paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Jopa 20% alennus - Creme City Bikes - Klassikkokaupunkipyörät Cremeltä

HJC

18 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
HJC

HJC – elä hetkessä

HJC:n nimi on ollut maailmanlaajuisesti tunnettu vuodesta 1971 suorituskykyisistä kypäröistään. Se myy vuosittain enemmän kuin miljoona moottoripyöräkypärää. Viime vuosina Etelä-Korealaiset ovat onnistuneesti käyttäneet moottoriurheilusta saatua tietotaitoaan ja ovat alkaneet kehittämään pyöräilykypäröitä. Haaste ei ollut ainoastaan luoda kypäröitä, jotka suojaavat alhaisemmissa vauhdeissa, vaan kevytpainoisten ja aerodynaamisten tuotteiden suunnttielu, jotka tarjoavat optimaalista hengittävyyttä, unohtamatta ulkonäköä. Useat miljoonat moottoripyöräilijät luottavat jo HJC:n kypäröihin – nyt pyöräilijätkin kuuluvat joukkoon.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

HJC-kypärissä on tietotaitoa tien päältä

HJC-pyöräilykypärät
HJC on siirtynyt kehittämään todella tunnetuista moottoripyöräkypäristään pyöräilyyn sovellettua, keveämpiä malleja, joiden takana on HJC:n vuosikymmenten tietotaito. Päivästä toiseen asiansa osaavat insinöörit soveltavat toinen toistaan vaativampien testien tuloksia asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi. Korkeimpien laatustandardien saavuttamiseksi kaikki tuotteet ovat tiukkojen testausmenetelmien alaisia. Korkeimman suorituskyvyn saavuttamiseksi suoritetaan vaiheittaiset aerodynaamiset testit omassa HJC-tuulitunnelilaboratoriossa rinnakkaisten testaustilanteiden kanssa. Optimoitu mukavuus ja sopivuus on olennainen osa HJC:n kypäriä. Tuotesuunnittelu ja -tekniikka perustuvat oikeiden ihmisten laser-skannattujen profiilien tarkkuuteen. Näiden toimenpiteiden lisäksi HJC-kypärät testataan äärimmäisissä olosuhteissa kansainvälisten turvallisuusstandardien mukaisesti. HJC:n sisäisten testilaboratorioiden on ylitettävä odotukset ja niissä on edistyneet testaustilat aerodynamiikan, turvallisuuden ja suorituskyvyn viemiseksi optimaaliselle tasolle.

Aerodynaamista tyylikkyyttä ja turvaa pyöräretkille

HJC Ibex -pyöräilykypärä

Ibex-kypärä on korkeatasoinen HJC:n maantieajoon ja cyclocrossiin kehittämä pyöräilykypärä. Ibex on viimeiseen pisaraan asti viimeistelty kypärä, kun puhutaan sen materiaaleista, painosta ja rakenteesta:
  • Sen aerodynamiikka ja integroitu Venturi Dynamics -ilmanpoistosysteemi takaa miellyttävää ajoa
  • Nyt vieläkin kestävämpi rakenne.
  • Ennenkuulumattomat säätöominaisuudet, joiden ansiosta sen saa säädettyä myötäilemään päätä kuin päätä.
  • In-Mold-teknologia takaa sen rakenteen kestävyyden, mutta kevyen painon.

HJC Furion -pyöräilykypärä

On myös maantieajoon ja cyclocrossiin kehitetty kypärä, jonka sisustan miellyttävät pehmusteet ovat nyt entistä hygienisempiä ja estävät ikävän sienikasvuston esiintymistä. Muilta teknisiltä ominaisuuksiltaan tämä kypärä ei juuri poikkea HJC:n Ibex-kypärästä. Sen laadukkaat osat ovat taattua HJC -laatua ja tämä takaakin Furionin nousun kilpasiskojensa ja -veljiensä tasolle - ja hiukan sen yli. Sen aerodynamiikka, vahvistettu rakenne, keveys, ilmanvaihtuvuus ja säätöominaisuudet ovat HJC:n pyöräilykypärille ominaisella tasolla eikä taatusti tuota pettymystä kenellekään sen hankkivalle. 2-3 vuoden päästä, kun kypärän fyysinen elinaika vetelee viimeisiä, haluat vain päivittää sen uusimpaan Furion-malliin.

HJC H-Sonic -pyöräilykypärä

WOOOOOHOOOO! Pois alta risut ja männynkävyt - tämä H-Sonic-kypärä käy sinulle, joka haluat ilotella pyöräsi päällä niin maanteillä että maastossa. Sen ominaisuudet on nyt optimoitu siten, että se turvaa päätäsi niin pusikoissa että tien pientareellakin - sen erityisen hengittävä, ergonominen ja todella aerodynaaminen muotoilu kaksoisvalutekniilla takaa sen, ettei se valu takaraivollesi edes hurjimmissa alamäissä eikä hiosta jyrkimmissäkään ylämäissä. Se on niin ikään pehmustettu antibacterial-pehmustein, joten vaikka hiki lentäisi, ei tämä kypärä kasvata jalkoja alleen… Sen rakenne on nyt sisäisesti vahvistettu ja se onkin suunniteltu pysymään koossa mahdollisen haaverin sattuessa.

Tilaa omasi jo tänään


Huomaathan, että toimitamme yli 99€ tilaukset veloituksetta ja että jos jostain syystä et ole tyytyväinen toimittamaamme tuotteeseen voit palauttaa sen veloituksetta 100 päivän sisällä tilauksen toimituksesta. Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen, jos tilaat tämän päivän aikana.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe klo 11-17
09 427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.