paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Head

187 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
4

Head- monipuolinen urheiluvarusteiden valmistaja

Bikesterin Head tunnetaan monipuolisena urheilun ja liikunnan tuotemerkkinä, joka valmistaa vaatteet ja varusteet useaan eri lajiin. Brändin tuotannosta löytyvät tarpeet niin hiihtoon ja lumilautailuun, tennikseen ja muihin mailapeleihin, uintiin kuin ulkoiluunkin liittyen. Yhdysvalloista kotoisin oleva Head on kansainvälisesti laajalti tunnettu luottonimi, jonka valmistamia tuotteita käyttää monet huippu-urheilijat ja kilpailijat läpi maailman. Yritys perustettiin USA:n Baltimoressa jo vuonna 1950, joten ammattitaito ja kokemus sillä on tiukasti hyppysissään. Tämä ei jää myöskään huomaamatta brändin valmistamissa tuotteissa – laadusta ja kestävyydestä ei tingitä tippaakaan ja Headin tavoitteena onkin tarjota lajiin kuin lajiin ylivoimaisesti paras suoritus.
Myös Bikester on vakuuttunut tästä vuosikymmenten varrella maailmanlaajuisen suosion saavuttaneesta merkistä, joka on suunnitellut ja tehnyt tuotteensa kestämään kovempaakin menoa. Tästä johtuen tarjoamme verkkokauppamme valikoimassa tämän laatumerkin uima-asuja, märkäpukuja ja triathlonpukuja, jotta sinunkin harrastuksesi olisi varustettu parhain eväin. Ja mikä parasta – Bikesterilta tilatessasi pääset hyödyntämään nämä uudet urheilun ja liikunnan luottovarusteesi tuota pikaa!

Head tekee uinnista ja triathlonista loputonta nautintoa!

Monien muiden urheilulajien ohella Head valmistaa myöskin mittavaa ja runsasta uintivaatteiden ja -tarvikkeiden mallistoaan. Joukosta löytyy uima-asuja monissa eri malleissa sekä miehille että naisille, minkä lisäksi Head panostaa tuotannossaan yhtä lailla myöskin triathlon-asuihin. Olipa suunnitteilla sitten asu uintiin tai triathloniin, tuotemerkin varmojen ja vakaiden siipien alta löydät myös muut varusteet lajiisi, kuten muun muassa uimalakit ja -lasit, pyyhkeet, kassit, sekä monet muut tarvikkeet ja varusteet. Bikester tarjoaa laadustaan tunnettuja Head tuotteita monessa eri kategoriassa:
  • Ammattimaisen kilpailun vaatimuksiin suunnitellut Head-triathlonpuvut, joissa löytyy valinnan varaa niin lahjepituuden kuin muotoilunkin puolesta. Voit valita itsellesi joko kokomustan asun tai mallin, jota piristää esimerkiksi pirtsakan pinkit tai raikkaan neonvihreät hihat.
  • Virtaviivaiset ja sporttiset Head uimapuvut, joista löytyy naisille niin bikinit kuin lahkein varustetut uima-asutkin, ja miehille uimahousut eri malleissa ja pituuksissa. Uima-asujen malleja on tarjolla myös lapsille. Head uima-asun valitessasi voit halutessasi valita itsellesi joko räjähtävän värikkään ilmeen tai hillitymmän designin omaavan asun.
  • Head-uimalakit on muotoiltu toimimaan vedessä optimaalisesti, ja ne kruunaavat jokaisen uimarin ja triathlonistin asun varmistaen aktiviteettien nopeuden ja toimivuuden.
  • Tarkkaan suunnitellut uimalasit takaavat hyvän näkyvyyden veden alla, minkä lisäksi Head uimalaseissa on panostettu myös tyylikkääseen ilmeeseen.
  • Head valmistaa myös monet muut uimatarvikkeet, jotka täydentävät harrastuksesi tarjoten maksimaalista mukavuutta ja toimivuutta haastaviinkin treeneihin.

Laatua urheiluun Bikesterin kattavasta valikoimasta

Ostoksilla käyminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa! Bikesterin verkkokaupassa tutustut ensinnäkin tuotteisiin omassa rauhassa ja toiseksi teet ostopäätöksen punniten yksityiskohtaisia tuotetietojamme. Bikesterilta löydät sekä kaiken pyöräilyssä tarvittavan että tarpeet myös muihin lajeihin, kuten triathloniin ja uintiin. Turvallinen ja helppo verkkokauppa toimittaa tilauksesi nopeasti perille, minkä lisäksi Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 100 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Tilaa nyt myös triathlonin ja uinnin täydentäjät meiltä ja nauti laatumerkkien tarjoamista hankinnoista!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes