paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Giant Reign

1 Tuote
Hinta
Lajittele
Sivu 1 /
1

Giant Reign on helppo valinta enduron asiantuntijalle!


Giant tuntee pyörämaailman läpikotaisin. Sillä on tarjottavanaan huippupyöriä lajiin jos toiseenkin. Giant Reign on suunniteltu erityisesti vaativaa enduroa varten. Sen malleissa on saatavana täysjousitettuja polkukoneita vaikeakulkuisille poluille. Tämän tason kulkupelit alkavat olla jo täynnä ainutlaatuisia tekniikoita, joiden parissa valmistaja on työskennellyt pitkään tosimielellä. Giant Reign on rakennettu ALUXX SL-tekniikkaa käyttäen. ALUXX Aluminum Technology on yhdistelmä edistynyttä hitsaustekniikkaa ja yksityiskohtaista muotoilua. Tieteellisen tarkasti suunniteltu metalliseos kuuluu tärkeänä osana tähän pakettiin. Rungosta on haluttu saada railakasta ajoa kestävä, mutta silti kevyt. Giant Reign-pyörissä on käytössä OverDrive system-tekniikkaa joka pitää ohjauksen tarpeeksi jäykkänä ja ajosuunnan kuskin tiukassa hallinnassa. Giant Maestro Suspension-suunnittelu antaa maastopyörälle kokonaisvaltaista suorituskykyä vaikeissa maastoissa. Myös Giant Reign saa lisäarvoa tästä muuntautumiskykyisestä tekniikasta. Se vaikuttaa positiivisesti Giant Reign-mallien ohjattavuuteen, luistoneston hallittavuuteen ja tietysti ajonopeuteen. Hyvä suorituskyky säilyy ylämäessä, jousitus pehmentää iskuja tehokkaasti ja toimii sulavasti yhteistyössä jarrujen kanssa. Valitse itsellesi parhaiten sopiva Giant Reign verkkokaupastamme:
  • Täysjousitetut polkupyörät
  • Alumiinirunkoiset kilpapyörät
  • Enduropyörät
  • 26-tuumaiset pyörät

Tutustu äärirajoilla ajamiseen suuniteltua Giant Reign mallistoomme!

Laatupyörän kanssa saat itsestäsi irti enemmän!

Jännittävää enduroa harrastavat kaikenikäiset uskalikot ja seikkailunhaluiset pyörätaiturit. Tässä näyttävässä lajissa on tarkoitus näyttää todelliset taitonsa ja pitää kunnolla hauskaa. Suomessa tällä lajilla on jo vankat perinteet ja sen harrastajamäärä on syystäkin kasvussa. Giant Reign on vakavissaan ajelevan pyöräilijän luottomerkki. Sitä on sulostutettu tunnettujen huippuvalmistajien jarruilla, vaihtajilla ja muilla tehokäyttöön valmistetuilla huippuosilla.

Bikester antaa sinulle välineet menestymiseen!

Luotat varmasti itseesi rankalla taipaleella. Meihin taas voit luottaa pyörän valinnassa. Lähetämme sinulle herkullisen näköisen Giant Reign-ajokin nopeasti kotiovelle. Voit halutessasi jopa palauttaa tilauksesi 100 päivän aikana ilmaiseksi.


TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)bikester.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.