paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Giro Synthe

6 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Laadukkaat ja mukavat Giro Synthe -pyöräilykypärät vaativaan makuun

Maantieajon ja maastopyöräilyn ehdoton kruunu ja toimivuudessaan ainutlaatuinen Giro Synthe -pyöräilykypärä on juuri sinulle suunniteltu, joka arvostat aerodynaamista suunnittelua, kevyttä ja kestävää materiaalia sekä erinomaista hengittävyyttä. Useat innovatiiviset tekniset ominaisuudet tekevät Giro Synthe kypärästä suorituskykyisen, kevyen ja viilentävän kypärän, jonka toimivuus on huippuluokkaa. Jo 1980-luvulta alkaen amerikkalainen kypäriä valmistava yritys Giro Sport Design on panostanut laadun, innovaatioiden ja suunnittelun lisäksi myös voittamisen nautintoon. Maailmanluokan polkupyöräilijät, kuten Tour de Francen ja olympialaisten voittajat, luottavat Giro -pyöräilykypäriin.

Pyöräilykypärä, jota et halua riisua päästäsi

Laatutietoisen valinta on Giro Synthe kypärä, jonka ominaisuudet, kuten törmäyksessä lisäturvaa antava Giro Synthe MIPS, ovat vailla vertaa. Useiden vuosikymmenten suunnittelu ja toteutus ovat laadun ja toimivuuden tae. Nauti ajamisesta ja unohda varusteiden olemassaolo. Giro Synthe -kypärien ominaisuudet ovat suunniteltu käyttöä ja voittamista varten. Huomioithan, että ominaisuudet vaihtelevat mallin mukaan.

Mukavuutta ja raikkautta kypäriin tuovat X-static pehmusteet, jotka pitävät huolen siitä, että kypärä tuntuu freesiltä pitkänkin ajon jälkeen. Pehmusteisiin ommelluilla hopeakerroksilla on antibakteerisia ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään pahat hajut poissa ja säätelevät kuumuutta. Patentoitu, parannettu ilmanvaihto Roc Loc® -teknologialla ei pelkästään paranna ilmanvaihtoa, vaan myös tekee kypärän asetusten säätämisestä helppoa ja nopeaa.

Kypärän rakenne on suunniteltu ja patentoitu tuulitunnelia ajatellen, joka mahdollistaa tehokkaan ilmanvaihdon aktiivisia tuuletuskanavia pitkin. Giron kypärissä on ajateltu aivan kaikkea, mitä intohimoinen pyöräilijä voi tarvita. Aero Mesh -paneelien avulla saat telakoitua aurinkolasit kätevästi ja turvallisesti kypärään, ja MIPS-innovaation ansiosta saat lisää turvaa päähäsi kohdistuvia iskuja vastaan mahdollisen onnettomuuden sattuessa. Valitse useista herkullisista väreistä juuri sinulle parhaiten sopiva Giro Synthe kypärä!

Bikesterista laadukkaat tarvikkeet pyöräilyyn

Bikester on laadukkaiden pyöräilyvarusteiden ostospaikka. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Neuvomme, kuinka valitset oikean pyöräilykypärän koon, ja kuinka koko mitataan. Mikäli tuote ei sovi tai muuten vastaa odotuksia, voi sen vaihtaa tai palauttaa maksutta.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes