paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Hamax

47 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Laadukkaat Hamax pyöränistuimet tarjoaa Bikester

Hamax on johtava polkupyörän lastenistuinten valmistaja ja edelläkävijä, jonka visiona on tarjota tuotteita, jotka edistävät lasten ja perheiden tervettä vapaa-ajan toimintaa. Yhtiön historiaa voidaan jäljittää aina 50-luvulle saakka, jolloin yhtiön nimi oli Plastic&Form. 60-luvulla yhtiö valmisti muun muassa tunnettuja pulkkia ja minisuksia, joita valmistetaan edelleen niiden suuren suosion vuoksi. Vuonna 1978 yhtiö sai uuden nimen Hamax AS. Ensimmäisen lastenistuimen Hamax valmisti vuonna 1981 ja Hamax onkin Pohjoismaisten markkinoiden myydyin lastenistuin ja yksi suurimpia ja tunnetuimpia lastenistuinvalmistajia Euroopassa. Hamax on saavuttanut tämän aseman jatkuvalla kehitystyöllä ja testaamalla tuotteitaan, sekä kuuntelemalla kohderyhmien mielipiteitä ja ajatuksia. Kaikki Hamax pyöränistuimet ovat hyväksyttyjä ja merkitty Eurooppalaisen standardin mukaisesti, ja tuotteet valmistetaan kierrätettävästä polypropeenista. Hamax pyöränistuimet kasvavat lapsen mukana, joten uutta istuinta ei tarvitse hankkia joka vuosi. Valtaosa tuotteista valmistetaan Norjassa, missä sijaitsee myös tuotemerkin pääkonttori.

Tuotteet

Hamax on tunnettu turvallisista pyöränistuimistaan, ja valikoima onkin kasvanut vuosien varrella monipuoliseksi, ja jokainen vanhempi löytää omalle lapselleen varmasti sopivan istuimen. Hamax pyöränistuimissa lapsi kulkee polkupyörän kyydissä miellyttävästi ja turvallisesti. Pehmeä kyyti on taattu istuimen innovatiivisen rakenteen ansiota. Se vaimentaa mukavasti tärinää, ja tukeva, kallistettava selkänoja, jossa lapsen selkä ja pää lepäävät turvallisesti, tuovat matkustusmukavuutta myös perheen pienimmille. Bikester.fi verkkomyymälästä löytyvät korkealaatuiset Hamax lastenistuimet joka makuun, kuten esimerkiksi mallit:
  • Hamax Sleepy
  • Hamax Kiss
  • Hamax Smiley
  • Hamax Siesta
  • Hamax Caress
Hamax Sleepy on erinomaisesti muotoiltu jättäen tilaa kätevästi myös pyöräilykypärälle. Istuin on mukava ja jalansijat ovat säädettävissä. Selkänoja on kallistettavissa, jotta lapsi voi halutessaan ottaa pienet nokoset ja istuin kiinnitetään kätevällä runkokiinnikkeellä, joten tavaratelinettä ei tarvita. Hamax Sleepy on sopiva yli 9 kk ikäisille lapsille ja istuimen maksimipaino on 22 kg. Sleepy on kätevä asentaa polkupyörän runkoon ja samaan putkeen, johon satulakin kiinnitetään. Istuin on tyylikäs ulkomuodoltaan ja istuin löytyy useilla eri värityksillä. Hamax Smiley lastenistuimen toimintaperiaate on sama kuin Hamax Sleepy istuimessa, ja istuin sopii yli 9 kk ikäisille lapsille. Myös istuinten pehmusteita saa useilla eri värityksillä. Hamax Siesta on myös tehty yli 9 kk ikäisille lapsille, jotka painavat alle 22 kiloa, mutta tässä mallissa on 20 asteen säädettävissä oleva kallistus ja istuimessa on kätevä sivulta kiinnitettävä vyö. Runkokiinnike on varustettu helppokäyttöisellä pikakiinnityksellä ja lukituksella. Hamax Caress on lastenistuinten Rolls Royce, sillä tässä mallissa on erittäin hyvin muotoiltu korkea selkänoja, joka on myös säädettävissä. Istuinkaltevuus on myös säädettävissä pikasäädöllä, jotta lapsi voi turvallisesti ottaa päiväunet ja selkänojassa on turvallinen kypäräkuoppa, joka estää lapsen päätä kallistumasta eteenpäin. Istuimessa on myös käsikahvat ja 3-pistevaljaat lapsen turvallisuuden varmistamiseksi. Saatavilla on myös eteen kiinnitettävä malli, joka sopii suuremmalle perheelle, jolloin toinen lapsista voi istua takana ja toinen lapsi edessä. Lapsella on oltava pyöräillessä aina asianmukainen pyöräilykypärä päässään.

Lisätarvikkeet löydät Bikester-nettikaupasta

Hamax on luultavasti maailman tunnetuin polkupyöriin kiinnitettävä lastenistuin, eikä syyttä, sillä Hamax on jatkuvalla tuotekehityksellään valmistanut turvallisia istuimia lapsille jo usean vuosikymmenen ajan. Hamax on kehittänyt myös innovatiivisen tavan kiinnittää istuimet polkupyöriin, joissa ei ole tavaratelinettä, sekä pikakiinnityksellä, jonka avulla jokaisen on helppo kiinnittää ja irrottaa istuin. Bikester.fi tarjoaa lastenistuinten lisäksi valikoimastaan myös lisätarvikkeita istuimiin, kuten esimerkiksikiinnikkeitä. Valikoima sisältää muun muassa lisäkiinnitysosan, jonka voi kätevästi kiinnittää perheen toiseen polkupyörään, jolloin istuimen siirtäminen pyörästä toiseen sujuu kuin tanssi. Lisäkiinnike asennetaan käytännöllisesti pyörän runkoon. Joskus voi tarvita lisäkiinnitystä, jolloin valikoiman turvavyösarja on juuri sopiva siihen tarkoitukseen. Pienirunkoisiin pyöriin tarkoitettu kiinnitysrauta nostaa lastenistuimen ylöspäin irti takapyörästä tai mahdollisesta tavaratelineestä. Kiinnitysrauta sopii Hamax Kiss ja Sleepy istuimiin. Valikoimasta löytyy myös sadesuojia, solkia, epäkeskoakseleita, sekä muuta tarpeellista.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes