paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Goodyear

48 Tuotetta
Goodyear

Goodyear - Toimivaksi todettua

Goodyearin renkaita näkee usein Audin, BMW:n, Mercedes-Benzin, VW:n ja Porschen autoissa. Valmistajan kumit vakuuttavat pidolla, innovatiivisilla kuvioinneilla ja lävistysuojallaan. Yli 100 vuoden kokemuksella toimiva brändi tarjoaa varmaa laatua.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Goodyear-renkaat alle – ja tie kutsuu

Goodyear on tunnettu renkaidenvalmistaja, jonka huippusuorituskyvyn takaavia renkaita on käytetty myös autourheilun kuninkuusluokassa, Formula 1 -sarjassa. Formuloissa renkaat joutuvat äärimmäisen kuumuuden ja kulutuksen alle, mistä syystä vain parhaat tuotteet menestyvät kilpailussa. Vuonna 1898 Yhdysvalloissa perustettu yritys tunnetaan rengasmaailman huippunimenä, jonka kokemus, tuotekehittely ja laatu takaavat huippuluokan pidon niin formularadoilla kuin pyörätielläkin. Yhtiö on ottanut nimensä Charles Goodyearilta, joka on keksinyt vulkanoidun kumilaadun. Koko polkupyöräteollisuus kiittää tästä keksinnöstä. Yli 100 vuoden tuotekehitys takaa kestävän lopputuloksen, josta pyöräilijät nauttivat yhä tänäkin päivänä. Mikäli haluat pyörätiellesi parhaan mahdollisen pidon, Goodyearin rengas maksaa hintansa takaisin. Kutakin pyörämallia ja ajotapaa varten on omat renkaansa - tutustu Goodyearin valikoimaan helppokäyttöisessä verkkokaupassamme.

Valitse rengas käyttötarkoituksen mukaan

Kuten kaikki pyöräilijät tietävät, huonoilla polkupyörän renkailla ei pääse pitkälle. Suurin osa painosta jakautuu juurikin renkaille, joten huonot tai huonosti pumpatut renkaat hankaloittavat matkantekoa varmasti. Goodyearin renkaissa on hyvä pito ja sen edistykselliset materiaalit takaavat kestävyyden ja samalla myöskin keveyden. Goodyearin maantierenkaat on tarkoitettu mahdollisimman nopeaan, tasaiseen maantieajoon, mistä johtuen ne ovat kevyitä ja sileitä. Maantierengas ei kestä tärinää, iskuja ja epätasaista maastoa yhtä hyvin kuin maastopyörärengas, sillä sen pintakuviointi on tasainen.

Goodyearin kehittelemä, innovatiivinen Dynamic: Silica4 -materiaali on kumisekoitetta, joka takaa parhaimman mahdollisen suorituskyvyn maantieajoon. Yrityksen tuotekehitys takaa, että markkinoille päästettävät renkaat läpäisevät tiukimmat mahdolliset testit, jotta sinä voisit nauttia ajostasi. Renkaan pyörähdysnopeus on maksimoitu, samalla kun rengas tarjoaa markkinoiden parhaan pidon märille tieosuuksille. Jos harrastat enduroa tai alamäkipyöräilyä, Goodyearilla on monia edistyneitä rengasmalleja tähän tarkoitukseen. Niiden tarkasti suunniteltu kohokuviointi pitää tiukoissa käännöksissä ja käyttäytyy jarrutuksissa vakaasti. Pinnoitus takaa maksimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden pitkäaikaisessa käytössä.

Kaupunkiajoon tarkoitettujen Goodyear-renkaiden tyyli on hybridi, joka yhdistelee maastoajoon ja maantieajoon tarkoitettujen renkaiden ominaisuuksia. Niissä on usein pistosuojaus, joka estää rengasta rikkoutumasta vaikkapa lasinsirun vuoksi. Urbaaniin ajoon Goodyear tarjoaa nopeasti rullaavia renkaita, joissa on keskipaksut kyljet ja heijastinnauhat, jotta näyt myös pimeällä ajellessasi. Goodyearin autonrenkaita mukailevassa Transit Tour -mallissa yhdistyvät käytännöllinen muotoilu ja hyvä pito vaihtelevassa säässä. Rengas pitää niin kuivalla säällä kuin sateellakin, jotta voit nauttia matkanteosta liikkuessasi matkoja kaupungissa tai maaseudulla. Jos olet e-pyöräilyn ystävä ja haluat käyttää renkaita sähköpolkupyörässäsi, Goodyearilta löytyy myös EC-R75-vaatimuksen täyttäviä rengasmalleja. Renkaiden tuotetietoihin on kirjattu, soveltuuko rengas käytettäväksi myös sähköpolkupyörään. Kun käyttötarkoitus on tiedossa, löydät uudet, kestävät ja laadukkaat Goodyear-renkaasi kätevimmin Bikesterilta!

Pyöräilytarvikkeet edullisesti Bikesterilta

Tervetuloa palvelevaan pyöräilytarvikkeiden verkkokauppaan! Meiltä saat kaikki tarvitsemasi polkupyöräilytuotteet - ja paljon muuta! Verkkokauppamme toimii niin mobiilissa, tabletilla kuin pöytäkoneellakin. Eikä varmaankaan haittaa, että tarjoamme maksuttoman kotiinkuljetuksen yli 99 € ostokselle? Pyöräilijä, tervetuloa palvelevaan verkkokauppaasi!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes