Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Koodi "dhb20" koskee koko dhb-valikoimaa
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

GU Energy Roctane Energiageelipakkaus 24 x 32 g

ID: 561401

OVH 82,95 €
74,95 €
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Ei saatavilla verkkokaupasta

Kuvaus

GU Energy Roctane Energiageelipakkaus 24 x 32 g

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

GU Roctane Energy Gel on ensiluokkainen energianlähde kunnianhimoisille kestävyysurheilijoille. Ainutlaatuinen geeli sisältää kaikki Energy Gelin ainesosat suurempina annoksina ja muita ainesosia, kuten aminohappokompleksin OKG. Roctane sopii siis kaikille maratonjuoksijoille, triathlonisteille ja muille extreme-urheilijoille. Täydellinen sekoitus monimutkaisia ja yksinkertaisia hiilihydraatteja, elektrolyyttejä, yksinomaista GU:n aminohapposeosta ja (joissakin lajikkeissa) kofeiinia, joten tavallinen GU-geeli sisältää kaikki ainesosat, joita tarvitaan energiansaantiin kestävyysurheilussa.

Suositeltu saanti
Korkean suorituskyvyn urheilijana glukoosivarastoa on täydennettävä Roctane Energy Gel -geelillä noin 15 minuuttia ennen harjoitusta. 1 annospussi antaa keholle laadukkaita mineraaleja ja energiaa jopa 45 minuutiksi. Siksi on suositeltavaa ottaa toinen geeli 30-45 minuutin välein harjoituksen aikana riittävän nesteen kanssa.

Ainesosat
Maltodekstriini, vesi, fruktoosi, L-leusiini, tauriini, natriumsitraatti, L-valiini, luonnolliset aromit, kaliumsitraatti, omenahappo, sitruunahappo, kalsiumkarbonaatti, beeta-alaniini, vihreä tee (lehti) -uute (sisältää kofeiinia), L-isoleusiini, merisuola, gellaanikumi, keskipitkäketjuiset triglyseridit, natriumbentsoaatti (säilöntäaineena), kaliumsorbaatti (säilöntäaineena).

Sisältää kofeiinia. Ei suositella lapsille ja raskaana oleville naisille.

Näytä kaikki mallit GU Energy Roctane sarjasta

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Downhill/Freeride, Maantie, Cyclocross, Gravel, Triathlon, Swimrun, Trail-juoksu, Juoksu
Keskeiset tiedot
Maku:
makea
Tuotetyyppi:
geeli
Ainesosat:
hiilihydraatti, aminohappoja, vitamiini/mineraali
Kiinnityspiste:
Aikana
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
24 bags of 32 g
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
561401

Asiakkaiden mielipiteet

5.0
2 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
0
3 Tähdet
0
4 Tähdet
0
5 Tähdet
2
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
GU Energy Roctane Energiageelipakkaus 24 x 32 g
Dawit
Erittäin hyvä, mutta testaa ensin
Käännetty Ranska Alkuperäiseen
On erinomainen maku, kuten kaikki makut. Ne ovat hyvin tasapainossa, eivätkä liian voimakkaita. Sinun täytyy kuitenkin juoda vettä heidän kanssaan. Ja testaa heidät pitkillä juoksuillasi ennen kilpailua. Sain selville, että jos syön enemmän kuin kaksi tunnissa ja puolessa, se alkaa aiheuttaa vatsakramppeja.
29.10.2020
GU Energy Roctane Energiageelipakkaus 24 x 32 g
Patrick
Herra.
Käännetty Hollanti Alkuperäiseen
Gu roctane on huipputuote
03.09.2020