvuudella. Natural perustuu jalan muotoon ja luonnollisimpaan istuvuuteen. Endurance tarjoaa tilaa ja mukavuutta, ja on ihanteellinen pitkillä matkoilla. Women's on suunniteltu vastaamaan naisen ainutlaatuista jalanmuotoa kapeammalla kantapäällä.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes