Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

GoPro

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Hanki GoPro -kamerat ja -lisätarvikkeet edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

GoPro on yksi maailman johtavista kuvan talteenotto yrityksistä. Tuotemerkin kehittäjä Nicholas Woodman sai idean brändiin vuonna 2002 oltuaan lainelautailemassa Australiassa ja hän halusi saada korkealaatuisia kuvia surffauksestaan, mutta amatöörikuvaajat eivät päässeet tarpeeksi lähelle tai sitten riittävän kapasiteetin omaavat laitteet olivat kohtuuttoman kalliita. Hänen suuri intohimonsa saada aikaan kamerajärjestelmä, joka voisi vangita ammattimaisia kuvia, innoitti GoPron syntymään. Woodman keräsi rahoitustaan yritykselleen myymällä pikkutavaraa autostaan, ja jokaisesta vyöstä hän myi hänen mieleensä tuli ajatus tarjota niitä muodikkaina hihnoina, jonka voi liittää kameraan. Tuohon aikaan kameroiden hihnat olivat todella epäkäytännöllisiä kumisia rannekehihnoja, jotka olivat kivuliaita, hankalia ja helposti rikkimeneviä. Vuonna 2004 yritys myi ensimmäisen järjestelmäkameransa. Gopro kamera on maailman edistyksellisin asennettava videokamera. GoPro kamera tarjoaa uskomattoman kuvanlaadun, joka vangitsee tapahtumien keskellä. GoPro auttaa ihmisiä tallentamaan ja jakamaan elämänsä merkityksellisimpiä kokemuksia muiden kanssa - juhliakseen sitä yhdessä. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua tähän kiehtovaan tuotemerkkiin myös Bikester.fi sivustolla. Valikoimastamme löydät muun muassa:

  • GoPro HD Hero 3 Black Edition
  • GoPro HD Hero 3 Silver Edition
  • GoPro 3D Hero System
  • Lisätarvikkeet

GoPro filosofia

GoPro suunnittelee ja valmistaa kameroita, joilla saadaan tallennettua korkealaatuista kuvaa eritoten liikkeessä ollessa. Yritys sijaitsee San Mateossa, Kaliforniassa, Woodman labsin yksityisomistuksessa, jossa yritys valmistaa ja markkinoi kameroita. Tämän tuotemerkin kameran voit ottaa mukaan pyöräilylenkille ja näin saat ikuistettua mahtavaa kuvaa retkestäsi. Kamerat ovat kestäviä ja toimivat säässä kuin säässä, joten voit ottaa kameran mukaan huonollakin kelillä. GoPro Hero 3 Black Edition on kätevä kypärään integroitu kamera , joka on pieni, kevyt, kestävä ja erittäin tehokas Full HD -kamera, jossa on ultralaajakulma-objektiivi, 3 fps ja sisäänrakennettu WiF. Tämä kamera sopii vaativille harrastajille ja ammattilaisten käyttöön, sillä HD HERO 3 Black Edition pystyy ennennäkemättömän tarkkaan 2.7K videokuvaan, ja jopa 30 kuvan sekuntinopeudella tai 1080p videoon jopa 60 kuvan sekuntinopeudella. Tarvittaessa voidaan ottaa myös 8 megapikselin still-kuvia katkaisematta videotallennusta. Kauko-ohjaus onnistuu Wi-Fi-verkkoa hyödyntäen langattomalla kaukosäätimellä tai älypuhelimella. Paino ainoastaan 74 grammaa.

GoPro Kamera nettikaupassa
GoPro HD Hero 2 Silver Edition on pieni ja ultrakevyt kamera. Uutena ominaisuutena sisäänrakennettu Wi-Fi, jolla voit ohjata kameraa langattomalla kaukosäätimellä tai älypuhelimella. Kamerassa on hulppea 11 megapikselin valovoimainen kenno, joka on saanut seurakseen WiFi-liittymän, 2 kertaa tarkemman lasilinssin sekä 2 kertaa nopeamman prosessorin. Voit itse valita kuvasuhteen 170° -90°, FullHD-WVGA / 30FPS- 120FPS. Gopro HD Hero 2 Silver Edition sisältää parannetut ääniominaisuudet, käyttöliittymän sekä tiedostojen äärimmäisen helppo jaon.
GoPro 3D Hero System tarjoaa maailman pienimmän ammattilaistason 3D-kameran edulliseen hintaan. Suorastaan nerokas 3D-kotelo yhdistää kaksi HD HERO -kameraa synkronikaapelin avulla. Kotelon, kaapelin, kiinnikkeen ja 3D-lasien lisäksi mukana tulee ilmainen GoPro CineForm Studio3D-editointiohjelmisto, joka tekee kolmiulotteisten elokuvien ja valokuvien luomisesta helppoa! Kotelo on vesitiivis 60 metriin asti.

GoPro lisätarvikkeet

GoPro kameroihin on saatavilla mittava määrä erilaisia lisätarvikkeita, kuten Grab Bag, kiinnityshihna kypärään, joka sopii mihin tahansa ilmastointireiällä varustettuun kypärään ja näin voit tallentaa kaikki urheiluseikkailusi. Jalustakiinnike, joka sopii GoPro Hero kameralle. GoPro kiinnityspakkaus kameralle, jonka avulla HERO kameran voi kiinnittää lähes mille tahansa pinnalle. GoPro tasokiinnikepaketti sisältää 3+3 kpl tasokiinnikkeitä suorille ja kaareville pinnoille, jotka on helppo kiinnittää kätevän tarrakiinnityksen avulla. Kiinnikkeet ovat yhteensopivia kaikkien GoPro -kameroiden kanssa. Lisäkotelot ovat käteviä, kuten esimerkiksi tyylikäs tarvikekotelo, joka sopii GoPro Hero 3 kypäräkameroille. Kotelo on vesitiivis jopa 60m saakka ja pakkaus sisältää kotelon ja Skeleton -takaluukun. Käytännölliset kiinnitysvaljaat, jotka ovat säädettävät, kiinnität helposti GoPro kameran rintaan turvallisesti. Voit tallentaa kaikki seikkailusi pyöräretkillä. Pääkiinnike Head Strap Mount, joka sopii: GoPro HD HERO, HD HERO2 tai HD HERO3. Valikoimasta löytyy myös korkealaatuisia GoPro ladattavia akkuja, kuten Wi-Fi BacBac, jota voidaan käyttää sekä akkujen laturina, tai lisävirtalähteenä HD HERO -kameralle, jolloin kuvausaika lähes tuplaantuu. Valikoimasta löytyy myös latausjohtoja, putkikiinnikkeitä, Skeleton Housing -kotelon, jonka erikoisominaisuutena ovat avoimet kyljet, joka mahdollistaa livevideon syötön sekä latauksen kaapeleilla.