paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

HAIBIKE XDURO

7 Tuotetta
HAIBIKE

Haibike XDuro - 100% ePerformance-pyöriä

Haibiken virallinen väite ei syyttä ole "We are ePerformance". Haibike XDuro -sarja alkoi vuonna 2010 palkitulla Haibike eQ XDurolla. Mikään valmistaja ei ollut koskaan aiemmin uskaltanut tulkita sähköpyörää niin radikaalisen sporttisena kuin tätä. Tänä päivänä ensimmäinen XDuro nähdään kaikkien modernien sähkömaastopyörien pioneerimallina. Uusimmalla SDuro -sarjallaan, Haibike on säilynyt uskollisena näille seikkailunhaluisille juurilleen. Radikaalista SDuro Downhill- tai Nduro -versioistaan lihaviin urbaani sähköpyörätulkintoihin, toimintatäyteinen ajokokemus on edelleen jokaisen pitkälle kehitetyn XDuro -mallin ytimessä.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Haibike Xduro -sarjassa löytyy jokaiselle jotakin

Xduroa voidaan vertailla kaikilta luonteenpiirteiltään mihin tahansa muuhun sähköpyörään, sillä nämä ePerformance-tekniikalla varustetut pyörät ovat innovaationsa, muotoilunsa, suorituskykynsä ja luotettavuudensa puolesta ylivoimaista taattua Haibike-laatua. Vuonna 2018 päivitetty Xduro-mallisto tarjoaa jokaiselle jotakin, sillä se sisältää laajemman valikoiman huippuluokkaisia alamäki-, enduro- ja all mountain -pyöriä kuin koskaan ennen. Siinä on uusi, innovatiivinen intube-akku, joka on tunnetulta ebike-akkuvalmistajalta Boschilta ja tämä tekeekin Yamahan PW-X-järjestelmään yhdistettynä siitä äärimmäisen edistyneen, huippuluokkaisen ja todella suorituskykyisen kombinaation sähköpyörien maailmassa.

Vertailuaika käy vähiin ja maali lähestyy uhkaavasti Haikiben Xduron ansiosta

Tällä pyörällä pääsee - ja nopeasti. Enää sinun ei tarvitse huolehtia sekunneista tai edes niiden sadasosista, sillä Haibiken Xduro vie sinut minne haluat, nopeasti ja huolettomasti niin kaupungissa kuin vuoristossakin. Täysjousitetut alamäkipyörät sekä endurokäyttöön tarkoitetut pyörät ovat tyylikkäitä, mutta eivät jätä sinua pulaan myöskään teknisiltä ominaisuuksiltaan, sillä mm. näitä ominaisuuksia ja osia löytyy Xduro-sarjan alamäki- ja enduropyöristä:
  • Yksi maailman tunnetuimmista vaihteistoista on taattua kestävää huippulaatua.
  • Huippulaatuiset hydrauliset levyjarrut pysäyttävät pyörän tarvittaessa salamannopeasti.
  • Pistosuojatut renkaat takaavat sen, etteivät renkaasi puhkea kesken matkan.
  • Alumiininen täysjousitettu runko yhdistettynä voimakkaaseen ja kestävään etuhaarukkaan ja jousitukseen takaa miellyttävää ajokokemusta niin ylä- kuin alamäkeen.
  • Boschin alaputkeen sijoitettu akku on suojattu ja näin ollen käyttövarma ja kestää pitkään.

Valikoimastamme löytyy myös kevyempiä malleja, kuten Haibiken Xduro -sarjan kaupunkipyörä, jolla matka taittuu varmasti nopeasti ja sulavasti. Näihin kaikkiin pyöriin on yhdistetty todella laadukkaat osat aina kiekoista iskunvaimentimiin, ja Haibiken Xduro onkin kaikkien maastopyöräilijöiden märkä päiväuni, sillä siinä yhdistyy niin paljon huippuosaamista, laatua ja innovatiivista osaamista ja muotoilua.

Bikester toimittaa tarvitsemasi hetkessä

Mikä tahansa valintasi Haibike Xduro -pyöräsi suhteen onkaan, toimitamme yli 499 euron pyörät veloituksetta ja sen lisäksi voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet 100 päivän sisään täysin vapaasti! Huomaathan, että toimitamme tilauksesi nopeasti ja pääset nauttimaan uudella pyörälläsi kruisailusta muutaman päivän sisällä!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes