Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumia uutuuksia nyt saatavilla
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Siesta Lastenistuin, harmaa/oranssi

ID: 350081

109,95 €
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • harmaa/oranssi

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Ei saatavilla verkkokaupasta

Kuvaus

Hamax Siesta Lastenistuin, harmaa/oranssi (black/orange)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Hamaxin vapaasti riippuva kiinnityskannatin antaa lasten pyöräistuimelle erinomaisen jousituksen, joka suojaa lapsen selkärankaa.

Mukava lepoasento/nukkumisasento Hamax-pyöräistuimella.
Siestan nukkumistoiminnon ansiosta lasten pyöräistuin voidaan kallistaa taaksepäin (enintään 20°), jolloin lapsi voi levätä tai nukkua mukavassa asennossa. Jos käytät myös Hamaxin niskarullaa, lapsen pää pysyy vakaana.

Lapsi on helppo kiinnittää yhdellä kädellä
Ylimääräisen rintalukon avulla lapsi on helppo kiinnittää yhdellä kädellä, kun pyörä pidetään toisella kädellä paikallaan. Rintalukko estää kypärän kanssa tapahtuvat törmäykset, kun lapsi asetetaan pyöräistuimeen tai nostetaan siitä pois.

Säädettävät turvavaljaat ja jalkatuet
Kaikki Hamaxin lasten pyöräistuimet on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana säädettävien turvavaljaiden ja jalkatukien avulla. Lasten pyöräistuin voidaan helposti kiinnittää pyörään ja irrottaa siitä. Kun ostat ylimääräisen kiinnikkeen, voit helposti vaihtaa lastenistuimen kahden pyörän välillä. Siesta auttaa tekemään pyöräilystä turvallista lasten kanssa. Siestassa on lukittava kiinnike, jonka avulla istuin voidaan lukita turvallisesti pyörään.

Yksityiskohdat

  • Adjustable rest / sleep function (20°)
  • secure and easy Assembly
  • ergonomic design with extra space for your helmet
  • for attachment to bicycles with or without luggage carrier
  • Lockable mounting bracket
  • Belt buckles cannot be opened by the child
  • Fits tubular frames with diameters from 28 to 40 mm
  • The fastening system is not hindered by Bowden cables in the attachment area

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Trekking, Retkipyöräily, Arkiajo/työmatka-ajo, Lifestyle/kaupunkiajo, Arkipyöräily, Työmatkapyöräily, Lifestyle / Sinkulat, Kaupunkiurheilu, Crossi
Keskeiset tiedot
Tyyppi:
kiinnitys takaosaan
Suositusikä:
From 9 months
Enimmäispaino:
22 kg
Materiaali
Materiaali:
polypropeeni
Asennus
Asennustapa:
Satulatolpan asennus
Tekniset tiedot
Merkinnät:
TÜV
Merkinnät:
GS
Merkinnät:
DIN
Merkinnät:
EN
Ominaisuudet
Säädettävät tukijalat:
Kyllä
Vyösysteemi:
3-point safety belt with extra chest strap
Toimituksen sisältö
Kiinnityskappale sisältyy toimitukseen.:
Kyllä
Vuosimalli
2021
Tuotenumero
350081

Asiakkaiden mielipiteet

4.5
4 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
1
4 Tähdet
0
5 Tähdet
3
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Hamax Siesta Lastenistuin, harmaa/musta harmaa/musta
Célia
Mukava ja kestävä käytännöllinen istuin
Käännetty Ranska Alkuperäiseen
Olen yllättynyt edellisestä kommentista. Palautteeni: turvallinen ja erittäin mukava istuin lapselle. Erittäin helppo pukea ja riisua. Laatikkojärjestelmä on erittäin käytännöllinen, koska sen avulla voit jättää istuimen lastenhoitajan kanssa ja eri ihmiset voivat noutaa lapsen aamulla ja illalla. Turvallisuus: vihreät valot vahvistavat, että kiinnitystangot on lukittu tiukasti laatikkoon. Turvalliset kolmipistevaljaat klipsillä rintakehässä. Mukavuus: istuin kallistuu paljon ja mahdollistaa pitkät nukkumat; lisäksi jousitusjärjestelmä mahdollistaa maan epätasaisuuteen liittyvien tärinöiden vaimentamisen. Sitä on käytetty monilla lomamatkoilla. Mielestämme ainoa valppaus: yksi valjaiden kiinnityssolkista tuli ulos lovestaan kerran ajon aikana. Emme oikein ymmärtäneet miksi ... ratkaisimme ongelman sitomalla ne yhteen. Ole varovainen tässä kohdassa tämän tyyppisten polkupyöränistuimien kanssa.
20.09.2021
Hamax Siesta Lastenistuin, harmaa/musta harmaa/musta
yolanda
ei kovin kestävä
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Käytän istuin melkein joka päivä noin 2 vuotta. Hän on harvoin sateessa tai auringossa pidempään. osoitti kuitenkin 1,5 vuoden käytön merkittävän ikääntymisen ilmiöt (häipyminen) on muovia. lukkomekanismin puristimet ja on edelleen väkivaltaa auki. Lisäksi lukkomekanismi ei ole erityisen turvallinen (rengas jakoavain, kaikille sama). puolaa suojus on kulunut 2maligem asemaan. Vaikka istuin toimii ja on kohtuullisen mukava lasten ja kuljettaja, mutta jotkut eivät tarjoa yhtä monimutkaisia ​​kuin Toivoisin, että hintaan.
16.06.2016
Hamax Siesta Lastenistuin, harmaa/oranssi harmaa/oranssi
Vogel
kari
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Top tavaroiden edullisin hinta
16.04.2016