Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Hoka One One Carbon X

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

 • Miehet 2
 • Naiset 1

Värit

 • sininen
 • valkoinen
 • musta
 • turkoosi

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Hoka One One Carbon X 3 Juoksukengät Naiset, musta
Hoka One One Carbon X 3 Juoksukengät Naiset, musta
Hoka One One
Carbon X 3 Juoksukengät Naiset, musta
OVH 199,95 € 135,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: US 6,5 | EU 38
- 32 %
ALE
Hoka One One Carbon X 2 Kengät Miehet, valkoinen/turkoosi
Hoka One One Carbon X 2 Kengät Miehet, valkoinen/turkoosi
Hoka One One
Carbon X 2 Kengät Miehet, valkoinen/turkoosi
OVH 179,95 € 74,95 €
 • Versiot: US 13 | EU 48US 14 | EU 49 1/3
Pikatoimitus
- 58 %
ALE
Hoka One One Carbon X 2 Kengät Miehet, sininen
Hoka One One Carbon X 2 Kengät Miehet, sininen
Hoka One One
Carbon X 2 Kengät Miehet, sininen
OVH 179,95 € 81,95 €
 • Versiot: US 14 | EU 49 1/3
Pikatoimitus
- 54 %
ALE

Hoka One One Carbon X -juoksukengät maanteille ja triathloniin


Ranskalainen Hoka One One on tuotemerkki, joka nauttii tänä päivänä suurta suosiota vaativien juoksijoiden keskuudessa – olipa kyseessä lajin harrastajat tai kilpajuoksijat. Juoksukengät ovat brändin suurin ja suosituin tuotekategoria, ja niiden lisäksi brändillä on oma tuotelinjastonsa myös urheiluvaatteille. Brändin nimessä esiintyvä sana Hoka tulee maorin kielestä, ja se tarkoittaa korkealla maan päällä lentämistä. Tämä kuvaa Hoka One Onen kenkiä täydellisesti, sillä ne tunnetaan erittäin paksuista pohjistaan, jotka tarjoavat käyttäjälleen edellä mainitun tuntemuksen.

Hoka One One on valmistanut laadukkaita, tekniseltä toimivuudeltaan huippuunsa hiottuja juoksukenkiä vuodesta 2008 alkaen. Hokan tavoitteena on inspiroida ihmisiä liikkumaan, ja brändin tuotteissa panostetaan useisiin erilaisiin teknologioihin ja innovaatioihin, jotka ovat omiaan tekemään sen valmistamista juoksukengistä erinomaisesti juoksussa suoriutuvat. Näistä mainittakoon esimerkiksi brändin itsensä kehittämä ulkopohjan Meta Rocker -teknologia, joka tuo askellukseen optimaalisen rullaavuuden ja minimaalisen kontaktiajan alustaa vasten. Brändin Active Footframe -teknologia taas upottaa päkiän ja kantapään sisäpohjaan täydellisesti, tarjoten erinomaisen miellyttävän istuvuuden.

Hoka One One Carbon X -juoksukengät on kehitetty vastaamaan erityisesti maantiejuoksun vaatimuksiin. Kyseessä ovat maantiejuoksukenkien maailmassa varsin monipuoliset kengät, jotka soveltuvat erinomaisesti myös triathloniin. Carbon X -maantiejuoksukengät on kehitetty sopimaan erityisesti neutraalin askelluksen omaaville juoksijoille. Brändille ominaiseen tapaan Carbon X -maantiejuoksukenkiä valmistetaan useissa houkuttelevissa väriyhdistelmissä, ja kenkien sivuja koristaa näyttävä Hoka-logo.

Mahtavaa suorituskykyä tarjoava Hoka One One Carbon X


Hoka One One Carbon X -kenkäperheeseen kuuluu useita erilaisia malleja, ja juoksukenkien ominaisuudet vaihtelevat luonnollisesti kenkätyypistä toiseen. Edellä mainitun, Carbon X -kengissäkin hyödynnettävän Meta Rocker -teknologian lisäksi yksi näistä ominaisuuksista on vakaa, leveähkö pohja, joka tarjoaa erityisen herkän ja pehmeän tuntuman. Kaksitiheyksinen Profly-välipohja puolestaan tarjoaa miellyttävämmän laskeutumisen ja toimivamman reagoinnin askellukseen. Koska Profly on pehmeämpi kantapään alueella ja kovenee varvasosaa kohden, yhdistelmä mahdollistaa samanaikaisesti jalalle paremman työntövoiman sekä kantapäälle mukavuuden sen laskeutuessa.

Olipa valintasi mikä tahansa Hoka One One Carbon X -tuoteperheen kenkämalleista, nämä juoksukengät hankkimalla saat taatusti markkinoiden parasta suorituskykyä maanteille suuntautuville juoksureiteillesi. Meiltä Bikesterilta löydät upean kattauksen Carbon X -maantiejuoksukenkiä sekä miehille että naisille. Kun löydät sinua kiinnostavan kenkämallin, tuotekuvaa napauttamalla pääset lukemaan tarkemman tuotekuvauksen ja hämmästymään kunkin kenkämallin tarjoamista valloittavista ominaisuuksista!

Kaikki tarvittava juoksuun ja pyöräilyyn laatumerkeiltä


Me Bikesterilla varustamme niin juoksijat kuin pyöräilijät varusteilla, jotka ovat valikoituneet meille markkinoiden laadukkaimmilta ja arvostetuimmilta tuotemerkeiltä, kuten ranskalaiselta Hoka One Onelta. Lukuisten tuotekategorioidemme lisäksi tutustuthan myös jatkuvasti päivitettävään tarjoukset-kategoriaamme, josta voit löytää omiin tarpeisiisi sopivia varusteita kukkarolle ystävälliseen hintaan. Muun valikoimamme tavoin myös valikoimastamme poistuvat tarjoustuotteet tulevat laadukkailta valmistajilta.