paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Giant Talon

7 Tuotetta
Valmistaja
  • 2
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Giant Talon -maastopyörä


Taiwanissa 1972 perustettu Giant on onnistunut tekemään itsestään tunnetun brändin laadukkaiden pyörien valmistajana ympäri maailman ja noussut yhdeksi pyöräalan markkinajohtajista, eikä syyttä: Giant on 2011 DH-maailmanmestarin, Danny Hartin valinta. Valmistaja on voittanut suunnittelupalkintoja sekä pitänyt tähtäimessään aina kaikkein tärkeimmän: pyöräilijän tyytyväisyyden. Giant Talon on yksi valmistajan taidonnäytteistä; se on maastopyörä kaikilla Giantin teknologisilla herkuilla:
  • ALUXX -alumiinista valmistettu runko
  • 27.5 ja 29 tuuman rengasteknologiat
  • Klassisen hardtail-pyörän muotoilu
  • Päivitetty Shimano-vaihteisto

Giant Talon pyörät metspäpoluille!

Teknisesti päivitetty klassinen hardtail-pyörä

Giant Talon on klassisen hardtail-pyörän muotoilun omaava maastopyörä, joka on päivitetty vuodelle 2015 sopivilla teknisillä innovaatioilla. Giant Talon pyöristä löydät herkästi reagoivan ALUXX-alumiinista valmistetun rungon. ALUXX on Giantin oma keksintö, joka rikkoo alumiiniteknologian rajoja, ja saa pyörän rungon kestämään entistäkin kovempaa menoa. Giantin lanseeraama 27.5 tuuman pyöräteknologia tekee Giant Talonpyörästä kevyen ja ketterän, mutta silti erittäin vakaan. Giant Talonsarjasta löytyy myös 29 tuuman rengaskoolla varustettu Giant Talon 29er, jonka geometria on optimoitu suuremmille renkaille. Tällä pyörällä rullaat esteiden yli entistäkin helpommin. Giant Talon sopii pyöräilijälle, joka haluaa täydellisen sekoituksen vauhtia, keveyttä ja kontrollia ajoonsa. Tällä pyörällä eivät kukkulat, kaarteet ja hankalat maastot ole esteitä, vaan haasteita, joihin tahdot tarttua!

Bikester tukee aktiivista elämäntapaa

Bikester on jokaisen pyöräilijän aarreaitta ja mukana tukemassa aktiivista elämäntapaasi pyöräilyn haasteita täynnä olevassa maailmassa. Pyöräalan asiantuntijoina olemme valinneet tuotevalikoimaamme vain markkinoiden parhaimpia, tunnetuimpia ja arvostetuimpia merkkejä ja tuotteita. Hintamme ovat verkon edullisimmasta päästä ja löydät meiltä aina myös loistavia tarjouksia. Giant Talonmaastopyörän tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa ja luotettavaa. Lähetämme tilauksesi heti seuraavana arkipäivänä. Bikesterilla on 100 päivän ilmainen palautusoikeus.


TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)bikester.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.