paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Varaston tyhjennysmyynti - Tee superlöytöjä!

GORE BIKE WEAR

7 Tuotetta
GORE BIKE WEAR

GORE BIKE WEAR: Luotettavuutta äärimmäisyyksiin asti

Pyöräilijöiden täytyy voida luottaa varusteisiinsa, huolimatta siitä, mitä oikkuja sää tarjoaa. GORE BIKE WEAR täyttää kaikki, mitä korkean suorituskyvyn vaatetukselta vaaditaan. Yritys yhdistää vii-meisintä huutoa olevaa teknologiaa silmäänpistävällä designilla luoden suosittuja, korkealaatuisia kuteita. Joten, niin harrastelijapyöräilijät kuin kilpailevat atleetit tietävät voivansa 100 % luottaa GO-RE BIKE WEARiin näyttääkseen hyvältä ja suoriutuakseen vielä paremmin.

GORE BIKE WEAR kuva
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

GORE BIKE WEAR – pyöräilyvaatteiden ja -varusteiden mestarinimi

Bikesterin Gore on brändi, joka valmistaa tuotteita kahdessa eri tuotantolinjassa – toinen niistä tarjoaa pyöräilyyn suunnitellut ratkaisut ja toinen puolestaan juoksemiseen kehitellyt tuotteet. Vuonna 1985 perustettu brändi lähti alun alkaen liikkeelle pyöräilystä ja tuosta vuodesta lähtien GORE BIKE WEAR® on ollut tunnettu ja arvostettu nimi pyöräilyn moninaisessa maailmassa. Vuosikymmenten pituisen kokemuksensa saattelemana brändi jatkaa voitokasta kulkuaan ja kehittyy yhä edelleen tuoden markkinoille kestäviä ja alansa johtavia ratkaisuja, joiden ansiosta pyöräily on sekä ergonomisempaa että nautinnollisempaa.
Goren historian kulku on täynnä useita merkkipaaluja. Syntyvuotensa aikana 1985 brändi kehitti GIRO-takin, eli GORE-TEX® ominaisuudella varustetun pyöräilytakin. Vastaavaa hengittävyyttä ei oltu tämän aiemmin kohdattu pyöräilytakkien saralla, ja takista tulikin välittömästi suosittu kaikkien kilpaa pyöräilevien ja muiden tosissaan pyöräilyä harrastaneiden keskuudessa. Synnyttyään vallankumouksellinen GIRO asetti samalla riman Goren tulevalle tuotannolle – ja se rima tuli asetettua kertaheitolla korkeuksiin. Jo pari vuotta myöhemmin Gore sai solmittua ensimmäisen sponsorisopimuksensa, ja niin se pääsi näkyville Tour de France -ajoissa Superconfex-tiimin valittua brändin GIRO-takin pyöräilijöidensä ylle. Tämän jälkeen Gore kehitti WINDSTOPPER®-ominaisuuden, joka toi pyöräilyvaatteisiin ennennäkemättömän suojan tuulta vastaan, samalla kun sen ansiosta pyöräilijä tarvitsi nyt kehonlämpöään säätelemään aikaisempaa vähemmän energiaa.
Näiden voitokkaiden tähtihetkien jälkeen brändi on jatkanut voittokulkuaan tasaiseen tahtiin. GORE BIKE WEAR on loistanut lukuisilla GORE-TEX® ratkaisuillaan, jotka ovat voittaneet palkintoja sekä asettaneet pyöräilyvaatetusta koskevan riman yhä edelleen korkeammalle. Vallattuaan Aasian sisäiset markkinat vuonna 2010 GORE BIKE WEAR varmisti jalansijansa koko maailman tuntemana pyöräilyvaatteiden ja -varusteiden asiantuntijana ja toimittajana. Läpi lukuisten merkittävien saavutustensa Gorella on ollut koko ajan yksi motto, mitä tulee sen BIKE WEAR -tuotantoon: “I like it, I bike it” kertoo hyvin simppelisti ja tyhjentävästi sen, kuinka brändi keskittyy valmistamaan nykypäivän pyöräilyyn juuri sellaisia ratkaisuja, jotka saavat käyttäjät valitsemaan ne pyöräilyynsä varusteiden loputtoman mukavuuden ja toimivuuden ansiosta.

GORE BIKE WEAR - moninainen kirjo teknisesti toimivia ratkaisuja pyöräilyyn

Myös Bikester on vakuuttunut GORE BIKE WEAR -tuotteiden ammattimaisesta laadusta, joten verkkokauppa on valinnut sivuilleen sen lukuisia taidonnäytteitä. Valikoimasta löytyy vaatteet ja kengät monissa malleissa ja ratkaisuissa, tarjoten suojaa ja toimivuutta ihan jokaiselle pyöräilijälle – olipa se omin laji sitten maasto-, maantie- retki- tai citypyöräily. Bikesterilla pääset valitsemaan omat tulevat GORE BIKE WEAR -kestosuosikkisi seuraavista kategorioista:

Pyöräilijöiden paratiisista vain parasta harrastukseesi!

Bikesterin verkkokaupassa pääset tutustumaan viimeisimpiin uutuuksiin ja samalla hyödyntämään myös tunnettujen pyöräilytuotteiden kattavaa valikoimaa. Muutamalla klikkauksella saat kätevästi kotiisi asti monipuoliset pyöräilytarvikkeet pyöristä lähtien aina tekniseen pyöräilyvaatetukseen asti. Bikesterilta löydät myös GORE BIKE WEAR -pyöräilyvaatteet ja -kengät, jotka viimeistelevät onnistuneen pyöräilykokemuksen. Bikester onnistuu tarjoamaan vaihtoehtoja, jotka sopivat aivan kaikentasoisille ja -tyyppisille pyöräilijöille. Kaiken muun hyvän lisäksi Bikester tarjoaa tuotteilleen 100 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Rullaa siis jo nyt pikakaistaa pitkin Bikesteriin, joka on todellinen pyöräilijän paratiisi!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes