Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista
Kohti huippua
Kohti huippua
High5-energialisät ovat hyvin tunnettuja kestävyysurheilijoiden parissa. Energiageelit ja -patukat sekä mineraalijuomat palauttavat kehoon siitä urheilusuorituksen aikana poistuneen nesteen, mineraalit ja energian. Tuotteet sopivat käytettäväksi niin harjoitusjaksojen aikana kuin kilpailutilanteissakin. High5 kiinnittää erityistä huomiota laadukkaiden ja luonnollisten raaka-aineiden valintaan, ja siksi välttää tuotteissaan niin väri- kuin säilöntäaineitakin. High5 kehittää tuotteitaan tiiviissä yhteistyössä huippu-urheiljoiden kanssa, ja pystyykin tarjoamaan juuri sellaisia ominaisuuksia, joita huippu-urheilijat tarvitsevat.

High5

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen
  • valkoinen

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
High5 Flask 0,5l
High5 Flask 0,5l
High5
Flask 0,5l
4,25 €
  • Versiot: Standard

High5 – energialisä, joka auttaa jaksamaan

Arvostettu ja perinteikäs High5 on brittiläisyritys, joka pitää päämajaansa Brightonissa. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus korkealuokkaisten lisäravinteiden tuotekehityksestä ja markkinoinnista. Yritys on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan ja tekee dopingin vastaista valistustyötä, jotta kehonrakentajat käyttäisivät harjoittelunsa tukena vain luontaisia tuotteita. Tuotteissa ei ole käytetty mitään WADA:n kiellettyjen aineiden listalla olevia raaka-aineita.

Lisätehoa huippusuoritukseen, apua rasvan polttamiseen

Energialisän ansiosta nautit suorituksestasi enemmän. High5-energiavälipalat ovat jokaisen kestävyysurheilijan tuntema tuote. Myös pyöräilijät ovat löytäneet nämä brittiläisen laatuvalmistajan tuotteet, joihin ei ole lisätty keinotekoisia makeutusaineita tai värejä. Urheilusuorituksen kuluessa menetettyjen suolojen ja mineraalien korvaaminen energiageelillä tai patukalla on järkevää. High 5 -tuotteet ovat syntyneet tarkan tuotekehittelyn tuloksena ja niitä ovat testanneet myös maailman huippu-urheilijat. Laboratoriotestauksen ja käyttäjätestauksen perusteella High5-tuotteet ovat nousseet maailman huipulle lisäravinteiden markkinoilla. Myös triathlonin kuninkuusluokkaan eli Ironman-kilpailuun osallistuneet urheilijat ovat menestyneet High5-tuotteiden avulla, Marino Vanhoenacker voitti maailmanmestaruuden!

Tutkimusten mukaan pitkän ja kovatehoisen urheilusuorituksen aikana kehosta poistuu niin paljon suoloja, että pelkän veden juominen ei riitä nesteytykseen ja lihasten toimintakunnon ylläpitämiseen. Glukoosipitoinen energiageeli antaa lihaksille niiden tarvitsemaa lisäenergiaa, ja jaksat jatkaa. Herkulliset hedelmämaut myös maistuvat kesken urheilusuorituksen, jolloin ruokahalu yleensä katoaa. High5 ZERO -elektrolyyttijuoma on kaloriton juoma, joka sisältää C-vitamiinia ja kehon tarvitsemia elektrolyyttejä. Kätevä poretabletti liukenee veteen nopeasti. Myös vaativissa olosuhteissa työskentelevät ammattiryhmät, kuten palomiehet, nauttivat High5-tuotteita optimoidakseen suorituskykynsä ja pitääkseen immuunivastustustaan yllä. High5-tuotteita on tutkittu riippumattomissa laboratorioissa. Riippumattomissa tutkimuksissa on myös todettu, että matalakalorisia energiajuomia juomalla osanottajat polttivat urheilusuorituksen aikana rasvaa 41 % tehokkaammin kuin tavallisia hiilhydraattipitoisia juomia nauttineet osallistujat.

Fruktoosia ja kofeiinia sisältävä energiajuoma antaa lisäbuustia suoritukselle. Kofeiini on luonnon oma piristeaine, joka parantaa suorituskykyä. Fruktoosisokeri on lihaksille välttämätön sokeri, jota keho pystyy hyödyntämään suorituksen aikana tehokkaasti. Erikoisruokavalioihin High5 tarjoaa vegaaneille sopivia tuotteita, ja ne ovat saanet Iso-Britannian Vegetarian Societyn hyväksynnän. Luontaisesti gluteenittomia tuotteita löytyy niitäkin valikoimista, mutta keliaakikkojen täytyy tarkistaa asia aina tuotekohtaisesti. Löydä sinäkin liikuntaa tukemaan suositut, maistuvat High5-tuotteet Bikesterin kattavasta valikoimasta!

Pyöräretkelle niin eväät kuin tarvikkeetkin Bikesterilta

Hankit niin energiapatukat kuin uudet polkimetkin - tai vaikka koko pyörän - samalla kertaa osoitteesta Bikester.fi. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa kysymyksissä. Tilauksen tekeminen on nopeaa ja helppoa, ja kun tilaat yli 99 € edestä, ja annamme ilmaisen toimituksen kaupan päälle. 30 päivän avokaupan aikana voit pohtia, onko tuote varmasti mieleinen. Tarkista myös uudet tarjouksemme ja tilaa uutiskirjeemme, jos haluat pysyä ajan tasalla ja saada ensimmäisten joukossa tietoa tulevista kampanjoista. Tervetuloa ostoksille!