paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Haibike

Haibiken valikoimista löytyy jokaiselle pyörä; urheilullisista lähtötason malleista aina huippulaadukkaisiin ammattitason kilpakoneisiin. Yhtiö on myös tunnettu laajasta valikoimastaan korkeatasoisia sähköpolkupyöriä.

Top-katergoriat

Haibike Highlights

HAIBIKE

24 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Haibike – pyörävalmistaja, jonka ammattitaidolla on pitkät juuret

Bikesterin Saksalainen Haibike tunnetaan huippulaatuisten polkupyörien valmistajana. Yritys perustettiin vuonna 1995, kun Susanne ja Felix Puello vaihtoivat Susannen iso-isovanhempien perustaman, pitkään polkupyöriä valmistaneen Winora Groupin Haibike-nimeen. Nykyisten omistajien otettua perheyrityksen ohjat käsiinsä sen pyörien tuotanto muuttui samalla sporttisempaan suuntaan, ja tuotannossa on ollut jatkuvasti sekä uusia malleja että myös huikeaa teknistä ja visuaalista kehitystä. Haibike tunnetaan muun muassa MTB- eli maastopyörien teknisten ominaisuuksien kehittäjänä, jossa brändi käyttää muun muassa alun perin moottoripyöräteollisuudesta peräisin olevaa tuotantoprosessia nimeltään Cravity Gasting. Prosessin ansiosta on mahdollista tuottaa monimutkaisia komponentteja, jotka ovat toiminnaltaan hyvin vakaita ja tarkkoja, mutta samalla kuitenkin painoltaan erittäin kevyitä.
Haibikella on lukuisia muitakin meriittejä, jotka eivät ole jääneet pyöräilyn maailmalta huomiotta. Yksi näistä innovaatioista on brändin kehittämä SkidPlate, joka on valmistettu iskunkestävästä muovista ja suojaa sähköpyörän moottoria vaurioilta. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Haibike valmistaa laajassa tarjonnassaan kaikkea retkipyöristä lähtien aina maastopyöriin asti, minkä lisäksi se on panostanut viime vuosina myös sähköavusteisiin pyöriin. Bikester on valinnut siipiensä suojaan parhaimpia helmiä Haibiken kokoelmasta, jotta sinäkin pääsisit nauttimaan parhaista kyydeistä tämän saksalaisen laatunimen tarjoamalla varmuudella ja ammattitaidolla!

Haibike tarjoaa ykköselämykset pyöräilyn moniin muotoihin

Haibike on tänä päivänä monen pyöräilijän luottonimi, eikä suotta. Kun kyseessä on vaativana lajina tunnettu pyöräily, alan parhaimmat keksinnöt ja innovaatiot leviävät yhä useamman tietoisuuteen ennätysajassa. Haibike on nähnyt todella paljon vaivaa ammattilaistiiminsä toimesta tehdyssä tuotekehittelyssä, minkä ansiosta se korjaa nyt satoa tyytyväisten asiakkaiden muodossa. Ja vaakakupissa painaa myös se, että tämä pyöräilyn rautainen jätti ottaa tuotteidensa testaamisen täydellä vakavuudella – markkinoille päätyvät mallit ovat aina monipuolisin testein varmistetut, joten Haibiken valitessasi voit takuulla luottaa pyöräsi ensiluokkaiseen laatuun.
Haibiken tarjonta on laaja, mitä tulee sen valmistamiin pyörämalleihin. Mikäli sinun juttusi on kevyet pyöräretket luontoon tai rauhallinen ajelu kaupungilla asioita hoitaen, brändin valmistamat retkipyörät ja kaupunkipyörät ovat luodut näihin tarpeisiin. Jos mielesi taas halajaa haastavaan maastoon, Haibike valmistaa MTB-pyörien valikoimassaan niin etujousitetut kuin täysjousitetutkin maastopyörät.
Päivän ehdoton hitti on sähköpyörät. Haibike lanseerasi ensimmäisen sähköpyörien mallistonsa markkinoille vuonna 2010, mistä lähtien se on paneutunut hartaasti sähköavusteisten pyörien maailmaan. Tämän asiaan vihkiytymisen ansiosta brändi on yksi sähköpyörien valmistuksen edelläkävijöistä, ja sillä on monta palkintoa ja kunniamainintaa niiden kehittämisestä. Yksi brändin sähköpyörien merkkipaalu on Haibiken valmistama Xduro Nduro -pyörä, joka on ensimmäinen MountainBike-lehden lukijoiden suosikkilistalle toiselle sijalle koskaan yltänyt sähköpyörä. Toisena saavutuksena mainittakoon Haibiken Xduro FS RX -sähköpyörä, joka voitti Yhdysvalloissa vuonna 2014 ”Vuoden sähköpyörä” -palkinnon. Haibiken sähköavusteisten pyörien joukossa on saatavilla sähköpyörät niin retki- kuin maastokäyttöönkin sopien.
Bikesterilta löydät Haibike-pyörät seuraavissa kategorioissa:
  • Vaativatkin olosuhteet leikiten selättävät Haibike-maastopyörät, joiden joukosta löytyy etu- ja täysjousitetut mallit, joko sähköavusteisuudella tai ilman. Valikoimastamme löydät kattavan kirjon Haibiken sähkömaastopyöriä.
  • Haibike-retkipyörät, jotka vievät takuuvarmasti jokaisen tulevan luontoelämyksen uusiin sfääreihin – vaikka määränpää olisi kaukanakin, Haibike retkipyörän selässä jaksat ja viihdyt.
  • Edistykselliset Haibike-sähköpyörät, jotka tarjoavat apua esimerkiksi mäkisissä ja muuten haastavissa olosuhteissa. Kun valintasi on Haibike, sähköpyöräsi on alansa edelläkävijä.

Markkinoiden laadukkaimmat pyörät nopeasti ja reiluin ehdoin

Bikesterilta löydät polkupyörät jokaiseen vaativaan tarpeeseen. Valikoiman värikkääseen kirjoon kuuluu myöskin ehdoton ylpeydenaiheemme – saksalainen Haibike. Tilatessasi uuden laatupyöräsi Bikesterilta, tarjoamme tuotteille jopa 100 päivän avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Lisäksi helppo ja turvallinen ostotapahtuma sekä nopeat toimitukset takaava, että Bikester tulee jatkossakin olemaan valintasi pyöräilytuotteillesi. Kurkkaa meille ja valmistaudu entistä laadukkaampiin hetkiin pyörän selässä!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes