Pyöräkauppa netissä
MTB-kausi on täällä! | Kevään uudet MTB -vaatteet & -varusteet

Ghost Lector

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen
  • oliivi

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Ghost Lector 1.6 LC 26", riot red/jet black riot red/jet black
Ghost
Lector 1.6 LC 26", riot red/jet black
1 499,00 €
  • Versiot: XS | 38cm (26")
Ghost Lector 1.6 LC 26", riot red/jet black
Ghost Lector SF LC Pro 29", riot red/jet black riot red/jet black
Ghost
Lector SF LC Pro 29", riot red/jet black
3 999,00 € 3 699,00 €
  • Versiot: M | 44,1cm (29")
Ghost Lector SF LC Pro 29", riot red/jet black
Ghost Lector SF Universal, oliivi oliivi
Uusi
Ghost
Lector SF Universal, oliivi
2 999,00 €
  • Versiot: M | 44,1cm (29")
Ghost Lector SF Universal, oliivi
Lisätietoa

Ghost Lector on kokoelma laadukkaita maastopyöriä luottomerkiltä

Saksalaisten kaverusten Uwe Kalliwodan ja Klaus Möhwaldin vuonna 1993 perustama Ghost on pyörämerkki, joka valmistaa pyöriä laajassa skaalassa aina huviajeluita suosivista fillaristeista maantiepyöräilijöihin sekä tänä päivänä myöskin sähköpyörien selässä viihtyville. Muutamien kaikkien aikojen menestyksekkäimpien maastopyöräilijöiden ja -tiimien sponsorina tunnettu Ghost toimii tänä päivänä laajalti ympäri maailman, mutta yritys pitää kiinni tuotteidensa valmistuksesta kotimaassaan, mistä johtuen jopa 70 % sen tuottamista pyöristä valmistetaan yrityksen kotikaupungissa Waldsassenissa. Näin brändin pyörille pystytään takaamaan tinkimätön laatu ja kestävyys.

Ghost Lector on Ghostin valmistama laadukkaiden maastopyörien sarja, jonka yksilöt on valmistettu pitäen silmällä kaikkein vaativimmankin maastossa rullaajan tarpeita. Lector on mallistona yksinkertaisesti tiivistelmä yrityksen periaatteista – valvotusta laadusta ja harkitusta kestävyydestä.

Maastopyörä, joka siivittää halki haastavien maastojen

Kestävistä ja toimivista pyöristään tunnettu Ghost on markkinoiden valttikortti, mitä tulee urbaanien, loistavilla toiminnoilla maustettujen maastopyörien valmistukseen. Hyvänä esimerkkinä tästä ovat Ghost Lector -sarjan pyörät, joiden selkään kiivetessään voi tuntea vauhdin hurman allaan tehokas paketti, joka vie varmasti jokaiseen määränpäähän – maastosta riippumatta sekä kivistä, juurista ja kannoista huolimatta.

Sen lisäksi, että Ghost on siivittänyt Lector-sarjan maastopyöriä hulppeilla teknisillä ratkaisuilla - kuten Shimanon vaihteisto ja kampisarja sekä huippulaadukkaat Continental-renkaat – näissä pyörissä myös silmä lepää! Puhutteleeko seuraavaksi maastopyörähankinnaksi kenties sähäkän rouhea, punamusta pyörä tai ehkäpä turkoosin ja mustan liitto, joka näyttää upealta missä tahansa maastossa rullaillessaan? Mallistossa on toki saatavilla myös neutraalimman värisiäkin malleja, joissa on käytetty ainoastaan pientä värihöystettä. Tsekkaa ajantasainen Ghost Lector -maastopyörien valikoima meiltä jo tänään, valitse omasi, etkä jää kylmäksi missään maastossa!

Hanki uusi luottopyöräsi käyttöön ennätysajassa

Tervetuloa palvelevaan pyöräilytarvikkeiden verkkokauppaan! Meiltä saat kaikki tarvitsemasi polkupyöräilytuotteet yhdellä käynnillä!