Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Black Friday - runsaasti tuotteita jopa -70%1
GLOBBER – TUTUSTU MAAILMAAN PYÖRÄN PÄÄLLÄ
Lapsia ja nuoria kiinnostavat usein pyörien näyttävimmät mallit, kun taas heidän vanhempansa kiinnittävät enemmän huomiota niiden toimintoihin ja turvallisuuteen. Vuonna 2014 perustettu Globber yhdistää nämä molemmat ominaisuudet kaksi- ja kolmipyöräisissä skootterissaan. Tämä palkittu tuotemerkki ilahduttaa asiakkaitaan säännöllisesti ainutlaatuisilla ja mullistavilla innovaatioilla, jotka tekevät pyöräilystä mukavampaa ja entistä turvallisempaa.

Globber

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Globber Elite Prime Potkulauta Paristottomilla LED-pyörillä Lapset, harmaa
Globber Elite Prime Potkulauta Paristottomilla LED-pyörillä Lapset, harmaa harmaa
Globber
Elite Prime Potkulauta Paristottomilla LED-pyörillä Lapset, harmaa
RRP 109,95 € 69,95 €
- 36 %
Black Deal

Globber ilahduttaa perheen pienimpiä ja tuo hymyn myös isompien huulille

Maasta se pienikin ponnistaa ja jostakin on myös pyöräilyharrastus aloitettava - nyt sen voi tehdä tyylillä ja värikkäästi, sillä vuonna 2014 perustettu yritys Globber on ponnistanut pienestä potkulautafirmasta maailman laajuiseen menestysputkeen ja heidän skuutteja, potkulautoja ja -pyöriä, lastenpyöriä sekä muita tuotteita myydään jo yli 70 maassa! Bikester haluaakin tarjota myös suomalaisille mahdollisuuden ostaa näitä harvinaisen palkintokavalkaadin omaavia tuotteita.

Potkulautoja, -pyöriä ja paljon muuta kaikissa sateenkaaren väreissä

Globber on voittanut useita kansainvälisesti arvostettuja palkintoja innovatiivisista ideoistaan ja kaiken takana on 5-vaiheinen kehitysprosessi: Globbereita aletaan aina kehittämään sillä asenteella, ettei ajatella ensin mitään, sitten aletaan miettiä luovasti, ja lopulta yhdistetään muotoilu ja tekniikka yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun tuote on mielessä, kehitetään sitä mahdollisesti eteenpäin siten, että tuote voi kasvaa ihmisen kehittyessä. Kun suunnitelma on valmis, valitaan siihen huippulaatuisia materiaaleja, jotka kaikki yhdistyvät uuden sukupolven tekniikan tuotoksiksi.

Koska kaikki Globberin tuotteet käyvät läpi tämän prosessin, on varmaa, että Bikesterissakin myytävien tuotteiden tekniikka on kohdallaan. Sinun tarvitsee enää vain miettiä, minkä värisen tuotteen haluat, sillä väriä ei Globberin tuotteista puutu. Futuristisen näköiset potkulaudat, tyylikkäät lasten pyörät ja potkupyörät sekä skootit ja sähköskootit on kaikki varustettu hauskoilla yksityiskohdilla, kuten nopeuden mukaan kiihtyvillä LED-valoilla ja muilla yllättävillä detaljeilla. Näillä liikkuessa ei voi olla huonolla tuulella! Parasta Globber-tuotteissa on kuitenkin se, että ne kasvavat lapsesi mukana ja että ne ovat helppokäyttöisiä ja todella yksinkertaisia kapistuksia, joita lapset pystyvät itsekin säätämään.

Vinhat potkupyörät ja muut tarvikkeet meiltä

Bikester tarjoaa kaikille asiakkailleen yhtäläisiä etuuksia, oli ostoksesi sitten pieni tai iso. Voit siis rauhassa shoppailla meillä mitä haluat, sillä annamme kaikille asiakkaillemme 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Ehdit siis hyvin tilata kauttamme esimerkiksi joululahjat hyvissä ajoin, ja jos ne eivät olekaan mieluisia, sinulla jää aikaa palauttaa ne - ja vieläpä täysin ilmaiseksi! Klikkaa nyt vaikkapa värikkäille skuuttiostoksille hyvin palvelevaan nettikauppaamme!