paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Herrmans

5 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Herrmans edustaa pohjalaista yrittäjähenkeä!


Tämä suomalaisyritys on eräs Euroopan edelläkävijöistä polkupyöräkomponenttien valmistuksessa. Se ei jätä mitään puolitiehen, vaan kehittää jatkuvasti uusia innovaatioitaan. Bernhard Herrmans ja hänen vaimonsa Lisbet perustivat yrityksen vuonna 1959. Herrmansin ensimmäisiä pyörätuotteita olivat vannenauhat. Vannenauhoja valmistettiin aluksi vain viikonloppuisin paikalliselta muoviyritykseltä vuokratuissa tiloissa. Kysynnän kasvaessa Herrmans perusti tuotantotilan kotiinsa. Yritys jatkoi kasvamistaan, koska markkinoilla oli kysyntää heidän ammattimaisille tuotteilleen. Tuotantoon tulivat seuraavaksi kädensijat. Tällä hetkellä tuotevalikoimaan kuuluu monipuolisten kahvojen lisäksi mm. tehokkaat heijastimet ja käytännölliset ketjusuojat. Herrmans tekee tuotteita myös mittatilaustyönä asiakkaille. Valitse verkkokaupastamme varmaa suomalaista huippulaatua polkupyörääsi:
  • Ergonomiset kahvat korkkia
  • Ergonomiset kahvat kumia
  • Kädensijat kohokuvioilla
  • Säädettävät ergonomiset kahvat
  • Lukitusjärjestelmällä varustetut tupit
  • Sport-kahvat

Herrmans pyörän kädensijat nyt edullisesti verkkokaupastamme!

Bikesterilta kahvat kokeneelle ja vasta-alkajalle!

Kun ihailet upouutta pyörääsi, käsikahvat ovat yleensä ensimmäinen osa, jota kosketat. Tunnetko käsissäsi klassista korkkia, pehmeää nahkaa vai napakkaa kumia? Se on sinun oma valintasi. Löydät monia upean näköisiä ja hyvän tuntuisia käsikahvoja sivustoltamme.

Bikesterilta tilaat vaikuttavaa lisäarvoa pyörääsi!

Tee avullamme ajamisestasi nautinto vailla vertaa. Varusta polkupelisi pienintä osaa myöten hyvin toimivaksi ja näyttävän näköiseksi. Saat tilauksellesi todellakin 100 päivää palautusaikaa kuluitta.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes