paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Giant Defy

2 Tuotetta
Kategoriat
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Tyylikäs Giant Defy näyttää parhaat puolensa käytössä!


Giantista on kasvanut oman alansa täydellisesti taitava jättiläinen. Sillä on valikoimissaan monia näyttäviä ja teknisesti laadukkaita polkupyöriä. He ovat erikoistuneet työstämään alumiinista kevyitä, mutta jämäköitä pyörän runkoja, sekä kehittämään komposiittiteknologiaa hiilikuiduissa. Giant Defy malliston pyörissä käytetty ALUXX SL-tekniikka on talon omaa ideointia. Se perustuu tarkkaan geometriseen suunnitteluun, jonka lopputuloksena on mm. pienempi materiaalin tarve. Tällä tavalla rungosta on saatu entistä kevyempi. Giant Defy mallisto on hyvä esimerkki yrityksen innovatiivisen insinöörityön taidonnäytteistä. Se edustaa käyttömukavuutta ja pyörän hallintaa parhaimmillaan, mutta aivan kohtuulliseen hintaan. Siitä syystä nämä pyörät ovatkin kaikille helposti saatavilla. Giant Defy on kestävä pyörämalli, joka sopii varsinkin asfaltilla ajamiseen. D-Fuse-tekniikalla varustettu satulatolppa vaimentaa tärinää ja antaa sen vuoksi tasaisemman ajokokemuksen. PowerCore-tekniikka taas tarkoittaa tehokasta voimansiirtoa. Giant Defyn jäykkä haarukka tarjoaa vakaata ja tarkkaa ohjausta, jota tarvitaan maanteillä ja pyöräteillä liikenteen joukossa.
  • Maantiepyörät
  • Vannejarruilla varustetut pyörät
  • Naisten maastopyörät
  • Alumiinirunkoiset pyörät

Suuri valikoima Giant Defy -tuotteita!

Bikesterin kautta pyöräilyharrastuksen pariin!

Aina ei ole helppo tietää minkälainen pyörä olisi paras harrastuksen aloittamiseksi. Meidän pyörävalikoimissamme on tarjolla monia ensipyöräksi sopivia malleja. Giant Defy on eräs harrastepyöräilyyn sopivista vaihtoehdoistamme. Tässä suositussa polkupyörässä on käytetty tunnettujen valmistajien tekemiä laadukkaita osia. Niitä on helppo huoltaa ja löydät siihen tarvikkeita ja varaosia tulevaisuudessakin. Giant Defy tekee elämästä virkeämpää ja kunto kohoaa kuin huomaamatta. Se on siis loistava yleispyörä, joka kestää monet tulevat luontomatkat ja hauskat retket. Giant Defy kurvailee kanssasi pidemmätkin kuntolenkit, kauppareissut ja työmatkat. Kevyt ja kompakti Giant Defy näyttää tyylikkäältä ja on helposti ajettava laatupyörä.

Saat meiltä pyörän kotiin pian ja pääset ihan kohta ajamaan!

Raikkaat ilmat kutsuvat sinua ulkoilemaan ja nauttimaan luonnosta. Kohota elämänlaatuasi hankkimalla edullinen polkupyörä verkkokaupastamme. Tilaa Giant Defy pyörä meiltä huoletta, sillä voit palauttaa tuotteita 100 päivän kuluessa tilaamisesta ilman maksua.


TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)bikester.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.