Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Hövding

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Ruotsalainen Hövding vie pyöräilykypärät uuteen ulottuvuuteen

Ruotsalaisyritys Hövding on tehnyt uudenlaisen innovaation ja tuonut markkinoille airbagilla toimivan pyöräilykypärän. Tilastojen mukaan länsinaapuri Ruotsissa pyöräillään ahkerasti, mutta vain 30 % pyöräilijöistä käyttää kypärää, vaikka laki velvoittaakin lapsia pitämään kypärää. Ruotsalaiset teollisen muotoilun opiskelijat ja yrittäjät Anna Haupt ja Terese Alstin saivat lakikeskustelusta liikeidean ja alkoivat kehitellä uudenlaista pyöräilykypärää, joka toimisi samaan tapaan kuin autojen airbag eli turvatyyny. He halusivat kehitellä kypärän, jollaista ihmiset pitäisivät mielellään, oli se pakollista tai ei. Heti alusta lähtien turvatyynykypärä sai runsaasti mediahuomiota ja kiitosta innovatiivisesta ja futuristisesta muotoilustaan. Hövding kypärä voitti heti alkuun nuorten yrittäjien Venture Cup -kilpailun. Tuotekehitys jatkui 7 vuoden ajan. Nykyisin yritys on listattu Yhdysvaltain NASDAQ-pörssiin ja siinä työskentelee kymmeniä ihmisiä. Tuotetta myydään yli 16 maassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee edelleen Malmössä, yhdessä maailman parhaista pyöräilykaupungeista.

Tutkitusti markkinoiden turvallisin kypärä

Hövdingin kypärää ei laiteta päähän tavallisen kypärän tapaan, vaan sen sijaan se puetaan kaulurin tapaan kaulaan. Mikäli pyöräilijä joutuu onnettomuuteen, airbag kypärä laukeaa nopeasti ja muodostaa huppumaisen turvatyynyn pään ympärille. Tavalliseen kypärään verrattuna turvatyynykypärä on 8 kertaa turvallisempi, kuten Stanfordin yliopistossa tehty tutkimus osoittaa. Kypärällä on CE-merkintä ja se täyttää eurooppalaiset turvallisuusstandardit. Se on läpikäynyt myös vakuutusyhtiöiden testejä.

Käyttäjälleen kypäräkauluri on tavallista kypärää miellyttävämpi ja huomaamattomampi käyttää. Kauluri on säädettävissä käyttäjänsä mukaan, ja kokoja on saatavilla kolme: S, M ja L. Hövding 2.0 on jo markkinoilla. Yritys testaa ja seuraa tuotteidensa tuotekehitystä tarkasti, ja kypärä on suojellut pyöräilijöitä tutkitusti jo lukuisissa onnettomuustapauksissa menestyksekkäästi. Kypärän sisälle on liitetty prosessori, joka rekisteröi pyöräilijän liikkeitä. Anturi rekisteröi pyöräilijän epätavalliset liikkeet ja mallintaa niitä onnettomuustilanteeseen laukaisten turvatyynyn, mikäli ehdot täyttyvät. Kypärissä on myös musta laatikko, joka rekisteröi onnettomuutta edeltäneet 10 sekuntia.

Mikäli pyöräilijä joutuu kypärän kanssa onnettomuuteen ja Hövding airbag laukeaa, kypärää ei voi enää käyttää uudelleen. Se suojaa siis ainoastaan yhden onnettomuuden verran, aivan kuten tavallisetkin pyöräilykypärät. Kypärässä on USB-laturilla ladattava akku, joka latautuu noin 3 tunnissa. Uutena ominaisuutena kypärä kommunikoi myös älypuhelimen kanssa, joten digiaika on todellakin saapunut pyörämarkkinoille! Kypärään myydään erikseen irrotettava suojakuori, joka on saatavissa eri väreissä. Hövdingit ovat siis paitsi erinomaisen turvallisia, myös hyvin tyylikkäitä. Ne ovat voittaneet lukuisia muotoilupalkintoja. Myös käyttäjäkokemuksissa kypärän mukavuutta kehutaan. Mikäpä olisikaan ajellessa miellyttävän tuntuinen kauluri kaulassaan!

Pyöräharrastajan taivas on keksitty – sen nimi on Bikester

Bikesterin laajoista valikoimista löytyy kaikki tarvittava pyöräilyyn. Hyvät lahjaideat pyöräilijälle löydät nekin Bikesterista. Tarjoamme yli 99 € arvoisille tilauksille toimituksen ilman kuluja. Sinulla on myös mahdollisuus 30 päivän avokauppaan eli kuukausi aikaa palauttaa tuote, jos se ei jostakin syystä olisikaan sopiva. Tule ostoksille, palvelemme aina!