paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

GORE® WEAR

GORE® Wear suunnittelee vaatteita innokkaille urheilun ystäville, jotka kokeilevat ja haastavat omia rajojaan. GOREn katsantokannan mukaan epäsuotuisten sääolosuhteiden ei tulisi koskaan rajoittaa urheilusuorituksiamme. Juoksijat, pyöräilijät ja murtomaahiihtäjät arvostavat GORE® Wearin innovatiivisia tekniikoita ja toiminnallisia vaatemalleja, jotka auttavat parantamaan suorituskykyä ja tuloksia.

GORE® Wear -vaatteilla urheilusuorituksesi onnistuvat kaikissa sääolosuhteissa: sateella, kylmällä tai kuumalla ilmalla. Yrityksen laajasta tuotevalikoimasta löydät kaiken, mitä ikinä tarvitsetkaan: innovatiiviset, tuulen- ja vedenpitävät, hengittävät, lämmittävät ja viilentävät vaatteet. GORE® Wear kehittää ja testaa jatkuvasti uusia tuotteita, malleja ja tekniikoita, jotta ulkoilukokemuksesi olisi mahdollisimman onnistunut.

Juoksu

Pyöräily

Lisää kategorioita

Teknologioita

Olipa kyseessä pitkä patikkaretki ystävien kanssa tai sunnuntaikävely kaupungilla yhdessä perheen kanssa, sään ei pitäisi antaa pilata suunnitelmiasi. GORE-TEX in monipuoliset vaatteet tarjoavat suojan erilaisille sääolosuhteille. Jokainen tuote täyttää GORE-lupauksen eli TAKUUN PITÄÄ SINUT KUIVANA ™, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että vaatteesi on taatusti vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä. GORE-TEX-vaatteissa yhdistyvät mukavuus ja sääsuoja, joten voit ottaa kaiken irti päivästä vaihtelevasta säästä huolimatta. Lähes kaikkien GORE-TEX-tuotteiden valmistuksessa käytetään nykyään kestävää, vettähylkivää DWR-kyllästekäsittelyä, ja ilman ympäristölle haitallista PFC:tä.
Pitäisikö suunnitelmat perua pienen tuulen tai tihkusateen takia? Kauan odotettu piknikki ystävien kanssa, joka-aamuinen juoksulenkki tai grilli-ilta perheen kanssa? Näin ei tarvitse olla! GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER -vaatteet ovat täysin tuulenpitäviä, vettähylkiviä ja hengittäviä. Ne suojaavat sinua siinä, missä tavallinen takki epäonnistuu. Toiminnallisuutta, mukavuutta ja tyylikkyyttä samalla kertaa ja olet valmis tilanteeseen kuin tilanteeseen.
GORE-TEX SHAKEDRY™ -vaatteet suojaavat täysin kosteudelta: ne ovat erittäin kevyitä, uskomattoman hengittäviä ja tietenkin täyttävät GORE-lupauksen eli TAKUUN PITÄÄ SINUT KUIVANA ™. Vettähylkivä pinta estää kosteuden imeytymisen ulkopuolelta - voit pyyhkäistä vain kädelläsi vesipisarat pois takin pinnasta. Lisäksi vaatteet ovat täysin tuulenpitäviä. SHAKEDRY-teknologian ansiosta voit nauttia juoksusta ja pyöräilystä myös vesisateella ja myrskysäällä. Nosta suorituskykysi uudelle tasolle! .
Huipputuotteet

Lue lisää GORE® WEAR-tuotemerkistä

Huippusuoritusta myös talvella

Kolea ulkoilma ei välttämättä tarkoita sitä, että voit treenata vain sisätiloissa harjoitusvastuksilla. Vaikka kylmempi kausi vaatiikin kerrospukeutumista ja suojaa, suoriudut kaikista haasteista oikealla vaatetuksella. GORE® WEAR C5 -talvivaatteet on suunniteltu urheilijoille, jotka tavoittelevat huippusuorituksia myös talvella. C5 GORE-TEX INFINIUM ™ -lämpötakkia on saatavilla neonkeltaisena ja kirkkaan oranssina, joten optimaalinen näkyvyys on taattu. WINDSTOPPER® Softshell -materiaali lämpimällä fleecevuorella on miellyttävä ihoa vasten ja suojaa tehokkaasti kylmältä. Design on selkeälinjainen, minimaalinen, mutta silti täysin toiminnallinen vaativille pyöräilijöille. Sama pätee myös C5 GORE-TEX INFINIUM ™ -lämpöpaitaan, jota on myös saatavana neonkeltaisena ja kirkkaan oranssina. Aerodynaaminen istuvuus parantaa suorituskykyä ja kestää hyvin kylmää. Kehon yläosassa oleva lämpömateriaali suojaa vastatuulelta. Sivuilla ja käsivarsissa on käytetty kevyempää, erittäin hengittävää materiaalia. C5 Thermo Bib-trikoot + on tarkoitettu pyöräilijöille, jotka ajavat pitkiä matkoja vaativassa säässä. Lämpöeristävä WINDSTOPPER®-kangas suojaa kylmältä vettähylkivien ja hengittävien ominaisuuksiensa ansiosta. "Central Torso” -arkkitehtuurin ansiosta bib-pyöräilyhousut istuvat hyvin ja pysyvät paikoillaan myös pitkillä ajomatkoilla. Oikealla vaatetuksella pysyt kuivana ja lämpimänä myös kylminä vuodenaikoina pyöräillessä. Tee talvesta paras pyöräilykautesi GORE® Wearin C5-talvimalliston pyöräilyvaatteilla.

GORE WEAR

456 Tuotetta
Lajittele