paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Hutchinson

19 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Hanki meiltä pyörääsi Hutchinson laaturenkaat Bikester.fi verkkomyymälästä

Hutchinson on ranskalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1853. Yrityksen perustaja Hiram Hutchinson Langlée perusti yrityksen Ranskan Langlée -nimiseen kaupunkiin. Alun perin Hutchinson käytti asiantuntemustaan tekstiilien valmistukseen Aigle -tuotemerkin kautta. Vuonna 1890 Hutchinson aloitti polkupyörien renkaiden valmistuksen ja yritys voitti ensimmäisen kilpailun Léon Georgetin kanssa vuonna 1909, ja kiitos tästä kuuluu "Monofil" -renkaalle. Suurimmat kilpapyöräilijät kantoivat tuotemerkin värejä ja ajoivat voittoon kuuluisassa Tour de France -pyöräilykilpailussa (Louis Bobet 1953, 1954 ja 1995, ja Anquetil 1957, 1961 sekä seuraavat kolme vuotta). Vuonna 1964 alkoi kuuluisa yhteistyö Mercierin ja Hutchinsonin välillä. Mainittakoon, että vuonna 2012 Hutchinson voitti myös Ranskan ympäriajossa. Tänään Hutchinson on ainoa ranskalainen polkupyörän renkaiden valmistaja, joka valmistaa tuotteensa Ranskassa.

Hutchinson ja innovaatiot

Hutchinson on jatkanut tuotekehittelyään uskollisesti kaikki vuosikymmenet, ja pyrkii jatkuvasti luomaan uusia innovaatioita, jotta Hutchinsonin tuotteita käyttävät pyöräilijät saisivat mahdollisimman suuren avun pyrkiessään maksimoimaan urheilusuorituksensa. Jo 160 vuoden ajan Hutchinson on suunnitellut, kehitellyt ja valmistanut korkean suorituskyvyn tuotteita ja ylittäneet tekniset rajat pala palalta joka päivä, jotta he voisivat tarjota enemmän mukavuutta ja turvallisuutta pyöräilyyn. Tiivistejärjestelmät, tärinä- ja lämmöneristys, voimansiirto ja liikkuvuus; Hutchinsonin osaaminen juontaa juurensa halusta luoda sellaista, mitä ei vielä ole luotu, ennakoidakseen huomispäivän tarpeet. Esimerkkinä voidaan mainita tuotemerkin tuotekehitys koskien sisärenkaatonta rengasta, Tubeless -järjestelmää, jonka Hutchinson kehitti yhteistyössä Shimanon kanssa. Sen etuna ovat erinomainen vierintävastus, vähemmän reikiä ja turvallisempi rengas. Puhkeamisen tapahtuessa rengas pysyy vanteilla. X-Light rengasteknologia kehitettiin luomaan nopein ja kevyin sisärengas erityisesti maantierenkaalle. Tässä tekniikassa on kyse suorituskyvystä, joka ylittää painon. Uutuutena tuotemerkki on solminut yhteistyökumppanuuden tunnetun Mavic -yhtiön kanssa, joka on myös ranskalainen yritys. Tarkoituksena on yhteistyössä suunnitella ja valmistaa uudenlaisia renkaita. Yhdistämällä voimavarat ja osaamisen he saavat merkittävää etua innovatiivisten tuotteiden kehittelyssä ja levityksessä. Tutustu Hutchinsonin kekseliäisyyteen meillä, Bikester.fi sivustolla!
Hutchinson Pyöränrenkaat

Renkaat

Hutchinson renkaat on jaettu eri ryhmiin riippuen polkupyörän käyttötarkoituksesta. Tässä muutamia esimerkkejä:
  • MTB
  • Road
  • Trekking
  • Cyclocross
MTB eli maastopyörän rengas on erittäin tärkeä osa polkupyörää, sillä se on suorassa kontaktissa maastoon, jossa ajetaan, ja renkaiden tarjoama kitka on kriittinen ominaisuus pystyssä pysymiseen maastoajossa. Maastopyöräilyyn suunnitellut renkaat on varustettu agressiivisella kuvioinnilla tarjoten parhaan mahdollisen pidon ja hallittavuuden erilaisissa maastoissa. Maastopyöriin on myös sileämpiä renkaita, jotka ovat erittäin hyvä vaihtoehto, kun pyöräillään enimmäkseen asfaltilla tai kovapohjaisilla hiekkateillä. Tällainen rengas vähentää vierintävastusta. Hutchinsonin valikoimasta löytyy Toro -niminen yleisrengas, joka on kotonaan kaikenlaisilla alustoilla, ja sisältää erittäin hyvän pistosuojauksen. Vaihtoehtoja löytyy useita, joita voit tutkia rauhassa Bikester.fi sivustollamme.

ROAD eli maantiepyörän rengas on suunniteltu vauhdikkaaseen ajoon tasaisella asfaltilla. Hyvä maastopyörän rengas tarjoaa tasaisen ja sileän kuvion, alhaisen vierintävastuksen, sekä erittäin hyvän pidon. Maantiepyörän renkaat voidaan lajitella kahteen luokkaan, avorenkaat ja tuubirenkaat, joista avorenkaita käytetään huomattavasti enemmän, mutta vaikka selvä enemmistö pyöräilijöistä käyttää avorenkaita pyörissään, korkeinta suorituskykyä hakevat, eli kilpailijat ja aktiivi-harrastajat käyttävät tuubirenkaita. Nämä renkaat asennetaan juuri näille renkaille valmistetuille erikoisvanteille, ja ne liimataan vanteille paikallaan pysyvyyden varmistamiseksi. Atom Galactik on markkinoiden kevyin Tubeless -rengas, ja sillä on painoa vain vaivaiset 240 grammaa. Tämä rengas on valmistettu yhteistyössä Thomas Voecklerin kanssa, joka on Team Europcarista.

Trekking eli retkipyörässä käytetään usein 28-tuumaisia ja keskileveitä renkaita, jotka rullaavat hyvin ja ovat kevyitä poljettavia. Renkaat on mitoitettu niin, että esimerkiksi jalkakäytävän reunakivien ylitys sujuu kevyesti. Hutchinsonin Serenity on aito, pistonkestävä city -rengas. Pistosuojattu rengas sopii hienosti retkipyörään, joiden rakenteen sisään lisätty erikoisvalmisteinen kumikerros estää äärimmäisen tehokkaasti jopa nastan painumisen renkaan läpi.

Cyclocross muistuttaa aika paljon maastopyöräilyä, mutta Cyclocrossissa käytettävät pyörät muistuttavat kuitenkin aika lailla maantiepyöriä. Cyclocross -pyörät eroavat maantiepyöristä ensisijaisesti etu- ja takahaarukan leveydessä, millä pyörään saadaan paremmin maastoajoon sopivat renkaat. Cyclocross-pyörän saa varustettua niin maastoajoon kuin työmatkapyöräilyyn asettamalla vain sopivat renkaat pyörään.

Hutchinson tarvikkeet

Hutchinson valmistaa korkealuokkaisia sisäkumeja renkaiden lisäksi, sekä paikkausaerosoleja väliaikaiseen paikkaukseen. Lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa tuubiliimaa, tubeless -venttiilejä, venttiilin muuntimia ja tubeless -paikkausarjoja.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes