paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Grand Canyon

25 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Grand Canyon – saksalaista retkeilylaatua lompakkoystävällisesti

Bikesterin Saksalainen Grand Canyon tunnetaan hyvin ulkoilun ja retkeilyn maailmassa makuupussien, makuualustojen ja telttojen valmistajana, jonka tuotteet käyvät lävitse huolellisen suunnittelun ennen lopulliseen valmistukseen pääsyään. Lisäksi Grand Canyon valmistaa myös retkeilyyn soveltuvat kalusteet, jotka ovat esimerkiksi monen asuntovaunulla tai -autolla liikkuvan ehdottomia luottovälineitä. Tässä tuotelinjassaan brändi valmistaa käteviä retkituoleja ja -pöytiä sekä näppäriä kankaasta valmistettuja hyllykköjä. Grand Canyonin tuotteiden toimivuus, laadukkuus ja monipuolisuus on havaittu myöskin Bikesterilla, mistä syystä olemme ottaneet valikoimiemme suojaan tämän saksalaismerkin tuotteita. Haluamme tarjota jokaiselle pyöräilijälle, vaeltajalle tai pyörävaeltajalle parhaat mahdolliset retkiratkaisut, joten laajasta tarjonnastamme löydät hinnaltaan edulliset, silti ehdottoman laadukkaat Grand Canyon -tuotteet!

Löydä kaikki retkesi peruspilarit Grand Canyonin valmistamina

Grand Canyonin makuupussien tuotannosta löytyy runsain määrin malleja. Niiden joukossa on omansa niin nollakeleille, kuin sitä kylmemmille ja lämpimämmille keleillekin. Malleissa löytyy valinnanvaraa – saatavilla on niin muumiomallista kuin leveämpääkin pussidesignia. Brändi valmistaa omat mallinsa myöskin lapsille. Kunnollinen makuualusta kruunaa jokaisen retkielämyksen, ja kun valintasi on Grand Canyon makuualusta, voit luottaa saavasi miellyttävät unet. Ja mikäli telttakin on vielä etsinnässä, Grand Canyon teltta on suunniteltu viimeisen päälle huolella tekemään retkistäsi, vaelluksistasi ja kokemuksistasi täydelliset. Makuupussien ja -alustojen lisäksi myös telttojen tarjonnassa brändi pyrkii monipuolisuuteen ja siitä kertoo kattava valikoima, jonka uumenista löytyy niin harjakattoisia, kupoli- ja tunnelimallisia telttoja kuin myös laavumallisia ratkaisuja, joissa on yksi avonainen seinä.
Mikä parasta, edellä luetellut, teknisesti hohtaviksi timanteiksi hiotut monipuoliset retkiratkaisut myöskin näyttävät hyvältä! Grand Canyon panostaa teltoissaan myös niiden visuaaliseen designiin, minkä ansiosta hillitty tyylikkyys on taattu – brändi suosii värimaailmassaan muun muassa oliivinvihreää, harmaata ja sinistä. Siitä huolimatta, että brändi pysyttelee mielellään varmassa ja luonnonläheisessä värimaailmassa, se tykkää myös revitellä pienissä yksityiskohdissa, kuten esimerkiksi joidenkin telttojensa ja makuupussiensa värikkäillä sisävuorilla. Ehdottomana plussana Grand Canyonin retkivarusteiden valikoimassa on mainittava myöskin niiden edullinen hintataso moneen muuhun merkkiin verrattuna – laatu ei ole aina välttämättä synonyymi kalliille hinnoille, ja tästä Grand Canyon on oiva esimerkki! Saksalaisen luottonimen retkivarusteet valitessasi voit siis kaiken muun hyvän lisäksi luottaa myöskin siihen, että pysyt varmasti budjetissasi.

Tilaa pyöräilyn ja retkeilyn laatutuotteet näppärästi kotisohvaltasi

Nettiyhteyden päässä pääset tutustumaan laajaan ja kattavaan pyöräily- ja retkeilytuotteiden valikoimaamme. Meiltä voit helposti ja kätevästi valita juuri sinulle parhaimmat tarvikkeet pyöräilyyn ja retkeilyyn ilman, että jonotat kaupoissa. Bikester pitää huolen siitä, että niin alan uutuudet kuin ajattomat klassikotkin ovat aina vain muutaman klikkauksen päässä sinusta. Lisäksi Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 100 päivän pituisen avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Yksityiskohtaiset tekniset tiedot ja tuotekuvaukset yhdessä selkeiden kuvien kanssa tekevät meiltä ostamisesta miellyttävää ja rentouttavaa. Tule löytämään kaikki parhaat helmet pyöräilyyn ja retkeilyyn Bikesterin kattavasta valikoimasta!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes