Bikester magazine

Pyöräilijöiltä pyöräilijöille

Miten varustautua ja valmistautua pyörämatkalle? Lue Teron vinkit!

Pyörämatkailu on erittäin suosittu matkustusmuoto eikä syyttä. Polkupyörällä pääsee liikkumaan vapaasti, ekologisesti, edullisesti ja oman aikataulun mukaan. My Journey To Happiness -blogin Tero Tikkanen hyppäsi kesäkuussa fatbikensa selkään tarkoituksenaan pyöräillä noin 4000 kilometrin reitti Suomen ja Norjan läpi. Nappaa talteen Teron vinkit kaikille aloitteleville pyörämatkailijoille!

inspiraatio Jatka lukemista...
Miten valita pyöräilykypärä? Löydä täydellinen suoja suuren kypäräoppaamme avulla

Lähes 2 000 erilaista mallia yli 35 valmistajalta – kuinka löytää niiden joukosta paras kypärä juuri omaan käyttötarkoitukseen? Älä huoli – verkosta ostettaessa on helppo rajata kypärän valinta tarkalleen sinulle sopivaan malliin kunhan tiedät sinulle tärkeät ominaisuudet. Tutustu kattavaan kypäräoppaaseemme ja klikkaa kotiin kypärä joka täyttää niin turvallisuus- kuin tyylivaatimuksesikin!

oppaat ja vinkit Jatka lukemista...
7 parasta mobiilisovellusta pyöräilyyn

Nykyteknologian ansiosta omien suoritusten seuraaminen on helppoa, ja kännykkäsi sovelluskauppa onkin pullollaan erilaisia aktiivisuuden seuraamiseen tarkoitettuja sovelluksia. Pyöräilysovellukset voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään: sovelluksiin, joilla voit suunnitella ja tallentaa pyörälenkkisi sekä sovelluksiin, joiden avulla voit seurata aktiivisuuttasi myös yleisemmällä tasolla. Tästä löydät suosituslistamme parhaista pyöräilysovelluksista!

oppaat ja vinkit Jatka lukemista...
Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot