paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Garmin Edge

36 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Garmin

Garmin Edge – Pyörätietokoneita tarkkaan ohjaukseen

Garmin Ltd. on vuodesta 1989 ollut laadukkaiden navigointivälineiden valmistuksen johtotähti. Maalla, vedessä tai ilmassa, välineet ohjaavat luotettavasti paikasta A paikkaan B kaikkialla maailmassa. Myös pyöräilykäytössä Garmin Edges on osoittaunut toimivuuttaan. Aloittelijoista äärimmäisiin ammattilaisiin, merkillä on innokkaita faneja, jotka suunnistavat pienten tietokoneiden avulla. Edge-laitteissa, jotka ovat varta vasten pyöräilyyn suunnitellut, on uskomattoman tarkka paikannus dual-location-teknologian ansiosta ja ovat lisäksi erittäin pienikokoisia ja käteviä.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Garmin Edge – huippuluokan ajotietokoneet

Amerikkalainen Garmin on jo vuosia ollut laatutietoisten valinta, mitä tulee eri pyöräilyteknologioihin – urheilukelloihin, GPS-laitteisiin, pyöräilytietokoneisiin ja niin edelleen. Garmin on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa tarjoamalla monipuolisen valikoiman luotettavia, kestäviä ja funktionaalisia tarvikkeita, joiden avulla teet urheilusta astetta hauskempaa. Edge-mallistosta löydät valikoiman ajotietokoneita, joiden uskomattoman tarkka paikannus on vakuuttanut niin harrastelijat kuin ammattilaisetkin. Jos siis etsit uskollista kumppania pyöräretkillesi, olet löytänyt oikeaan osoitteeseen!

Kerää reissuistasi luotettavaa dataa Edge-ajotietokoneen avulla

Garmin Edge -malliston ajotietokoneet on pakattu täyteen näppäriä ominaisuuksia. Erityistä ylistystä Edge-tietokoneet ovat saaneet tarkan dual location -teknologiaa hyödyntävän paikannuksensa ansiosta. Olet siis aina ajan tasalla siitä, mihin pyöräretkesi on sinut kuljettanut. Tarkka paikannus mahdollistaa myös erittäin luotettavan datan nopeudesta, vauhdista ja matkan pituudesta. Garminin kartoista näet myös kätevästi sen, mitä reittejä muut pyöräilijät suosivat: voit siis halutessasi testata suosituimpia reittejä tai valita polun, jota muut eivät vielä ole testanneet. Edge-ajotietokone osaa myös näyttää sinulle reitin takaisin kotiin.

Edge-ajotietokoneen avulla tallennat omia suosikkireittejäsi ja voit vertailla pyöräilyreissujasi keskenään sekä tehdä näin treenaamisesta entistä tavoitteellisempaa. Garmin Cycle Mapin avulla voit myös kisata muita vastaan suosituimmilla pyöräilyreiteillä – varma tapa saada pyöräilyyn hieman lisämotivaatiota! Jos olet pyöräilemässä yhdessä tiimisi kanssa, rider-to-rider toiminnon avulla pysytte yhteydessä, vaikka vauhtinne olisivatkin eri nopeuksilla. Muista, että ominaisuudet vaihtelevat mallista toiseen myös Edge-sarjan sisällä; tutustuthan siis huolellisesti eri mallien tuotekuvauksiin ennen ostopäätöksen tekemistä.

Näiden erilaisten näppärien toimintojen lisäksi Edge-tietokoneissa on kiinnitetty huomiota tietenkin myös niiden muotoiluun ja käytettävyyteen. Edge-ajotietokoneissa on jopa 15 tunnin akunkesto, ja pienen kokonsa ansiosta ne on helppo asentaa monenlaisiin pyöriin, eivätkä ne ole tiellä ajon aikana. Pienestä koostaan huolimatta näiden tietokoneiden käytettävyys on moitteeton: tärkeimpiin toimintoihin pääsee helposti käsiksi myös ajon aikana ilman, että huomiota tarvitsee siirtää pois reitiltä pitkäksi aikaa, mikä parantaa turvallisuutta. Korkealaatuinen näyttö on helppolukuinen säällä kuin säällä. Toiminnallisuutta ja tehokkuutta yhdessä pienessä paketissa!

Muistathan, että valikoimastamme löydät myös erilaiset tarvikkeet Edge-ajotietokoneiden kiinnittämiseen pyörääsi sekä ajotietokoneiden suojaamiseen. Vaikka kaikki Garmin-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kestämään pitkiä reissuja ja vaikeita olosuhteita, oikeiden tarvikkeiden avulla vältät turhat vahingot ja varmistat mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Kaikki, mitä voit pyöräilyyn tarvita - näppärästi yhdestä osoitteesta

Vaikea uskoa, että yhdestä verkkokaupasta voi löytää kaiken tarvittavan harrastukseensa, mutta näin se vain on – Bikesterin uskomattoman laajasta valikoimasta löydät kaikki varusteet pyöräilyyn, olitpa sitten aloittelija tai konkari. Parhaiden merkkien suosituimpien tuotteiden lisäksi saat meiltä parasta asiakaspalvelua: ilmaisen toimituksen yli 99€ tilauksille, 100 päivän palautusoikeuden sekä ilmaiset palautukset. Tervetuloa edullisille ostoksille!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes