paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Tulevaisuus on nyt - Huomispäivän fillarit ovat täällä

GORE® WEAR

Yli 30 vuoden ajan GORE WEAR on kehittänyt innovatiivisia tuotteita, tehdäkseen sporttikokemuksistasi paremmat kuin koskaan. Maailman johtavien tekstiiliteknologioihin perustuen, brändi kehittää toiminnallisia vaatteita, jotka asettavat uudet standardit mitä mukavuuteen ja suojaan tulee. Heidän muotoilunsa tukevat tavoitteitasi nostaa suoritustesi rimaa juoksussa, pyöräilyssä ja muussa. Ole ensimmäisten joukossa kokemassa uusimpia teknologioita GORE-TEX-tuotteiden keksijöiltä.

PYÖRÄILY

JUOKSU

LISÄÄ KATEGORIOITA

TEKNOLOGIOITA

Uudet GORE-TEX Active-tuotteet SHAKEDRY tech-ominaisuudella ovat vettähylkivän ulkopinnan peittämiä. Ne ovat kevyimmät ja hengittävimmät saatavilla olevat GORE-TEX-tuotteet. Useassa eri sääolosuhteessa ne tarjoavat korkeaa käyttömukavuutta ja ovat pysyvästi vedenpitävät, tuulenpitävät ja äärimmäisen kevyet.
GORE-TEX-tekstiilien ytimessä on erittäin ohut, pysyvästi vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä kalvo. Se sisältää yli 1,4 miljardia mikroaukkoa neliösenttimetriä kohden. Nämä huokoset ovat noin 20,000 kertaa pienemmät kuin vesipisara! Tämä tekee GORE-TEX-kalvosta täysin vedenpitävän. GORE-TEX-kalvon huokoset ovat 700 kertaa suuremmat kuin yksittäinen vesihöyrymolekyyli. Näinollen hiki pääsee esteettä karkaamaan.
Uudella C7 Bib-shortsi-valikoimallaan, GORE® Wear esittelee korkeasti toiminnalliset bib-shortsinsa, jotka takaavat suurempaa mukavuutta istuessa. Central Torso Architecture-rakenteensa ansiosta säämiskä pysyy ihanteellisesti kohdillaan - mikä on mahtavaa pitkille matkoille, kilpailuihin ja kuumiin olosuhteisiin. Kehittelyssä on erityishuomiota annettu myös takapuolen pehmusteelle: huippumodernin ompeluteknologian takia turhista saumoista päästiin eroon. Hiertämisen riski vähenee näin huomattavasti, vähentämättä shortsien kestävyyttä tai erinomaista istuvuutta. Täydellistä tukea jokaiselle kuskille!
HUIPPUTUOTTEET

Lisää uudesta GORE® WEAR:in bib-shortsi-konseptista


Uusi C7 Bib-shortsi-valikoima Central Torso Architecturellä

Vuosien kehittelyn ja atleettien, kuten Fabian Cancellaran kanssa tehdyn yhteistyön tuloksena GORE Wear esittelee Central Torso Architecturen, täysin uusi suunnittelumenetelmä bib-shortseihin.

Uusien C7 Bib-shortsien edut ovat:

  • tyköistuva, kapea leikkaus
  • täydellinen istuvuus kehon keskivartalon seudulla
  • maksimaalinen liikkuvuus
  • eivät liu'u vauhdikkaassa ajossa
  • kulutusta kestävä 4-suuntainen joustava kangas
  • hyvin hengittävä ja nopeasti kuivuva materiaali
  • ei hiertymäjälkiä vähennettyjen saumojen vuoksi takapuolen alueella

TUOTEMERKINTÄOPAS3 - Active Level
Tuotteet urheiluspesifiominaisuuksilla, -muodoilla, -leikkauksilla ja -istuvuuksilla, sekä parannetulla joustavuudella toiminnalliseen performanssiin. Ihanteellista: Urheiluspesifiin käyttöön erinomaisella joustavuudella.

5- Advanced Level
Tuotteita optimoiduilla urheiluspesifiominaisuuksilla, -muodoilla, -leikkauksilla ja -istuvuuksilla, sekä lisääntyneellä joustavuudella. Urheiluspesifiin käyttöön ekstra- joustavuudella.


7 - Expert Level
Tuotteita urheiluspesifiominaisuuksilla, -muodoilla, -leikkauksilla ja -istuvuuksilla, jotka yltävät tarkalleen korkeimpiin vaatimuksiin. Ihanteellista: Urheiluspesifiin käyttöön.

M - Multisport
Perusvälineitä kaikille urheilijoille, kehittyneellä teknologialla varustettuina erilaisia lajeja varten. Ihanteellista: Käyttöön useaa urheilulajia varten.

Tutki uutta GORE® WEAR Fast Hiking-valikoimaa partnerikaupassamme Addnature.

GORE WEAR

423 Tuotetta
Lajittele