paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Uusia pyöriä - Vuoden 2019 malleja nyt varastossa

Hoka One One

94 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Hoka One One

Juoksukenkiä monipuoliseen käyttöön

HOKA ONE ONE valmistaa vuodesta 2010 lähtien juoksukenkiä kaikentasoisille juoksijoille. Kenkien rakenne on erilainen kuin tavanomaisten juoksukenkien, sillä niissä on ylimääräinen välipohja, joka mahdollistaa erityisen hyvän iskunvaimennuksen ja mukavuuden. Välipohja on jopa 2,5 cm paksuinen, mikä parantaa myös askelluksen tasaisuutta ja vakautta. Nämä ominaisuudet ovat eduksi niin kokeneille juoksijoille kuin myös vasta-alkajille.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Hoka One One – laadukkaat juoksukengät vaativiin olosuhteisiin

Bikesterin Hoka One One on brändin nimenä iloinen, innovatiivinen ja räiskyvä – ja tämä näkyy hyvin selkeästi myös sen juoksukenkien tuotannossa. Ranskalainen brändi on perustettu vuonna 2009 kahden ranskalaisen juoksijan toimesta, kun he kokivat tarpeelliseksi kehittää kenkämallin Ranskan alppijuoksukilpailua varten. Eikä minkä tahansa kenkämallin, vaan ennen kaikkea juuri alamäkijuoksuun kehitellyn, koska sillä saralla he havaitsivat olevan puutetta juoksukenkien tuon aikaisilla markkinoilla. Tavoitteena oli kehittää ja valmistaa kengät, joilla juoksija saavuttaisi etumatkan muihin juoksijoihin nähden kaikkein vaativimmilla osuuksilla, eli alastulossa – ja kaikkein vaativimmissa olosuhteissa eli Alpeilla. Ja tämä kaikki aiottiin toteuttaa parhaalla mahdollisella laadulla. Tässä kaikessa onnistuttiinkin ja tuosta lähtien Hoka One One on tuonut markkinoille toinen toistaan toimivampia juoksukenkien malleja.

Hoka One One juoksukengät – täynnä aivan uudenlaisia innovaatioita

Hoka One One on yksi tämän päivän juoksukenkien maailman kirkkaimmin loistavista tähdistä. Eikä ihme, sillä brändin kengät on suunniteltu todella toimiviksi, minkä lisäksi niiden tarjonnasta löytyy takuulla jokaiselle mieluisa malli. Hoka One One panostaa juoksukengissään niiden ergonomisuuteen, teknisiin ominaisuuteen sekä mukavuuteen. Hoka One One juoksukengät pitävät sisällään aivan uniikin oivalluksen – niissä juoksija ei nimittäin seiso suoraan pohjan päällä, vaan sen sijaan pohjan sisällä. Tämän muotoilun ansiosta juoksija saa jalalleen tukevuutta ja vakautta jokaiseen juoksuaskeleeseen. Pieni kantakorkeus puolestaan ehkäisee jalkaan kohdistuvien vammojen syntymistä. Kengät tunnetaan myös niiden erinomaisesta vaimennuksesta, joka on tavallisiin juoksukenkiin verrattuna suorastaan ylivoimainen, sillä se vähentää kehon kokemaa rasitusta juoksun aikana.
Edellä mainittujen loistavien ominaisuuksien lisäksi Hoka One Onen ollessa kyseessä on mainittava ehdottomasti myös näiden juoksukenkien räiskyvän rohkea ilme, joka ei jää takuulla lenkkipolulla huomiotta. Sen lisäksi, että Hoka One One uskaltaa revitellä väreillä reippaalla otteella, se hallitsee myös erilaisten kuviointien ja tekstuurien käytön. Sanalla sanoen nämä juoksukengät ovat persoonalliset. Olipa valintasi sitten esimerkiksi neonkeltaisen ja korallin solmima pirteä liitto violetein yksityiskohdin, tai vaikkapa turkoosin, pinkin ja sinisen luoma suloinen harmonia, hehkuvien värien lisäksi näissä juoksukengissä pääset nauttimaan niiden muutenkin ainutlaatuisesta designista, joka saa sinut kaipaamaan lenkkipolulle tai maantielle entistä useammin! Löydät valikoimastamme suositut mallit kuten Hoka One One Clifton 3, Hoka One One Bondi 5, Hoka One One Clifton 4 sekä Hoka One One Challenger.

Juoksukengät ja monet muut varusteet kätevästi Bikesterilta

Bikester on pyöräilijöiden ja ulkoilijoiden reilu ja rehti verkkokauppa, joka reiluna kaupantekijänä tarjoaa tuotteilleen jopa 100 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Bikesterin valikoimasta löydät sekä klassikot että myös kaikki pyöräilyyn ja ulkoiluun liittyvät mielenkiintoiset uutuudet. Tarjolla on myös runsaasti juoksukenkiä, kuten pirteällä ilmeellään ja mahtavilla teknisillä innovaatioillaan loistavat Hoka One One juoksukengät. Valitessasi Bikesterin juoksukenkiesi tai muun laatutuotteen toimittajaksi, valitsemasi tuotteet saapuvat perille nopeasti ja turvallisesti!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-13 & klo 14-17. Pyydämme tietä ystävällisesti huomiomaan, ettäi meihin saa tänään puhelimitse yhteyyttä kansainvälisen naisten päivän vuoksi.
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.