Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kaikki tarvittava työmatkapyöräilyyn

Garmin Vector

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Garmin Vector -tehopolkimet suoritusten kehittämiseen

Garmin on yksi maailman tunnetuimmista teknologia-alan yrityksistä. Garminin tuotantoon kuuluvat laadukkaat sykemittarit, äly- ja urheilukellot, GPS-laitteet sekä monet muut tekniset innovaatiot. Garmin pyrkii kehittämään tuotteistaan sekä helppokäyttöisiä että toiminnoiltaan monipuolisia. Brändin tavoitteena on tuottaa markkinoille ihmisten elämää helpottavia ratkaisuja. Garmin perustettiin jo vuonna 1989, joten kyseessä on todellinen teknologisten innovaatioiden konkarivalmistaja. Alun alkaen Garmin valmisti GPS-laitteita esimerkiksi armeijan, laivaston ja ilmailun käyttöön, minkä jälkeen se laajensi toimintaansa ulottaen tuotannon palvelemaan myös liikuntaa ja urheilua harrastavia.

Garmin Vector 3S Upgrade-poljin

Garminin älykellot ovat tänä päivänä tämän Yhdysvalloissa perustetun jättibrändin suosituin ja suurin tuotantolinja, johon kuuluvat kellot keräävät liikuntasuorituksista monenlaista dataa. Älykellot tarjoavat myös valmiiksi räätälöityjä kunto-ohjelmia esimerkiksi pyöräilyyn, triathloniin, juoksuun ja lasketteluun. Garminin älykello on ehdoton hankinta aktiivisen elämäntavan nimeen vannovalle ja niiden helppokäyttöisyys on suuri plussa monen lajin parissa.

Garmin Vector -tehopolkimet kuuluvat yrityksen uudempaan tuotantoon. Nämä modernin pyöräilijän luottopolkimet tarjoavat tukea suoritusten kehittämiseen kaikenlaisilla reiteillä. Kahdella anturilla varustetut polkimet auttavat huikealla suorituskyvyllään lyömään laudalta omia henkilökohtaisia ennätyksiä. Polkimiin sijoitetut anturit mahdollistavat luotettavan ja reaaliaikaisen datan saamisen jokaisesta pyörälenkistä, olipa kyseessä sitten pidempi metsävaellus tai lyhyempi reitti maantiellä.

Monipuolisesti pyöräilyn tehoa mittaavat tehopolkimet

Garmin Vector -tehopolkimet mittaavat kokonaisvaltaista suorituskykyä, tahtia ja tehoa keräten dataa erikseen kummastakin polkimesta. Tämän ansiosta omaa pyöräilytreeniä voi kehittää helposti, kun pystyy tiedostamaan omat heikkoudet ja vahvuudet. Polkimet myös tallentavat tiedon siitä, kuinka pitkiä aikoja pyörän päällä istutaan ja seistään. Näin oman polkemisen tehokkuutta voi myös verrata suhteessa ajoasentoon. Anturit myös reagoivat siihen, mihin kohtaan polkimia teho kohdistuu, minkä ansiosta voi kiinnittää huomiota myös jalan asentoon polkimen päällä.

Garmin Vector -tehopolkimet ovat yhdistettävissä älypuhelimeen ladattavan Garmin Connect Mobile App -sovellukseen, jonka kautta kerättyjä tietoja voidaan seurata tarkasti. Poljinten asentaminen paikoilleen käy näppärästi, minkä lisäksi myös niiden käyttäminen on helppoa. Poljinten ergonomiaan on kiinnitetty erityistä huomiota, joten ne tarjoavat mahdollisimman miellyttävät ajokokemukset.

Bikester haluaa tarjota valikoimassaan pyöräalan viimeisimpiä innovaatioita, joiden avulla omasta harrastuksesta saa enemmän irti. Tästä syystä löydät meiltä myös Garmin Vector -tehopolkimet laadukkaassa tarjonnassa. Katso läpi tällä hetkellä valikoimastamme löytyvät Vector-polkimet ja tutustu niihin tarkemmin yksityiskohtaisten tuotekuvausten perusteella.

Vaativan pyöräilijän luottokauppa verkossa

Bikesterilta löydät näppärästi niin tehoa mittaavat Garmin Vector -polkimet kuin muutkin varusteet vaativaan pyöräilyyn. Valikoimassa myös paljon muita Garminin tuotteita, kuten ajotietokoneita ja GPS-laitteita. Kurkista ostoksilla ollessasi myös tarjoukset-osioomme, josta voit tehdä löytöjä valikoimastamme poistuvien laatutuotteiden joukosta. Ostaessasi meiltä laatutuotteita vähintään 99 euron edestä toimitamme ne sinulle aina maksutta. Ostoksiasi voit harkita kotonasi kaikessa rauhassa, kokonaiset 30 päivää. Tervetuloa päivittämään pyöräsi uusimmilla innovaatioilla tai hankkimaan meiltä vaikka koko pyörä!