Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi

HAIBIKE SDURO

0 Tuotteet
HAIBIKE SDURO: Innovatiivinen ePerformance sporttisille pyöräilijöille
Vuonna 2014 Haibike tutustutti ensimmäisen SDURO -sähköpyöräsarjansa - SDURO -sarjan pikkuveljen. Sen maastokäyttöset SDURO sähköpyörämallit vaikuttivat alusta alkaen, tarjoten mahtavia ajo-ominaisuuksia, todellista luotettavuutta ja edullisempia hintoja. Ensimmäiset sähkömaastopyörämallit olivat YAMAHA PW -voimansiirrolla varustetut, mikä tuli nopeasti tunnetuksi yhtenä tärkeimmistä saatavissa olevista sähköpyörämoottoreista. Vuosien ajan Haibike on tasaisesti lisännyt maastopyörien määrää SDURO -sarjassaan. Kaikkea all-mountain-täysjoustoista sähköetujoustoihin, sähkökrossipyöristä sähköretkipyöriin, sen sähköavusteiset pyörät tunnetaan suorituskyvystään, mukavuudestaan ja laadustaan hinnoilla, jotka sopivat kaikkien budjetteihin.
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Haibike SDURO -mallisto on suunniteltu vankalla kokemuksella

Haibike on melko uusi tulokas pyörämarkkinoilla, sillä se on perustettu vasta vuonna 1995. Merkin perustaja on kuitenkin pyörämaailmassa erinomaisesti tunnetun Saksalaisen Winora Groupin perustajan lapsenlapsenlapsi ja tämän hetkinen toimitusjohtaja, joten uusi brändi perustettiin vahvalla kokemuksella. Tämä kokemus paistaakin läpi Haibike-pyörien korkealaatuisesta suunnittelusta ja valmistuksesta, eikä SDURO-mallisto ole suinkaan tästä poikkeus! Ensimmäiset SDURO-pyörät uniikeilla Yamahan moottoreilla esiteltiin vuonna 2014, ja pyörät olivat heti menestys erityisesti niiden luotettavuuden ja loistavan hinta-laatu suhteen ansiosta. Haibike SDURO HardNine SL äänestettiinkin heti ensimmäisenä vuonna Saksan suosituimmaksi sähköpyöräksi.

Haibike SDURO -sähköpyörissä riittää valinnanvaraa

Haibike SDURO -pyörät ovat yksiä markkinoiden korkealaatuisimmista sähköpyöristä. SDURO-mallistosta löydät laajan valikoiman erilaiseen käyttöön sopivia pyöriä. Suosittelemmekin tutustumaan huolella eri malleihin, jotta valitset juuri sinun käyttöösi parhaiten sopivat pyörän – näin saat luonnollisesti enemmän irti pyöräilykokemuksestasi. Haibike SDURO Trekking -pyörät ovat täysjousitettuja ja kuten nimestäkin näkyy, ne sopivat erinomaisesti trekking-käyttöön. Haibiken FullSeven-malli tuli tunnetuksi sisarmallisto XDUROSTA, mutta se on nyt päivitetty myös SDURO-pyöräksi. Esimerkiksi Haibike SDURO FullSeven 7.0 -pyörässä on Yamahan FullSeven PW-X moottori, ja tämä malli on ketterä vaikkapa metsäpoluilla.
Mahdollisimman mukavan pyöräilykokemuksen takaamiseksi SDURO-pyöriä valmistetaan erikseen miehille ja naisille, mutta muutamia ulkoisia muotoilueroja lukuun ottamatta pyörät ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan samanlaisia. Haibike SDURO Hardlife- ja Life-pyörät ovat unisex-mallisia, ja rungon matalamman muotoilun ansiosta ne sopivat erinomaisesti monenlaisille käyttäjille.

Kaikki pyöräilyyn näppärästi ja luotettavasti Bikesterilta

Me olemme intohimoisia, mitä tulee pyöräilyyn. Ja juurikin siitä syystä olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaikkien alan huippumerkkien suosituimmat tuotteet, aina kypäristä ja pyöräilyvaatteista erilaisiin varaosiin ja pyöräilytarvikkeisiin. Tietysti löydät meiltä myös runsaan valikoiman eri tyyppisiä polkupyöriä! Tehdessäsi ostoksia Bikesterilla voit aina luottaa siihen, että tilaat ainoastaan laatua. Parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myös kaikkein parasta asiakaspalvelua, ja siksi tarjoammekin kaikille ostoksille jopa 30 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttomat palautukset – haluammehan aina, että olet 100% tyytyväinen tuotteisiimme!