paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Ghost Lector

2 Tuotetta
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Ghost Lector on kokoelma laadukkaita maastopyöriä luottomerkiltä

Saksalaisten kaverusten Uwe Kalliwodan ja Klaus Möhwaldin vuonna 1993 perustama Ghost on pyörämerkki, joka valmistaa pyöriä laajassa skaalassa aina huviajeluita suosivista fillaristeista maantiepyöräilijöihin sekä tänä päivänä myöskin sähköpyörien selässä viihtyville. Muutamien kaikkien aikojen menestyksekkäimpien maastopyöräilijöiden ja -tiimien sponsorina tunnettu Ghost toimii tänä päivänä laajalti ympäri maailman, mutta yritys pitää kiinni tuotteidensa valmistuksesta kotimaassaan, mistä johtuen jopa 70 % sen tuottamista pyöristä valmistetaan yrityksen kotikaupungissa Waldsassenissa. Näin brändin pyörille pystytään takaamaan tinkimätön laatu ja kestävyys.

Ghost Lector on Ghostin valmistama laadukkaiden maastopyörien sarja, jonka yksilöt on valmistettu pitäen silmällä kaikkein vaativimmankin maastossa rullaajan tarpeita. Lector on mallistona yksinkertaisesti tiivistelmä yrityksen periaatteista – valvotusta laadusta ja harkitusta kestävyydestä.

Maastopyörä, joka siivittää halki haastavien maastojen

Kestävistä ja toimivista pyöristään tunnettu Ghost on markkinoiden valttikortti, mitä tulee urbaanien, loistavilla toiminnoilla maustettujen maastopyörien valmistukseen. Hyvänä esimerkkinä tästä ovat Ghost Lector -sarjan pyörät, joiden selkään kiivetessään voi tuntea vauhdin hurman allaan tehokas paketti, joka vie varmasti jokaiseen määränpäähän – maastosta riippumatta sekä kivistä, juurista ja kannoista huolimatta.

Sen lisäksi, että Ghost on siivittänyt Lector-sarjan maastopyöriä hulppeilla teknisillä ratkaisuilla - kuten Shimanon vaihteisto ja kampisarja sekä huippulaadukkaat Continental-renkaat – näissä pyörissä myös silmä lepää! Puhutteleeko seuraavaksi maastopyörähankinnaksi kenties sähäkän rouhea, punamusta pyörä tai ehkäpä turkoosin ja mustan liitto, joka näyttää upealta missä tahansa maastossa rullaillessaan? Mallistossa on toki saatavilla myös neutraalimman värisiäkin malleja, joissa on käytetty ainoastaan pientä värihöystettä. Tsekkaa ajantasainen Ghost Lector -maastopyörien valikoima meiltä jo tänään, valitse omasi, etkä jää kylmäksi missään maastossa!

Hanki uusi luottopyöräsi käyttöön ennätysajassa

Tervetuloa palvelevaan pyöräilytarvikkeiden verkkokauppaan! Meiltä saat kaikki tarvitsemasi polkupyöräilytuotteet yhdellä käynnillä!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes