paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

BRIGHT FRIDAY | Viimeinen mahdollisuus!

Hoka One One

TIME TO FLY
HOKA ONE ONE:lla on vuodesta 2010 ollut tavoitteenaan kaiken tasoisille juoksijoille tuntuvien etujen tarjoaminen, minkä tyylistä juoksua harrastavatkaan. HOKA ONE ONE:n ainutlaatuinen ja innovatiivinen välipohja tarjoaa jopa kaksi ja puoli kertaa enemmän vaimennusta kuin tavalliset juoksukengät, lisäämättä yhtään ylimääräistä painoa. Se tarkoittaa tehokkaampaa iskujen imeytymistä ja parempaa mukavuutta dynaamisempaan ja vakaampaa juoksua varten. HOKA-teknologiat tukevat luonnollista liikettä, mahdollistaen tehokkaan rullaavan liikkeen kantapään osuessa maahan varpaiden nousuun asti. HOKA tarjoaa kenkiä kaikille juoksijoille, jotka haluavat parantaa suorituksiaan - niin harrastelijalenkkeilijöille kuin huippuatleeteille.

Maantiejuoksukengät HOKA ONE ONE

HOKA ONE ONE -uutuuksia

Lisää HOKA ONE ONEHOKA Clifton 7 – nautinnollista juoksua 7 päivää viikossa

HOKA Clifton 7 juoksukenkä istuu niin hyvin, että niillä tekisi mieli juosta, vaikka joka päivä. Ne ovat erittäin kevyet ja pehmeä EVA-välipohja takaa poikkeuksellisen mukavuuden ja vaimentaa tehokkaasti. Edelliseen malliin verrattuna kenkä on muotoiltu uudelleen entistä dynaamisemmaksi, ja uusi verkkoneulospäällinen on erittäin hengittävä materiaali, joka myötäilee hyvin jalan liikkeitä. Kengän sujuvan rullauksen lisäksi Rocker-tekniikka tuo vakautta ja tukea juoksuun. Kantapään pehmeä ja tukeva muotoilu estää Akillesjänteeseen kohdistuvan paineen. Kannassa olevan pystysuoran vetolenkin ansiosta kengät on helppo laittaa ja riisua jaloista.

Hoka Clifton 7

HOKA ONE ONE -ero

VAIMENNETTU VÄLIPOHJA: HOKA ONE ONE tunnetaan laadukkaista juoksukengistään kevyillä ja täydellisesti vaimennetuilla välipohjilla. Pitääkseen asemansa se etsii jatkuvasti entistä kevyempiä, reagoivampia ja kestävämpiä materiaaleja, jotka maksimoivat iskuvaimennuksen ja parantavat jokaisen juoksijan suorituksia.

META ROCKER: Erityinen kupera, keinutuolimainen HOKA ONE ONE:n ulkopohjien muoto takaa optimaalisen rullauksen minimaalisella kontaktiajalla maahan. Yhdistettynä HOKA:n iskunvaimennukseen, koko juoksuliikkeestä tulee dynaamisempi ja tehokkaampi.

ACTIVE FOOTFRAME: Juoksukengän on istuttava täydellisesti toimiakseen parhaiten. Active Footframe-teknologialla HOKA ONE ONE on kehittänyt tavan täydellisesti upottaa päkiä ja kantapää välipohjaan rajoittamatta sitä - niin kuin ralli-istuin kilpa-autossa.

Hoka One One

149 Tuotetta
Lajittele