paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Giant Trance

9 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

All mountain Giant Trance


Giant Trance pyöriä eivät pysäytä jyrkät pudotukset, renkaita vievät syvät urat tai liukkaat juuret. All-mountain geometria tekee Giant Trance malliston maastopyöristä ihanteellisia downhill ja freeride pyöräilyyn eli alamäkipyöräilyn eri lajeihin, joissa maasto on hyvin vaihtelevaa ja haasteellista. Vain täysjoustopyörällä voit tulla turvallisesti alas freeridehypystäsi tai lisätä vauhtia tuntuvasti downhill ajoosi lisäämättä samalla epämukavuutta ajotuntumaan. Täysjousituksen ansiosta säilytät kosketuksen maastoon ja iskujen vastaanottajana on sinun sijaan maastopyöräsi.
Olitpa sitten vapaa-ajan freeride harrastaja tai downhill kilpailija, Giant Trance on ominaisuuksiltaan oivallinen valinta sinulle. Freeride reitille sopii ketterä ja kevyt, mutta vakaa pyörä. Freeride ei vaadi ihan yhtä paljon joustoa kuin downhill, lisäksi freeride pyörässä on usein jyrkempi ohjainkulma ja lyhyempi akseliväli. Downhill on kova laji niin kuskille kuin pyörällekin. Downhill pyöräksi sopii parhaiten kestävä pyörä, jolla pääsee kovaa vauhtia alaspäin esteistä huolimatta. Bikesterin Giant Trance valikoimassa on viimeisimmän malliston pyöriä, jotka täyttävät molempien lajien vaatimukset. Bikesterinvarastostalöytyvät
  • Giant Trance X 2
  • Giant Trance SX
  • Giant Trance X 1
  • Giant Trance pyörienvaraosat

Giant Trance pyörä Bikesterilta!

Oikea pyörä ja varusteet lajin mukaan

Isot 29- tai 27,5-tuumaiset renkaat vievät kevyttä Giant Trancea vinhaa vauhtia eteenpäin. Astetta isommat renkaat tuovat lisämukavuutta ajamiseen laajemman ilmatilan pehmentäessä laskeutumista pudotuksista. Isot renkaat pysyvät myös paremmin ehjinä, koska ilmanpaineet voi pitää matalina. Varsinkin kivikkoisilla downhill reiteillä isoista renkaista on hyötyä. Hiukan pienempien renkaiden etuna on ketteryys, joka on erityisen tärkeää freeriden hitaammissa, teknisissä osuuksissa. Giant Trance pyörän alumiininen runko on erittäin kevyt, mutta myös vakaa lyhyen takakolmion parantaessa ohjattavuutta. Maastopyörän hydrauliset levyjarrut ja laadukas ratasvaihteisto ovat edellytyksiä molempiin lajeihin, freeride ja downhill pyöräilyyn.

Tilaa Bikesterilta helposti ja luotettavasti

Bikesterilta tilaaminen on helppoa. Valitse itsellesi sopiva pyörän runkokoko mittataulukkomme avulla, lisää tuotteet ostoskoriin ja tilaa. Tuotteet lähtevät sinulle jo heti seuraavana päivänä. Testaa tuotteen sopivuus, ja mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit lähettää sen kuluitta takaisin 100 päivän sisällä tuotteen ostosta. Tarkemmatohjeetasiakaspalautukseenlöydätnettisivuiltamme.

Tutustu myös muihin Giantin malleihin:  Giant Glory |  Giant Reign |  Giant Talon | TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)bikester.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.