Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

HT

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen
  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
HT Nano-P PA01A Polkimet, keltainen
HT Nano-P PA01A Polkimet, keltainen
HT
Nano-P PA01A Polkimet, keltainen
OVH 54,95 € 27,95 €
- 49 %
ALE
HT NANO AN14A Avopolkimet, sininen
HT NANO AN14A Avopolkimet, sininen
HT
NANO AN14A Avopolkimet, sininen
OVH 83,95 € 49,95 €
Pikatoimitus
- 40 %
ALE

Poljinten luottovalmistaja HT – vuosikymmenten rautaisella kokemuksella

Bikesterin HT on pyöräilyalalla tunnettu tekijä, joka valmistaa erilaisia polkimia pyöräilyn moniin muotoihin. Taiwanilainen brändi HT on lyhenne Hsing Ta Industrial -yrityksen nimestä. Yritys on perustettu jo vuonna 1954, joten sillä on hyvin pitkä ammattitaito ja kokemus, mitä tulee pyöräilyn kiehtovaan ja samalla myös vaativaan maailmaan. HT valmistaa poljinten lisäksi myöskin pyörien pinnoja. HT pitää tavoitteenaan valmistaa vain kaikkein korkeinta laatua olevia tuotteita pyöräilijöille, jotka vaativat harrastukseensa tai kilpa-ajoonsa parasta teknistä toimivuutta ja ajomukavuutta. HT pitää pääkonttoriaan Taiwanin New Taipei Cityssä, missä sen eri alojen spesialisteista koostuva tiimi kehittää alan innovatiivisimpia ja laadukkaimpia tuotteita erittäin kilpailukykyisin hinnoin.
HT on ollut suosittu läpi koko sen pitkän historian, mutta maailmanlaajuisen suosion se saavutti vuonna 2005, kehitettyään edelleen markkinoilla johtavan poljinmallistonsa, jossa panostettiin ennennäkemättömällä tavalla sekä poljinten personointiin erilaiset ajajat ja ajotyylit huomioon ottaen että myös teknologisiin trendeihin, joita oli tuohon mennessä keksitty. Brändi jatkaa innovatiivista kulkuaan ja kehittää jatkuvasti uusia malleja, jotka on varustettu viimeisimmillä teknisillä ratkaisuilla.

HT polkimet – laadukas, mutta edullinen ratkaisu moniin pyöriin

HT valmistaa polkimet moneen eri käyttötarpeeseen sopien. Olipa lajinasi sitten rauhallinen cityfillarointi, työmatkojen ja asioiden hoitaminen pyöräillen, retkipyöräily uusiin kiehtoviin maisemiin, vaativa maastopyöräily sen moninaisissa alalajeissa, maantiepyöräily päällystetyillä teillä tai bmx-pyöräily, HT tekee laadukkaat ja toimintavarmat polkimet myös sinunkin pyörääsi. Pyöräilyn muodosta tai pyöräilijästä riippumatta HT polkimet ovat aina hankinta, joka kannattaa. Sen lisäksi, että pyöräsi toiminnallisuus nousee näiden poljinten ansiosta, et myöskään uhraa niihin liian suurta taloudellista panostusta, sillä HT haluaa valmistaa laatua kilpailukykyiseen hintaan. Tällä periaatteella brändi onkin saavuttanut monenlaisen pyöräilijän suosion, olipa harrastus sitten pienempään tai isompaan budjettiin pohjautuva.
HT-polkimet palvelevat sinuakin pyöräilysi tyylistä ja lajista riippumatta. Bikester on halunnut lisätä tämän luottomerkin valmistamia polkimia valikoimaansa, joten löydät meiltä muun muassa HT-maastopolkimet, joiden joukosta löytyy niin alamäki- ja freeride-ajoon sopivia lukkopolkimia kuin myös lukottomia, flat-mallisia polkimiakin, jotka sopivat erinomaisesti perinteisempään maastopyöräilyyn. Polkimet retki- ja kaupunkipyöriin ovat puolestaan valintasi silloin, kun rakastat rauhallisempaa ajoa. HT valmistaa polkimet myöskin pyöräilyn temppumuotoihin: motorisuutta ja hyvää tasapainoa vaativiin bmx-pyöräilyyn ja dirt-pyöräilyyn kehitellyt HT bmx- ja dirt-polkimet palvelevat lajin harrastajia juuri sen vaatimiin ominaisuuksiin pohjautuen. Kun valintasi pyörän polkimiksi on HT, pääset myös valitsemaan useiden mallien joukosta, joilla on moderni, urbaani design. Sen lisäksi, että HT valmistaa perintesen väriset mustat polkimet kaikkiin pyöräilyn eri muotoihin, se tarjoaa polkimiin halutessasi myös upean erottuvaa ja näkyvää muotoilua. Esimerkiksi rohkea oranssi, herkullinen lime, pirteä keltainen tai valloittava vaaleansininen ovat osana HT poljinten värivalikoimaa, minkä lisäksi upeat metallinhohtovärit, kuten näyttävä viininpunainen tai tyylikäs turkoosi, sulostuttavat poljinten kirjoa tyylikkäällä olemuksellaan. Värien lisäksi myös poljinten muotoilu on tarkkaan harkittu tarjoamaan yhdellä kertaa sekä mukavuuden että upean ilmeen.

Poljinten ja muiden pyöräilytarpeiden parhaat palat Bikesterilta

Bikester tuo pyöräilyn kattavan verkkokaupan näppärästi suoraan kotisohvallesi. Bikesterin valikoimasta pääset valitsemaan omat uuden suosikkisi esimerkiksi HT poljinten joukosta, joiden avulla tulevat pyöräilysi nousevat korkeuksiin sekä mukavuudellaan, toimivuudellaan että tyylillään. Monipuolisen valikoiman ja helpon saatavuuden lisäksi Bikester tarjoaa kaikille tuotteilleen myös 30 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Tule löytämään pyörääsi mitä parhaimmin palvelevat polkimet ja muut tarvitsemasi varusteet – tai halutessasi vaikka koko pyörän -, ja rullaa kevyesti kohti huippusuorituksia!