Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Garmin Forerunner

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 4
  • Naiset 4

Värit

  • keltainen
  • sininen
  • valkoinen
  • musta
  • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Garmin FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, musta
Garmin FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, musta musta
Garmin
FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, musta
OVH 589,95 € 553,95 €
ilmainen toimitus
Garmin FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, valkoinen/musta
Garmin FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, valkoinen/musta valkoinen/musta
Garmin
FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, valkoinen/musta
589,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
Garmin FORERUNNER 55 Juoksukello, sininen/musta
Garmin FORERUNNER 55 Juoksukello, sininen/musta sininen/musta
Garmin
FORERUNNER 55 Juoksukello, sininen/musta
189,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
Garmin FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, keltainen/musta
Garmin FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, keltainen/musta keltainen/musta
Garmin
FORERUNNER 945 LTE Juoksukello, keltainen/musta
739,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
Garmin Forerunner 920XT Vararanneke, musta/hopea
Garmin Forerunner 920XT Vararanneke, musta/hopea musta/hopea
Garmin
Forerunner 920XT Vararanneke, musta/hopea
15,95 €

Vallankumouksellinen Garmin Forerunner -urheilukello

Amerikkalainen Garmin on maailmanlaajuista suosiota nauttiva teknologia-alan yritys, joka tunnetaan laadukkaista urheilukelloistaan, sykemittareistaan, GPS-laitteistaan sekä polkupyörien ajotietokoneistaan. Vuonna 1989 perustettu Garmin on kehittänyt taipaleensa alussa GPS-laitteita muun muassa armeijan, ilmailun ja laivaston käyttöön ja myöhemmin yritys alkoi valmistaa laitteitaan myös urheiluun ja liikuntaan. Garminin menestyksen avaimena ovat olleet alusta lähtien sen jatkuva kehitystyö sekä modernin teknologian mahdollistamat tekniset innovaatiot.

Garmin valmistaa tuotteensa sekä helppokäyttöisiksi että toiminnoiltaan monipuolisiksi. Kuten muutkin brändin valmistamat tuotteet, myös urheilukellot pakataan täyteen toimintoja, jotka parantavat käyttäjänsä elämänlaatua. Helppokäyttöisyys on plussaa esimerkiksi lenkkipolulla tai muun aktiviteetin parissa, tehden suoritusten seurannasta mahdollisimman vaivatonta. Kellot keräävät suorituksista monenlaista dataa, ja niistä löytyy valmiit profiilit useaan eri lajiin, kuten maastopyöräilyyn, triathloniin, juoksuun tai lasketteluun. Garminin valmistama urheilukello on erinomainen valinta aktiivista elämää rakastavalle ja etenkin useiden eri liikuntamuotojen parissa viihtyvälle. Tietokoneeseen yhdistämällä Garminin kelloihin saa ladattua myös monenlaisia tehokkaita treenejä, jotka sekä kehittävät kuntoa että ylläpitävät motivaatiota liikkumiseen. Toisin sanoen Garminin urheilukello on henkilökohtainen personal trainer parhaimmillaan.

Garmin Forerunner 945 GPS-älykello

Garmin Forerunner -urheilukellot kuuluvat yhteen huippumerkin suosituimmista tuotelinjoista. Vallankumoukselliset, alansa parhaimmistoa edustavat Garmin Forerunner -kellot sisältävät toinen toistaan pidemmälle vietyjä huipputeknisiä ominaisuuksia ja niillä voi mitata aktiivisuutta, määrittää päivittäisiä tavoitteita sekä seurata unenlaatua. Garmin Forerunner -urheilukelloja on saatavilla monissa eri malleissa ja väreissä, niin naisille kuin miehillekin sopivissa muotoiluissa. Garminin lukuisat patentit sekä yli sadan maan kattava myynti ovat omiaan osoittamaan sen valmistamien kellojen laadun. Näillä monipuolisin toiminnoin varusteilla kelloilla voi vaivatta viedä oman liikkumisen seurannan entistä pidemmälle ja saada samalla kaverikseen tsempparin, joka ei petä kurjimmillakaan keleillä tai haastavimmissakaan suorituksissa.

Moneen menoon ja makuun taipuvat Garmin Forerunner -kellot

Monipuoliset Garmin Forerunner -urheilukellot näyttävät kellonajan lisäksi myös käyttäjänsä sykkeen ja aktiivisuuden. Askelmittari laskee päivän aikana otetut askeleet, ja kellon näytöltä on helppo seurata niin tämänhetkistä nopeutta kuin maksiminopeuttakin. Syke näytetään prosentteina omasta maksimisykkeestä sekä prosentteina palautumisnopeudesta. Forerunnerin mallista riippuen se voi sisältää erilaisia treeniominaisuuksia, kuten Interval training, Customisable lap alarms, VO2max, Training effect aerob/anaerobic, Virtual partner ja monta muuta.

Garmin Forerunner sisältää pitkälle kehitetyt GPS-toiminnot, joiden ansiosta pysyt kartalla maastossa liikkuessasi. Valaisutoiminto puolestaan helpottaa kellon käyttöä hämärissä olosuhteissa. Älykkäät muistitoiminnot helpottavat entisestään oman treenisi kehittymisen seurantaa. Lisäksi Forerunner pitää huolta hyvinvoinnistasi ilmoittamalla, kun on jälleen tullut aika liikkua. Päivän päätteeksi voit vaivatta kurkistaa älykellostasi, oletko saavuttanut itse asettamasi tavoitteen aktiivisuudessa. Forerunner on sanalla sanoen ranteessa mukana kulkeva tietokone, joka ilmoittaa sekä aktiivisuuden määrän että suorituksen sujuvuuden.

Garmin Forerunner -urheilukelloista on moneksi. Itselleen parhaiten sopivan Forerunnerin voikin valita sen mukaan, mitkä ominaisuudet palvelevat parhaiten omassa arjessa. Jotkut mallit on varusteltu erityisillä toiminnoilla, joista esimerkkinä Forerunner 245 Music. Tämä älykello on erinomainen valinta musiikin ystävälle, sillä siihen voi tallentaa lempimusiikkiaan. Voit luoda lempimusiikistasi soittolistoja esimerkiksi Spotifyhin tai Deezeriin ja synkronoida soittolistat kätevästi kelloosi. Lisäksi kellon sisäiseen muistiin voi tallentaa jopa 500 musiikkikappaletta. Niin valmiiden soittolistojen kuin erillisten kappaleidenkin lataaminen omaan kelloon onnistuu näppärästi tietokoneelta. Kun musiikki kulkee mukana kellossa, liikuntasuorituksen pariin voi suunnata kuljettamatta matkapuhelinta mukanaan. Bluetooth-kuulokkeita käyttämällä myös turhilta piuhoilta vältytään. Näin liikkumiseen voi keskittyä entistä paremmin, mahdollisimman kevyellä varustuksella.

Bikesterilta löydät viimeisimmät Forerunnerit monessa eri mallissa, jokaiseen aktiiviseen menoon ja makuun sopien. Tutustu Garmin Forerunner -urheilukellojemme kattavaan valikoimaan ja tilaa juuri sinun liikkumiseesi sopiva kello, aina kilpailukykyiseen hintaan!

Laadukas, aktiivisen elämän täydentävä nettikauppa

Urheilukello on modernin liikkujan luottokumppani. Garminin valmistamat Forerunner-älykellot tuovat alan viimeisimmät innovaatiot aktiiviseen elämäntyyliin ja niistä on helppo löytää jokaiseen liikuntamuotoon sopivia vaihtoehtoja. Meiltä tilaat aktiivisen elämän täydentävät luottovarusteet vaivatta – kaikki saman katon alta. Tilatessasi meiltä vähintään 99 eurolla saat ilmaisen toimituksen. Lisäksi tarjoamme myös 30 päivän avokaupan, jonka ansiosta voit tutustua uuteen älykelloosi kaikessa rauhassa. Klikkaa nyt ostoskoriisi laadukas älykello ja toimitamme sen sinulle muutamassa arkipäivässä!