paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Haibike 2019

1 Tuote
Kategoriat
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Viimeisintä teknologiaa hyödyntävä Haibike 2019 -pyöräkokoelma

Vuonna 1995 perustettu saksalainen Haibike on yksi pyöräilyalan johtavista nimistä, eikä suotta! Merkin valmistamien pyörien laadukkaat osat sekä niiden korkeatasoinen, pienetkin yksityiskohdat loppuun saakka hiova suunnittelu ei ole nimittäin jäänyt huomaamatta pyöräilyn ammattilaisiltakaan. Kestävyys on yksi brändin ehdottomista laatukriteereistä, joten jokainen pyörämalli käy läpi tarkat testit ennen lopullista kokoonpanoa ja markkinoille päätymistä. Haibike valmistaa laajassa skaalassa pyörät monenlaiseen menoon – tältä taiturilta syntyvät menopelit niin maanteille, maastoon kuin kaupunkiinkin, kuten myös alan viimeisintä teknologiaa hyödyntävät sähköpyörät moderniin fillarointiin.

Haibike 2019 on nimensä mukaisesti kokoelma laatumerkin viimeisimpiä pyörämalleja, joiden suunnittelussa ja kokoamisessa voi luottaa siihen, että yhden näistä pyöristä valitessasi saat allesi voimanpesän, jonka kehittelyssä on hyödynnetty pyöräalan viimeisintä osaamista. Uusimpien mallien joukossa on yhtä lailla niin maastoon kuin retkeilyynkin suunniteltuja sähköpyöriä – toisin sanoen pyöriä, joiden sisältämien ominaisuuksien suosio on noussut pyöräilijöiden keskuudessa viime vuosina raketin lailla.

Hanki uusi sähköavusteinen luottofillarisi meiltä

Haibike on tuotemerkki, jonka valmistaman pyörän kyytiin voi nousta muitta mutkitta, vailla huolen häivää. Tämän brändin tuottaman, viimeisimpien mallien joukossa kehitellyn fillarin satulassa voit nimittäin luottaa siihen, että allasi on huippuunsa hiottu taidonnäyte. Nämä laatupyörät myös kestävät ajan hammasta, joten Haibiken valitessasi saat samalla rinnallesi – tai paremminkin allesi – pitkäikäisen kumppanin.

Haibike 2019 -kokoelman sähköpyörien joukosta löytyy omat tehopakkauksensa niin miehille kuin naisillekin, monin erilaisin höystein maustettuna. Miltä kuulostaa vuoden 2019 mallien joukossa vaikkapa miesten täysjousitettu Haibike Sduro FullSeven, joka on varustettu Boschin 250 watin Performance CX -moottorilla ja rengasmaailman luottonimi Schwalben valmistamilla renkailla? Tai vaihtoehtoisesti vaikkapa naisten etujousitettu Sduro HardSeven samaisella tehokkaalla moottorilla ja Tektron hydraulisilla levyjarruilla? Näiden lisäksi me Bikesterilla tarjoamme monen monta muuta Haibike-mallia, jokainen niistä täynnä uusimpia innovaatioita. Kurkkaa tarkkoihin tuotetietoihin, valitse päältä omasi ja nauti tuhansista toimivista kilometreistä alan osaavan ammattilaisen siivittämänä!

Pyöräilyyn erikoistunut kauppa varastot pullollaan laatua!

Verkkokauppamme hyllyiltä löydät laajan tarjonnan sekä pyöriä että pyörätarvikkeita, alan johtavien laatumerkkien valmistamina. Olipa aikeissa ostaa uudet renkaat tai koko pyörä, kaikilla tuotteillamme on 100 päivän pituinen palautusoikeus, ja toimitamme yli 99 € arvoiset tilaukset maksutta. Tule ostoksille!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes